.
Отговор в тема
Страница 4 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 153
    НЕ! Може да се каже,че го мразят дори.Незнам как да се справя с проблема.В къщи от месеци е лудница,немога да се справя с тях ..
    Better DeaD,Than In Love ...

Фен Аватара на Ashleyy
    Град
    ВеНеРа
    По принцип слабо ме вълнува. Тва си ми е личния живот и не давам на никой да ми се бърка А иначе - мама много го харесва и доста си общуват ,а тати с неговата бащина ревност ...
    Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...

Цитирай Първоначално написано от skatemore
    бацеее майка ми ме побарква от въпроси чак почвам да се нерва показах и една снимка и каза че е хубава , тати не го бърка
    +1

Умният се учи да знае-мъдрият да може.Само на глупака всичко му е ясно.

Град
    Белград/София
    Мда, одобряват го, даже повече отколкото трябва. На моменти даже ме дразни това, че баща ми изпитва необходимост да ме обсъжда с него .

Не съм имала сериозни гаджета,
    за да ги запознавам с наще.

Град
    ВаРнАаАа
    Че кой ги пита?!?!?!?

Град
    mezdra
    ами да ти кажа за мене наще са двулични защото хем си мислят че тои ми казва да се държа лошо с тях хем казват че нямат нищо против него

http://prize.bg/tedi4kata -моля ви влизайте

Град
    Miami
    много го харесват
    п.с Родителите ни са състуденти и големи приятели хихи

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Мама, тати и брат ми, са влюбени в него и този факт ме прави истински щастлива. (:
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен
    Град
    Bourgas
    /ами за бившия/ майка го харесваше нямаше нищо против него, но татко никога не е харесвал до сега някой от приятелите ми.. на всичките им намира кусури..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    Троян :o)
    мама е "за", тати не го познава
    шОkолuзupaнаааа

DA maikami mnogo go haresva bashta mi i toi
    http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!

Ami pretpolagam 4e q haresvat prosto ne me int tqhnoto mnenie vse pak ne te hodqt s neq men kvo me ebe dali q haresvat ili ne

Град
    София
    Не ми пука дали я одобряват или не. Не съм им искал мнението, както сме говорили с тях, защото като са били млади са имали премеждия с техните родители..
    Don't tell me what I can or can't do !

И двамата го одобряват ма тва е щото имам хубав вкус

Град
    тРоЯн
    дам
    I long to have you now
    to whisper secrets in the night
    I don't want nothing from the world
    just you to be huddled in me..

татко чуе ли за мойто гадже откача не знам защо ама не го харесва ся ако разбере че пак сме се събрали сигурно ще ми забрани да излизам мале вече не знам кво да правя а връзката ни поне сега е доста сериозна не знам вече кво да правя помогнете ми
    Iskam da sam po dobra trqbva da se promenq

Град
    Plovdiv
    не смятам за необходимо да ги запознавам... те почти незнаят нищо за личния ми живот... и по добре де... днеска ще е тоя - утре друг... ще има що се разделихте, пък ай ся запознай ни с новия... като тръгна да се омъжвам ще ги запозная и ще ме интересува дали го удобряват

Супер фен Аватара на gabi_94
    еми аз гадже в момента нямам, ама наще винаги са скептично настроени. Имам една приятелка, която си има сериозно гадже, ама още в началото тя като беше на 14, гаджето и, майка и, баща и и тя ходиха заедно на кафе. А познавам и едно момиче, чиято майка я следи с гаджето и и ги снима за спомен. Абе дано наще не са такива.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Нямам гадже и по тази причина не ми трябва удобрение

Одобряват го , той си идва у нас,когато иска,говори си с майка ми , ако ме няма,излизаме заедно понякога .. Всичко е наред и много се радвам.. Даже майка ми ми се кара,когато съм скарана с него- постоянно ми вика "хайде де обади му се аа ма хаа .. "

Град
    в мазето ;dd
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    еми аз гадже в момента нямам, ама наще винаги са скептично настроени. Имам една приятелка, която си има сериозно гадже, ама още в началото тя като беше на 14, гаджето и, майка и, баща и и тя ходиха заедно на кафе. А познавам и едно момиче, чиято майка я следи с гаджето и и ги снима за спомен. Абе дано наще не са такива.

Град
    in my world!
    ми аз зарязах моето сега съм сама но който и да е няма да го одобрят знам го това трябва да минат 6-7 месеца за да го одобрят...апък и досега с никой не съм ги запознавала и те не ми вярват като им говоря майка ми все за лицемери ги мисли и абе нямам думи апък и да няма те с него да ходят
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

maika mi go obojava...ba6ta mi be6e malko rezerviran kum vruzkata ni i sledovatelno kum nego samiq...nooo sega ve4e e na drugo mnenie :P

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Не са го виждали, няма и да го видят скоро... А и не ми пука дали го одобряват, важното е аз да го одобрявам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си