.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47

Град
    sofiq
    utrevpetchasa
    ami da..konservativno semeistvo,zakoeto e normalno na po 17-18 da se vodi polov jivot..e az sum na 15 i smqtam da zapochna da go vodq sega..kazah i prichinite,zaradi koito sum vzela tova reshenie..i ne gorq ot jelanie da me smqtash za umna..vseki si ima mnenie..glava na ramenete i moje sam za sebe si da si reshava.prosto poiskah syveti i mneniq ot po kompetentni ot men.
    !?
    Ako nedai si Boje stane taka..ti shte si purviq na kogoto shte kaja

Цитирай Първоначално написано от pyfpaff
    utrevpetchasa
    ami da..konservativno semeistvo,zakoeto e normalno na po 17-18 da se vodi polov jivot..e az sum na 15 i smqtam da zapochna da go vodq sega..kazah i prichinite,zaradi koito sum vzela tova reshenie..i ne gorq ot jelanie da me smqtash za umna..vseki si ima mnenie..glava na ramenete i moje sam za sebe si da si reshava.prosto poiskah syveti i mneniq ot po kompetentni ot men.
    !?
    Ako nedai si Boje stane taka..ti shte si purviq na kogoto shte kaja
    да долу горе си права лично аз чаках едва 6 месеца докато легна с първото си гадже ти си издържала 10 ... но какво от това , гледай наистина да не ти е за 1 път с него , приятно прекарване , а до това имаш си глава на рамете тогава предвиждаи всякакви коментари като моя щом пишеш нелепо би било да има 20 мнение емм добре утиваи да правиш сех след като ти прочете човек резюмето даващо ти вид на применро момиче
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Град
    sofiq
    oo da..dokato pisheh temata ochakvah kade kade po ujasni komentari i t.n...no sum mn dovolna che povecheto sa naistina mnenie i saveti,bez podigravki i podobni neshta..ii mersi.. :P nqma da e na 100% priqtno,no..1 pyt taka shte e ..xiixix ii btw..az sum si primerno momiche :Pp

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    oхххххххх много много ви благодаряяяя..многооо..межд у др ми е виждал корема де..спали се заедно..но само сме се гушкали..обаче..мн съм зле..пак се притеснявам
    мм самнявам се че ще ме зареже..от 10 месеца ме 4ака да стана готова..надявам се да не ме разо4арова..и още 1 път многоо благодаряя
    Е, като сте спали заедно защо се притесняваш. Той корема като лежиш не се забелязва. Облечи си чисто бельо, по възможност да не е много светло, ако има издънки(кръв и други течности), отпусни се и си действай спокойно!
    И ако е консервативно семейството, в което момиче на 14 има приятел.....ти изобщо не знаеш думата консервативно какво значи.

Град
    Пирдоп
    Ракия.... или пък Екстази или пък Морфин по на някои от изводите а? Това е изживяване за хора готови да направят тази първа стъпка ,а не за любопитни люде който ги е срам да си покажат бедрото

Град
    sofia
    10 месеца поне свирки не си ли му правила през тва време?

Град
    sofiq
    a6laka
    ami prestrashih se edva minaliq mesec..zashtoto i tova mi beshe za pyrvi pyt i.. taka samo 1 sum mu dyhala

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от a6laka
    10 месеца поне свирки не си ли му правила през тва време?
    Задължително ли е?

Град
    sofiq
    mi 1 pyt sum mu pravila..no naistina v kraina smetka ne e zaduljitelno..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    pyfpaff не разбрах на колко си години ?

Град
    sofiq
    hooliganka89
    ami na 15 sum

разкажи ни как е минало :P

напомняш ми на мен самата ...аз също съм на 15 е вече почти 16 и също като тебе се притеснявах....няма нищо страшно ...няма значение какво ще облечеш,отпусни се максимално...помолго първо с пръст и после е езиче така ще си възбудена и влажна и няма да те боли толкова...другото което ме притесняваше мен бе кръвта но при мене нямаше ...а и да има то тя е много малко...не очаквай много от първия път ...имай даверие на партньора си и се отпусни това е успех
    Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!

Град
    sofiq
    Magnoliq' oo da..kryvta ..kade q zabravih..
    mersi mn mn na vsichki..
    stiskaite mi palci..ytre shte e denq..bojee iztrypvam samo kato si pomislq..ahh :P

Град
    Свищов
    Защо не поизчакаш още малко. та ти си на 15. ти си дете!

Град
    sofiq
    .....nishto ne stana...doide mi..podrani mi s 6-7 dena..ne moga da povqrvam vinagi pochti mi idva na 1 data +- 1,2 dena a sega 6...em sydba..

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    .....nishto ne stana...doide mi..podrani mi s 6-7 dena..ne moga da povqrvam vinagi pochti mi idva na 1 data +- 1,2 dena a sega 6...em sydba..
    Така е било писано
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от radito
    Така е било писано
    И аз това щях да кажа. съдбата си знае работата и показва, че организма ти не е развит достатъчно, за да имаш редовна менструация. Значи и за секс не е развит кой знае какво!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    О това е знам да не спиш с момчето,чесно аз ако съм сега няма да спя с него тва е знак който ти трябва да спазиш

Град
    до твоята звезда :)
    хаха .. съдба, стига ве Верно малка е ..оопрделено е малка, ама и съдбата мн яко се намиса .. може просто така да е станало тоя месец .. ама все пак .. сигурна ли си, че искаш да го направиш тва (секс)?

Град
    sofiq
    bRigHt [!] m00rnInGstaR
    mi..da iskam..mn me e strah i se pritesnqvam no iskam...ot tolkova vreme sme zaedno,sigyrna sum v nego..nishto..makar che vchera ne go napravihme si izkarahme hubavo.. gushkahme se cql den xixix :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си