.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36

Тема: 10x :)

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PUSS
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    дори пред теб го е срам о.О
    trqq da e bot da ne sa sablicha
    е може наистина да го е срам, но поне пред гаджето...

Питала ли си го дали е обратен?
    Всъщност помисли си колко други мъже има, готови да се съблекат голи ...

Цитирай Първоначално написано от PUSS
    дори пред теб го е срам о.О
    trqq da e bot da ne sa sablicha
    е може наистина да го е срам, но поне пред гаджето...
    da pred gajeto , ama tq moje da raspraq na sichki za nego gol zatva moje da e spekan ili shtoto e klioshtav

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от matador
    Питала ли си го дали е обратен?
    Всъщност помисли си колко други мъже има, готови да се съблекат голи ...
    тц тц тц ...зле ли си?

В често случаи и момчетата са срамежливи ,но ако се познавате достатъчно добре и си имате вяра един на друг това може би не би станало.
    ПП Вариант е да го направите и на тъмно
    чувства липсват не разбра ли?!Има само чукай и пали!

то и мен ме е срам понякога щото имам коремче
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    ами не съм имала подобни проблеми с моя приятел, а що се отнася до белега ... той не маха блузката и понякога не събува напълно дънките така ли? ако е така .. това с белега отпада... не мога да кажа какъв е проблема, но мога да ти предложа нещо. като стигнете до интимност вкарай си ръката под блузата .. гали го... и по малко вдигай блузката нагоре... целувай го на всяко новоразголено място... може и да помогне .. а ултиматоми не му поставяй ( '' ако не се съблечеш - на сухо ") .. така само ще му покажеш, че не уважаваш желанията му
    Защо да отпада? Моя не искаше да махне тениската си. Едва, го убедих, че аз с белег или не ще си го обичам и изобщо няма да се стресна или да се отвратя. пък и аз си имам доста сериозен белег, така че...........

Град
    Petrich California
    Moq syshto go beshe sram da se syblicha pred men. Tova beshe oshte v nachaloto, daje ne bqhme pravili seks. Nqkolko pyti se opitvah da mu otkopchavam rizata, am toi se dyrpashe. Nakraq go legnah na edna peika, sednah vyrhu nego, razkopchah go, bez da slusham kakvo mi kazva i po4nah da si igraq s tqloto mu. I zashto bilo vsichko tova - ne znael kak shte reagiram kato go vidq gol. Myjka mu rabota

Голям фен
    Град
    Pleven
    Бившия ми беше същия. Явно има комплекс, че е дебел, или че е прекалено кльощав. Особено ако си му разказвала за бившия си, който е бил някой прекрасен спортист, както беше в моя случай. Но жените са способни на изнудване-- ще се съблича щом искаш ти. Няма ти да си гола, а той с чорапи и пуловер! Кажи му, че би искала да се съблече и пробвай дали ще откаже
    Blame the sin, not the sinner.

Голям фен
    Град
    Pleven
    А белезите са толкова секси, малките недостатъци, или наболата брада или топлината на голото тяло, която те задушава, но продължаваш да се притискаш в него.. гол, гол, гол- никакви оправдания!
    Blame the sin, not the sinner.

ne se prqvai prosto e sramejliv i az sam mnogo sramejliva i me e sram da se sableka napalno gola po pr,predraspoloji go priloji nqkoq "jenska hitrink" Uspeh4e
    ----------------------------------------------------------------------------------
    Не Се ЯдОсВаЙ,кОгАтО гОВоРяТ зА тЕб-НеЗаВиСиМо ДаЛи Е дОбРо ИлИ зЛо.ВаЖнОтО е Че СтОйШ нАд ТяХ и Ги ЯдОсВаШ с ПрИсЪсТвИеТо Си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си