- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Одобряват ли ваште гаджето ти :)
Ми отначало имаха някои резерви , защото е по - голям от мен , но поне визуално не се усеща разликата в годините кой знае колко . Иначе с времето ги спечели , все пак за тях е най - важно приятеля ми да ме обича . Мисля , че сега сме на етап в който са го приели като част от семейството , за което мога само да се радвам .
и мойта не я знам ама честно да кажа се ми е тая дали го одобрява или не щом на мен ми харесва да си гледат сички работата![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Не, но и аз не удобрявам любовницата на баща ми, която е по-малка от мен, така че сме квит
I Want To Play a Game!
Първоначално написано от Psychopath*
![]()
никога не ги запознавам![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
изобщо даже ..![]()
В момента нямам гадже, ама питам ли ги в крайна сметка![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Сегашния майка ми много го харесаСамо ме пита как е, иска да го водя в нас, да вечеряме двете семейства заедно...абе харесва си го
Докато баща мии....
Той гледа все да го отбягва
Но когато аз съм там се прави, че го харесва
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ест че го одобриха даже кът скъсахме майка ми ми заяви че аз съм виновна за тва и че тря го потърся да са разясним ама пък в крайна сметка пука ми дали ша го одобрят или не важното е аз да го харесвам![]()
не го харесват, но те така или иначе нието едно мое гадже не харесват
Ами по принцип нямат нишо против, мама го одобрява, тати също, но понякога се бъзика с мен...и взе пак не ме пускат до късно с него...
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
и наще супер много си го харесват и го одобряват..също както вашите нямат нищо против него...само с тази разлика че мене ме пускат навсякаде и по всяко време само при едно условие...да съм с него!!!Първоначално написано от karibskata_gotina
))
даже не го и познават![]()
Като по чудо сегашния ми приятел го харесват.![]()
да харесват го
не
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
ми още не го познават ..ама ще го харесат ..щом одобряват на брат ми гнусните приятелки (хахха симпатични са ..ама не са мои тип )![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Разбира се!Сега Милото ми..с което сме от година и повече мама мнпго го обича.Той й помага,ако тати го нямааа.Милото винаги пита тя как еКато не са се виждали отдавна и се цункат даже
![]()
![]()
Да одобряват го защото нямам такова![]()
Майка не . Тя направо си го мрази и то без да знае защо.Баща ми .. тойй няма мнение по тия въпроси с гаджетата.
![]()
.. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!
Пфф... Не го одобравят щото имаме голяма разлика...![]()
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...