- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Одобряват ли ваште гаджето ти :)
Ми наще да...... Ама то те нямат особено право на мнение в това отношенийце........![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
Нямам никво намерение да ги запознавам,а и честно казано хич не ми пука.
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
не го харесват много много но не ми и казват нищо защото това с кой ще съм е моя работа а и знаят колко го обичам
Обичам т3!!!
Одобряват го, даже го глезят повече от мене и се държат по- мило![]()
Да, не могат да си представят друг зет. Щом баща ми го хвали пред други хора......ама той моят мъж е супер за това![]()
СъщотоПървоначално написано от vikitu
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Не го одобряват ама тех кой ги пита![]()
2% оТ млАдОто ПокОлЕНие НЕ сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 98% КоиТо Я ОбИчаТ, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
Всъщност незнам.Или по-точно знам . Не се познават,но за тях никoй не е достатъчно добър за мен.На 14 съм,но те май си мислят че никога не съм имала гадже и т.н.
А и да се познават-Кво!?-Няма да го харесат какъвто и да е още по-малко метъл,с дълга косакоса,пиърсинги и татуировки...
![]()
Не харесваха човека,който аэ харесах прекалено много.
Но не эатова не сме эаедно,а эащото България май не е чак толкова малка.Километри скапани.
[size=7][b][u]fosse cos
maika mi postoqno me raspitva ko sme praili prez denq a ba6ta mi se me bazika no toi mai mn ne go udobrqva no koi go pita nali si go obi4am i haresvam tai 4e[/i]
Maika mi-da!Ba6ta mi mu e nujno o6te vreme da prieme fakta...koeto 4estno kazano ne me vulyva osobeno!
Ревност? Майка ми няма против. Но баща ми винаги има и не е от ревност, а просто защото смята, че ми трябва някой на 'ниво'. такъв бил, незнам си какъв...
абе не ме интересува, писна ми все с него да се съобразявам...
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
не го познават,ама съм 100% сигурна че няма да го одобрят![]()
Първото момче което го запознах с наще , да одобряваха го ..но вече е бивш :с
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
mama mn go haresva, no dokato ne po4nel da me tormozi, a tate ni6to ne kazva, koeto za nego moje da ozna4ava i da i ne![]()
The life is great if you render it such to themselves. Do not despair, continue ahead
Майката на гаджето ми ми угажда повече от колкото на дъщеря си, а пък със тъста сядаме на по ракия или вино пред телевизора.![]()
Ich fang ein Bild von dir
Und schlie
Много го харесват. Ако се сдърпаме все моя милост е виновна (:
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
не го познават,ама съм 100% сигурна че няма да го одобрят![]()
Един ден ще ме питаш кое е по-важно,ти или живота ми?Аз ще ти кажа живота ми и ти ще си отидеш без да знаеш че ти си моя живот