- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем с "жената"
Боже, божее![]()
Животът е адът описан в Библията!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Представяте се като големи идиоти/тки
Детската градина ...![]()
И как така не са разбрали?! Попитай я от какво по - точно я е срам ...
1van40o
Ванкаааааа...
Попитаи я от какво точно я е срам?
Ако толкова не иска да каже на никой не трябва да си снея може да мисли,че 6те и се подиграват,че си задрастен незнам дали си такав не те обиждам ама може да е не6то подобно.Кажи ми на колко сте години сериозно,много странен проблем има6![]()
Тя на 25 става на 13 а аз съм на 12 и половина. Въобще не съм задръстен - аз съм пича на класа. Питам я, тя ми вика: "Обичам те мило но се притеснявам от това че момичетата от даскало викат че не е хубаво да имаш гадже от класа и за това не искам да казваме"
Странна работа незнам какво да ти кажа![]()
И кво като си пи4а на класа ??? Има ли зна4ение ??? Мн мразя някви надъхвации такива като тебе!![]()
![]()
И ми вика 4е я лижел![]()
![]()
хахаха!Маняк на 12 нито х*я 6ти стане ниту тя 6ти пусне...... така 4е се оспокой малко
![]()
--------------------------------------------------------
Ейй asi_basi згре6ихме ве те са на по4ти 13 мале мале и такива историики..![]()
![]()
Малко лична информация: тя е много доволна от това което правя но още не е готова за секс
х*я ми е 12.5 см и има сперма и то много![]()
Ам как няя да е доволна... се пак си вре6 езика в пу**ата и. Само за инфо моя е 17см. и аз иам много сперма и съм с 2 години по голям(демек 14 и половина).
Но ся тва е извън темата....Виж ся тя явно се влияе мн от своите приятели,ако иска6 толкова мн класа ви да знае (според мен е по добре да не си знае) трябва да я накара6 да ти вярва пове4е и да ти има пълно доверие...
Благодаря BlueFace - тя ми има доверие но ще се опитам да и кажа по някъв начин че те няа я базик пък ко не няа казвам на никой от класа, а относно х*я - той бързо расте за година и половина шсе види ко ша стане
Ок...![]()
Успех 4овек с мацката и с х*я
![]()
![]()
Пък и споко в тоя саит про4етох 4е дълбо4ината на пу**ата не надви6ава 10-12 см.![]()
![]()
![]()
![]()
ох...боже мой...майко мила... 12см ... ихааа много бе ? на 13 и ще ми говори за секс... и за лизане... Накъде отива днешното поколение...
"пича на класа" гледай си детството .. има време и за секс и за лизане и за други работи ... цял живот ще правиш секс... ама не можеш да си върнеш детството ... Жалкото е че не го осъзнаваш още...
![]()
По темата... Не можете вечно да се криете....
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Голяма любов голямо нещоПървоначално написано от 1van40o
![]()
![]()
да не ви дреме макър че сте ми как да кажа
![]()
![]()
![]()
МАЛКИ а и кво ви дреме кво ще казват тия от класа и...
Айде и аз,че не мога да издържаПървоначално написано от 1van40o
![]()
![]()
![]()
Спокойно като порасне ще се оправи и секс ще ти даде даже![]()
offline forever!
Аве заеби я тъз утре шси намеря някой кака да ма трака. Пък тъз ша я зарежа още сега
Въх..... А не ти си бил мега боклук ве.Зарязва я за6тото не му дава да я 4у*а.Коя мисли6 4е 6ти даде ве....на 13(с 12см.тров.) ти няя и да я по4е6е6 ве...като те види кво си лапе.Мн се надъхва6 ама някои ден някой 6ти набие акъла в главата.....Пълен шибаняк си 4естно![]()
Гуркото моми4е....Да ги еба и в олигофрените в дне6но време и после 6то моми4етата викат 4е нямало свястни мом4ета...
еи такива като тоя ни дават ло6ата слава.....
Пък и така 6те бъде като само с надувки се заниммате![]()
![]()
![]()
![]()
Не не не гуркото моми4е!
Не е само заради това. Между нас се появиха много спорове и разбрах че тя може би не е за мен
Чисто лапешка работа вчера искаше да е с нея и всички да знаят.Виждам защо момиченцето не е искало да знае класа след като сега ти я зарязваш поради лапешките си причини.
Пак ще ти кажа-като пораснете достатъчно,че може да разсъждавате,ще се промени всичко![]()
offline forever!
Оффф кви ги прикаам ей ся разбрах че не моа без нея и й се извиних ама тя каза че кат напрайм 13 ще ми пусне секс![]()
Омфг тая ква е заблудена и ти къф си смотан....карай де това сега няя зна4ение... Аре бъдете 6тастливи и приятен "секс"![]()
![]()
. И ти каам ти не 4е не може6 без нея ти си намерил някоия дето е толкова зле и ти е казала 4е 6ти пусне и ти 6те из4ка6 6те я из4ука6 6те ти омръзне и 6те си хване6 нова..... няя как...
![]()
OK това го разбрах не мога без нея тя е .... невероятна
Сигурно...просто после като ти омръзне и я зарежеш си спомни 4е съм бил прав..![]()