- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Одобряват ли ваште гаджето ти :)
НЕ! Може да се каже,че го мразят дори.Незнам как да се справя с проблема.В къщи от месеци е лудница,немога да се справя с тях ..![]()
![]()
Better DeaD,Than In Love ...
По принцип слабо ме вълнува. Тва си ми е личния живот и не давам на никой да ми се бъркаА иначе - мама много го харесва и доста си общуват ,а тати с неговата бащина ревност ...
![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
+1Първоначално написано от skatemore
![]()
Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.
Мда, одобряват го, даже повече отколкото трябва. На моменти даже ме дразни това, че баща ми изпитва необходимост да ме обсъжда с него.
Не съм имала сериозни гаджета,
за да ги запознавам с наще.
Че кой ги пита?!?!?!?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами да ти кажа за мене наще са двулични защото хем си мислят че тои ми казва да се държа лошо с тях хем казват че нямат нищо против него![]()
много го харесват![]()
п.с Родителите ни са състуденти и големи приятели хихи![]()
Мама, тати и брат ми, са влюбени в него и този факт ме прави истински щастлива. (:
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
/ами за бившия/ майка го харесваше нямаше нищо против него, но татко никога не е харесвал до сега някой от приятелите ми.. на всичките им намира кусури..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
мама е "за", тати не го познава![]()
шОkолuзupaнаааа
√
DA maikami mnogo go haresva bashta mi i toi![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Ami pretpolagam 4e q haresvat prosto ne me int tqhnoto mnenie vse pak ne te hodqt s neq men kvo me ebe dali q haresvat ili ne![]()
![]()
![]()
Не ми пука дали я одобряват или не. Не съм им искал мнението, както сме говорили с тях, защото като са били млади са имали премеждия с техните родители..
Don't tell me what I can or can't do !
И двамата го одобряват ма тва е щото имам хубав вкус![]()
![]()
дам![]()
I long to have you now
to whisper secrets in the night
I don't want nothing from the world
just you to be huddled in me..![]()
татко чуе ли за мойто гадже откача не знам защо ама не го харесва ся ако разбере че пак сме се събрали сигурно ще ми забрани да излизам мале вече не знам кво да правя а връзката ни поне сега е доста сериозна не знам вече кво да правя помогнете ми![]()
Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq
не смятам за необходимо да ги запознавам... те почти незнаят нищо за личния ми живот... и по добре де... днеска ще е тоя - утре друг... ще има що се разделихте, пък ай ся запознай ни с новия... като тръгна да се омъжвам ще ги запозная и ще ме интересува дали го удобряват![]()
еми аз гадже в момента нямам, ама наще винаги са скептично настроени. Имам една приятелка, която си има сериозно гадже, ама още в началото тя като беше на 14, гаджето и, майка и, баща и и тя ходиха заедно на кафе.А познавам и едно момиче, чиято майка я следи с гаджето и и ги снима за спомен.
![]()
![]()
![]()
Абе дано наще не са такива.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Одобряват го , той си идва у нас,когато иска,говори си с майка ми , ако ме няма,излизаме заедно понякога .. Всичко е наред и много се радвам.. Даже майка ми ми се кара,когато съм скарана с него- постоянно ми вика "хайде де обади му се аа ма хаа .. "
Първоначално написано от gabi_94
![]()
![]()
ми аз зарязах моето сега съм сама но който и да е няма да го одобрят знам го това трябва да минат 6-7 месеца за да го одобрят...апък и досега с никой не съм ги запознавала и те не ми вярват като им говоря майка ми все за лицемери ги мисли и абе нямам думи апък и да няма те с него да ходят
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
maika mi go obojava...ba6ta mi be6e malko rezerviran kum vruzkata ni i sledovatelno kum nego samiq...nooo sega ve4e e na drugo mnenie :P
Не са го виждали, няма и да го видят скоро... А и не ми пука дали го одобряват, важното е аз да го одобрявам