- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Одобряват ли ваште гаджето ти :)
S sigurnost nqma da go odobrqt ako znaeha za nego, za6toto sa malko staromodni i ako razberat 4e ne e balgarin...lo6o mi se pi6e. Toi moje da e du6i4ka ama te 4uqt li 4e ne e bg 6te me ubiqt.
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Ооо мама мн го харесва,след като го видя за 1ви път не спря да повтаря колко добър бил и колко си личало,че ме обича :P а от тати не съм чула нищо лошо,значи всичко е ок,защото той казва,когато нещо не му харесва.![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
майка ми не знае..крия от нея щото е странна..само брат ми подозира ама ш му кажа да не са шашка![]()
![]()
ами майка ми п0прнцип е лек0 скарана с нег0вата,ама не ми пукаиначе наще г0 0д0бряват
д0бр0 м0мче е все пак :P
Еми майками не одобряваше последното ми гадже,беше голям простак,не знам как се влюбих точно в него,бешее .. абее с една дума ДЕБИЛ .. Иначе момчето което сега харесвам,го одобрява,той е изключително възпитано и сериозно момче![]()
Не искам всички,искам теб !
В повечето случаи майка ми - не. На баща ми нямам възможност да ги покажа.
При мен пък е точно обратнотоБаща ми винаги е одобрявал приятелите ми,докато майка ми - не.Все нещо не й е харесвало в характерите им.Много пъти ме е критикувала за избора ми."Аз не живея заради мнението на другите !" Само веднъж и го казах и "почти" не ми прави проблеми
![]()
(music) aVriL laVigNe ~~> KeEp HolD eNd oN (music)
МАЙКАТА НА ГАДЖЕТО МИ НЕ МЕ ОДОБРАВА,НО НА МЕНЕ ОТ ТЪЩАТА НЕ МИ ПУКА![]()
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
Ми аз в момента нямам гадже, но като им разказах за момчето, с което се харесваме те много се зарадваха, защото им казах колко е мил и добър, че ми обръща много внимание и ми споделя, кара ме да се смея, че не е ПЕРВЕРЗНИК и тогава тате вика: "Вземаме го тоя!"
![]()
![]()
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
Да![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
с приятеля ми сме заедно отскоро и нашите все още не са го опознали много-много,ама...има време![]()
Живей си живота,защото така или иначе жив от него няма да излезеш
бе не се познават, ама майка ми ще вземе да се влюби вече в него по моите разкази, а аз уж нищо съществено не казвам![]()
баща ми нещо се мръщи, но пред мен не повдига въпроса![]()
в момента обмислям дали да не ги запозная.. дилема![]()
Когато си стигнал толкова далече, че вече не можеш да направиш нито стъпка повече, ще си постигнал само половината от това, на което си способен..!!!
a mi moq Mimo e malko metal i na6te ne mu haresvat pri4eskata a ina4e si e mnogo pe4en ne e nekuf idiot![]()
преди да , сега не боли ме патора нямат право на глас
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
одобряват го...майка ми е много по спокойна като знае че съмс него...големи приятели са като цялобаща ми и той,въпреки че гледа много много да не ми се меси в нещата
![]()
абе по принцип нащи не ми обращат много внимание на приятелките ми , нали аз си ги харесвам . . обаче . . . ддз но майка винаги не ги харесва . .. ба*и жената дет е . .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
но . . както и да .. а пък на татко .. не му пука мн мн .. само ми вика да сам внимавал . .. с нея и с оная ми раута .. кога я вада
![]()
![]()
![]()
:P
Може да не сам ... някой , но съм нещо много повече от теб !
много си го харесват и двамата дае почвам понякога да ревнувам чак![]()
![]()
I LoVe MaRiQn FoReVeR & EvEr
![]()
да много я харесват и постоянно ми казват да взимам пример от нея - не пие не пуши ходи си на училище.. а аз съм се бръкнал некъв идиот![]()
![]()
![]()
![]()
тате не го интересува с кой хода,с кой се движа и т.н.,но мама много го защитава,направо така ме дразни тази жена,когато излизам или се занимавам с някой друг и тя почва "горкия Кристиан ти само си играеш с него дрън,дрън та пляс" даже ме нарече кучка,че само ще разваля момчето и той покрай мен ще пропадне![]()
![]()
![]()
Още не го познават.![]()
Виждали са го по сватби разни и годежи,където сме се засичали,но дори не подозират,че ходим.![]()
Все си мисля,че ако знаеха нямаше да одобрят,въпреки че той е страхотен човек.![]()
Разликата в годините ни би ги притеснила-само 3 години,но те си падат малко консервативни хора.![]()
мнооооооогоособено баща ми,той харесваше момчето още преди да тръгна с него и сега е много доволен
![]()
ne![]()