.

Виж резултатите на анкетата: Според вас,ако ви се беше случило,какво щяхте да направите,ако ви се врекат в любов,а после ви изост

Гласували
95. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Щях да си отмъстя...

10 10,53%
  • Щях да се опитам да си го върна!

19 20,00%
  • Нямаше да ми пука!

13 13,68%
  • Щях да плача много...

19 20,00%
  • Щях да се опитам да го/я забравя...

34 35,79%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Град
    Neverland
    "Щях да си отмъстя..." - според мен няма да имаш НИКАКВА полза от това...
    "Щях да се опитам да го/я забравя..." - едва ли си способна да го забравиш... и аз съм изпитвала същото...
    "Щях да плача много..." - това е най-удачният вариант в случая... Поплачи си и несъмнено ще ти мине...
    "Нямаше да ми пука!" - Тук положението е същото както и при това да го забравиш - не вярвам че не ти пука...
    "Щях да се опитам да си го върна!" - Добър вариант, но шансът да успееш е прекалено малкък...
    Smile! It's the second best thing you can do with your lips

И на мен едно момче ми каза ,че е влюбено в мен и после се появи бифшата му и всичко се срина....плаках близо два месеца за него исках да си го върна да сме пак заедно ,но не се получи ....

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от kifla
    И на мен едно момче ми каза ,че е влюбено в мен и после се появи бифшата му и всичко се срина....плаках близо два месеца за него исках да си го върна да сме пак заедно ,но не се получи ....
    2 месеца............а 3 години как ти зву4ат?

Град
    Neverland
    бая си си поплакала 3 години...
    Smile! It's the second best thing you can do with your lips

Голям фен Аватара на sapphirr
    т.е. бая нерви изпокъсах за 3 години

Re: Какво щеше да направиш?

Цитирай Първоначално написано от *Звездичка
    Не знам дали ви се е случвало,но все пак ще попитам.
    Преди време се запознах с едно момче.Бяха най-прекрасните дни от живота ми,или по аз така си мислех.Отначало си беше просто приятелство,но след това прерасна в нещо повече - той ми каза,че ме обича,че е влюбен в мен,че...но след това се случи нещо.Дори аз не знам какво и той вече не беше същият.Не си говорехме както преди,нямаше го пламъкът.Дори не ми каза защо.Аз все още го обичам...

emi da ti kaja ne se vprgai mnoog ot sega 6oto o6ta kolko takiva te 4akat ne e istina =) svikvai.Ina4e sega moje da ti se struva,4e e bilo lubov,no sled vreme kato sre6tne6 istinskata 6te osuznae6,4e prosto e bilo "edi ot mnogoto" =)

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Е бих говорила с него, защото мразя така да не знам кво се случва с мен, мой приятел или връзка..

Животът е адът описан в Библията!

не смятам че трябва да страдам заради някой който дори не ме обича естествено че няма да ми е особено приятно но няма и много да ми пука животът е твърде кратък за да го загубя в тъгуване по нкг или пък в опити да му съсипя нещо си там.... :P

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Ще се опитам да си отмастя,ако много ме е заболяло

Град
    Почакай есенните листа...
    А ако каже,че съжалява и поиска да се съберем...?

Град
    Na sedmoto nebe
    Щях да се чувставм мн тъпо и да си поплача.Чесно си го казвам.Пък после щях да му го върна тъпкано и да разбере че не може да се подиграва с моите чувстава по този начин

Град
    dosta go smenqm
    първото нещо което щях да направя е да се объркам и да почна да плача , но след това ще ме обземе страшен гняв ще поискам да му го върна тъпкано , но няма да направя нищо защото едва ли (ако го обичам) ще направя нещо против него и след като преусмисля нещата ще продължа напред и ще се мъча да го забравя просто такъв е живота не всичко е такова каквото изглежда
    No martini .. no party..

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Щях да опитам да го забравя.

М да,познато чувство ..... Случи ми се и беше ужасно,какво ли не правих да го забравя
    И май се получи ....
    Срещнах друг човек,който плени сърцето ми
    Горе главата,повечето момчета говорят празни приказки

Град
    Asenovgrad
    Mi skoro mi se slu4i ne6to podobno , samo4e bqha nameseni mn dulboki 4ustva i stava6e vapros za razdqla sled po4ti 2 g vruzka!!!Adski mnogo boli, mnogo sam plakala, kvo li ne napravih da si go vurna i nakraq se subrahme !!!Taq sedmica v koqto bqhme razdeleni be6e nai gadnata prez celiq mi jivot!!!

Moq savet e ako misli6 4e si zaslujava se bori,ako ne se opitai da go zabravi6!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си