.
Отговор в тема
Страница 3 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 153
    Град
    Лондон
    S sigurnost nqma da go odobrqt ako znaeha za nego, za6toto sa malko staromodni i ako razberat 4e ne e balgarin...lo6o mi se pi6e. Toi moje da e du6i4ka ama te 4uqt li 4e ne e bg 6te me ubiqt.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Ооо мама мн го харесва,след като го видя за 1ви път не спря да повтаря колко добър бил и колко си личало,че ме обича :P а от тати не съм чула нищо лошо,значи всичко е ок,защото той казва,когато нещо не му харесва.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

майка ми не знае..крия от нея щото е странна..само брат ми подозира ама ш му кажа да не са шашка

ами майка ми п0прнцип е лек0 скарана с нег0вата,ама не ми пука иначе наще г0 0д0бряват д0бр0 м0мче е все пак :P

Град
    sOfia we ..
    Еми майками не одобряваше последното ми гадже,беше голям простак,не знам как се влюбих точно в него,бешее .. абее с една дума ДЕБИЛ .. Иначе момчето което сега харесвам,го одобрява,той е изключително възпитано и сериозно момче
    Не искам всички,искам теб !

Голям фен
    Град
    NqKuDe MeJdU AdA i RaIa
    родителите ми го обожават.....
    майка ми е една зодия с него........

Мега фен Аватара на Pliok0019
    В повечето случаи майка ми - не. На баща ми нямам възможност да ги покажа.

При мен пък е точно обратното Баща ми винаги е одобрявал приятелите ми,докато майка ми - не.Все нещо не й е харесвало в характерите им.Много пъти ме е критикувала за избора ми."Аз не живея заради мнението на другите !" Само веднъж и го казах и "почти" не ми прави проблеми
    (music) aVriL laVigNe ~~> KeEp HolD eNd oN (music)

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    МАЙКАТА НА ГАДЖЕТО МИ НЕ МЕ ОДОБРАВА,НО НА МЕНЕ ОТ ТЪЩАТА НЕ МИ ПУКА
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Ми аз в момента нямам гадже, но като им разказах за момчето, с което се харесваме те много се зарадваха, защото им казах колко е мил и добър, че ми обръща много внимание и ми споделя, кара ме да се смея , че не е ПЕРВЕРЗНИК и тогава тате вика: "Вземаме го тоя!"
    "btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
    да с майка ми... разговора беше следния:
    -Правила ли си секс някога?
    -Не.
    -Сигурна ли си?
    -Да, айде махай се..."

Град
    София
    Да
    Момиче съм.

Град
    някъде там...и аз не знам къде :)
    с приятеля ми сме заедно отскоро и нашите все още не са го опознали много-много,ама...има време
    Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш

бе не се познават, ама майка ми ще вземе да се влюби вече в него по моите разкази, а аз уж нищо съществено не казвам
    баща ми нещо се мръщи, но пред мен не повдига въпроса
    в момента обмислям дали да не ги запозная.. дилема
    Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!

a mi moq Mimo e malko metal i na6te ne mu haresvat pri4eskata a ina4e si e mnogo pe4en ne e nekuf idiot

Град
    Враца
    преди да , сега не боли ме патора нямат право на глас
    ЧЕРНО БЕСИЛО.
    И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
    ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.

RISE WITH THE

Голям фен
    одобряват го...майка ми е много по спокойна като знае че съмс него...големи приятели са като цяло баща ми и той,въпреки че гледа много много да не ми се меси в нещата

абе по принцип нащи не ми обращат много внимание на приятелките ми , нали аз си ги харесвам . . обаче . . . ддз но майка винаги не ги харесва . .. ба*и жената дет е . . но . . както и да .. а пък на татко .. не му пука мн мн .. само ми вика да сам внимавал . .. с нея и с оная ми раута .. кога я вада :P
    Може да не сам ... някой , но съм нещо много повече от теб !

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от 6emet4e
    одобряват го...майка ми е много по спокойна като знае че съмс него...големи приятели са като цяло баща ми и той,въпреки че гледа много много да не ми се меси в нещата

в много добри отношения са! \/

много си го харесват и двамата дае почвам понякога да ревнувам чак
    I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr

Град
    некъде из Сливница...
    да много я харесват и постоянно ми казват да взимам пример от нея - не пие не пуши ходи си на училище.. а аз съм се бръкнал некъв идиот

тате не го интересува с кой хода,с кой се движа и т.н.,но мама много го защитава,направо така ме дразни тази жена,когато излизам или се занимавам с някой друг и тя почва "горкия Кристиан ти само си играеш с него дрън,дрън та пляс" даже ме нарече кучка,че само ще разваля момчето и той покрай мен ще пропадне

Още не го познават.
    Виждали са го по сватби разни и годежи,където сме се засичали,но дори не подозират,че ходим.
    Все си мисля,че ако знаеха нямаше да одобрят,въпреки че той е страхотен човек.
    Разликата в годините ни би ги притеснила-само 3 години,но те си падат малко консервативни хора.

слабо ме интересува

Град
    Сливница
    мнооооооого особено баща ми,той харесваше момчето още преди да тръгна с него и сега е много доволен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си