- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Притеснения относно първия път!
utrevpetchasa
ami da..konservativno semeistvo,zakoeto e normalno na po 17-18 da se vodi polov jivot..e az sum na 15 i smqtam da zapochna da go vodq sega..kazah i prichinite,zaradi koito sum vzela tova reshenie..i ne gorq ot jelanie da me smqtash za umna..vseki si ima mnenie..glava na ramenete i moje sam za sebe si da si reshava.prosto poiskah syveti i mneniq ot po kompetentni ot men.
!?
Ako nedai si Boje stane taka..ti shte si purviq na kogoto shte kaja![]()
да долу горе си права лично аз чаках едва 6 месеца докато легна с първото си гадже ти си издържала 10 ... но какво от това , гледай наистина да не ти е за 1 път с него , приятно прекарване , а до това имаш си глава на рамете тогава предвиждаи всякакви коментари като моя щом пишеш нелепо би било да има 20 мнение емм добре утиваи да правиш сех след като ти прочете човек резюмето даващо ти вид на применро момичеПървоначално написано от pyfpaff
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
oo da..dokato pisheh temata ochakvah kade kade po ujasni komentari i t.n...no sum mn dovolna che povecheto sa naistina mnenie i saveti,bez podigravki i podobni neshta..ii mersi.. :P nqma da e na 100% priqtno,no..1 pyt taka shte e ..xiixix ii btw..az sum si primerno momiche :Pp
Е, като сте спали заедно защо се притесняваш. Той корема като лежиш не се забелязва. Облечи си чисто бельо, по възможност да не е много светло, ако има издънки(кръв и други течности), отпусни се и си действай спокойно!Първоначално написано от pyfpaff
И ако е консервативно семейството, в което момиче на 14 има приятел.....ти изобщо не знаеш думата консервативно какво значи.
10 месецапоне свирки не си ли му правила през тва време?
a6laka
ami prestrashih se edva minaliq mesec..zashtoto i tova mi beshe za pyrvi pyt i.. taka samo 1 sum mu dyhala![]()
Задължително ли е?Първоначално написано от a6laka
mi 1 pyt sum mu pravila..no naistina v kraina smetka ne e zaduljitelno..![]()
pyfpaff не разбрах на колко си години ?![]()
hooliganka89
ami na 15 sum![]()
разкажи ни как е минало :P
напомняш ми на мен самата ...аз също съм на 15 е вече почти 16 и също като тебе се притеснявах....няма нищо страшно ...няма значение какво ще облечеш,отпусни се максимално...помолго първо с пръст и после е езиче така ще си възбудена и влажна и няма да те боли толкова...другото което ме притесняваше мен бе кръвта но при мене нямаше ...а и да има то тя е много малко...не очаквай много от първия път ...имай даверие на партньора си и се отпусни това е успех
Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!
Magnoliq' oo da..kryvta ..kade q zabravih..
mersi mn mn na vsichki..
stiskaite mi palci..ytre shte e denq..bojee iztrypvam samo kato si pomislq..ahh :P
Защо не поизчакаш още малко. та ти си на 15. ти си дете!
.....nishto ne stana...doide mi..podrani mi s 6-7 dena..ne moga da povqrvam vinagi pochti mi idva na 1 data +- 1,2 dena a sega 6...em sydba..
Така е било писаноПървоначално написано от pyfpaff
![]()
Let The BEAT Control Your Body
И аз това щях да кажа. съдбата си знае работата и показва, че организма ти не е развит достатъчно, за да имаш редовна менструация. Значи и за секс не е развит кой знае какво!Първоначално написано от radito
О това е знам да не спиш с момчето,чесно аз ако съм сега няма да спя с него тва е знак който ти трябва да спазиш![]()
хаха .. съдба, стига веВерно малка е ..оопрделено е малка, ама и съдбата мн яко се намиса ..
може просто така да е станало тоя месец .. ама все пак .. сигурна ли си, че искаш да го направиш тва (секс)?
bRigHt [!] m00rnInGstaR
mi..da iskam..mn me e strah i se pritesnqvam no iskam...ot tolkova vreme sme zaedno,sigyrna sum v nego..nishto..makar che vchera ne go napravihme si izkarahme hubavo.. gushkahme se cql den xixix :P