- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Одобряват ли ваште гаджето ти :)
nqma mom4e koeto maika mi da ne e odobrila do sega... no vij ba6ta mi![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
бацеее майка ми ме побарква от въпроси чак почвам да се нервапоказах и една снимка и каза че е хубава , тати не го бърка
При мен проблем няма....![]()
мда даже много го харесватбаща ми като го види се лепва за него и почват да си лафят мама също го харесва ама баща мии направо е влюбен в него
![]()
No martini .. no party..
да,и двамата го харесват,приятелски семеиства сме.Тате и неговия баща са първи приятели![]()
чувства липсват не разбра ли?!Има само чукай и пали!
Завиждам ви...![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
Не го харесват особенно![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Харесват го.
За разлика от бившите ми...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Баща ми като я види и си вика: "ехх да бях по-млад нямаше да ти е гадже" апък майката: "външния вид - добре, оценките - супер, ама кажи ми честно целува ли се добре?"
![]()
![]()
голям смях като стане тема за гаджето
sega6nata daje ne sa q i vijdali.
a predi6nite da odobrqvaha gi no sas vremeto az zapo4vah ne6to da ne gi odobrqvam![]()
одобряват ги...каде ще идат иначе![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
е аз ако съм имал гадже, щях да ви кажа...![]()
Тати иска да ходи с него за риба, само чакаме времето да се стопли![]()
Празнувахме Нова година с наще
![]()
Отначало бяха много скептични.. сега са добре.Пускат ме по до късно когато съм с него - демек винагии така...
ПС: Относно т'ва с баща ти... Просто много те ревнува...всички бащи са така. Когато опознае приятела ти - ще се променят нещата..
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
XxX^MeTaJL*BiTcH^XxX аз съм момче и баща ми го казва в смисъл че щяла да била с него ако бил по млад![]()
![]()
![]()
![]()
Одобряват го и са мн по-спокойни когато излизам защото знаят че съм с него .. и така нямам никакви проблеми![]()
Ами майка ми не се бърка мн, в смисъл не го харесва особенно ама не се меси....Виж ,тате е друга работа - той не харесва никой само защото е с мен...се пак бащи....![]()
![]()
:P
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
Аз в момента съм сама, но определено имам влечение към батковци с 8-9 години по-големи от мен и, както се досещате родителите ми не са особено очаровани от това![]()
![]()
Memento moriendum esse!
наще мн го хареват...той се казва Георги,а майка ми непрекъснато:"ЖОРКО,ЖОРКОО"а той как обича да му викат Жорко
![]()
Nito maika mi nito ba6ta mi odobrqvat gadjetata mi,no moje bi tfa e za6toto sum na 15 (spored tqx sum prekaleno malka) ... neznam ;(
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Одобрява го майка ми,даже много го харесва,а баща ми тъй като живее отдавна в Испания освен по телефона да ги запозная...![]()
Майка ми никога не би ми казала "не се занимавай с тоя или с оня", достатъчно "мозък ми е наляла в главата" че сама да преценя.тя сегашното ми гадже постоянно го защитава.даже като излзиам с други момчета и само ми вика "ше му кажа аз на..."ма може би щото вижда че вече с него е по-сериозно
![]()
До сега винаги на всичките без един им е намирала косури.И на сегашният намери ,но не ме интересуваА пък баща ми няма право на глас
![]()
Майка харесва почти всички,а татко никой не одубрява,тея бащи са много странни в тва отношение.Ама сегашния ми приятел майка го обужава,винаги е на негова страна във всякакъв спор,татко май също го харесва ама още го проучваИмам и по-голям брат който също си пада ревнив и направо на приятелят ми му става лошо като се каже,че ще се вижда с семейство Адамс
![]()
нашите не ми правят никакви проблеми...по принцип винаги си ме бъзикат, но нищо повече...само ми е интересно защо този път не се шегуват толкова...а каквото кажат и го мислят на сериозно![]()