- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Одобряват ли ваште гаджето ти :)
Бащата на мойта приятелка още ревнува и разпрвял че не съм бил за нея![]()
![]()
![]()
Mi mai go odobriavat...Mama naro4no ne iska da mi kaje ni6to za6toto znae 4e mnogo ia sly6am i ia e strah da ne se povliaia ot mnenieto i a puk pastroka mi taka ili ina4e nikoi niama da odobri no pone ne govori ni6to lo6o...Be ne sa mi pravili problemi![]()
Пита ли ги некой...
Майка ми се прай че се радва,баща ми май не знае
Не баща ми е толкова ревнив,че нямам думи.Сигурно като стана на 30 ще спре да ме ревнува.![]()
![]()
Не, аз не съм им казвал за нея.![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Да!![]()
offline forever!
Миии...не съм ги запознала,забегнах да живея при него без много ъъъъ и мъъъъ.......лятото живот и здраве,ако сме заедно до тогава,ше ги запозная....
мислиш ли че ми пука
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Мама ми одобрява гаджето!Баща ми не съм го виждал от година![]()
![]()
![]()
щом аз съм го харесала съм убедена че ще имам пълната им подкрепа ..все пак съм намерила нещо специално в този човек..никога небиха ми направили проблем може да намекнат ,но нищо повече ...![]()
в бившото гадже с което ходих година и нещо бяха направо влюбени - пускаха ме до късно, вземахме го с нас.. а сегашното.. нещо не го харесват въпреки че с нищо не е по лош от предния
Майка ми да, но баща ми кой ли харесва за негов зет?Точно никoй, макар и да казва, че му е все едно. Аз виждам, че се муси....
![]()
То по принцип и двамата ми родители имат така да се каже модерно мислене. Мислят много свежарски, младежки..можеби защото и те самите са млади. Но май като цяло майка ми е тази, коята е по..как да кажа. По неограничената от баща ми..дава ми повече свобода на действия.![]()
♥ ♥ ♥
Майка ми е пич.... но баща ми ... много твърдоглавв и направвоооооооооооо![]()
![]()
![]()
![]()
майка ми пази неутралитет. не че го харесва, просто няма нищо против него. баща ми в началото беше мноооого скептичен, но вече се кротна - за 4-5 месеца явно свикна![]()
... so much to live for, so much to die for ...
Мхм...И аз така.Първоначално написано от Amateur
![]()
И майка ми и баща ми го познават. И двамата определено го одобряват и честичко ми го дават за пример![]()
![]()
![]()
... данЪк оbщеsтфeно мненiе не пlaщам ...
+ 1 много са го харесали моя брей брейПървоначално написано от Allthatshewant
![]()
![]()
Да,харесват го,но още не съм му направила "официално представяне".Засега няма лоши коментари![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
+1Първоначално написано от VerryBerry
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.