- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- До колко часа сте навън
аз пък съм до 10:30...не се оплаквам![]()
шОkолuзupaнаааа
√
нямам някъв вечерен час и не съм и имал
Сега гледам да се прибирам до 11 че сутрин не мога да стана ( пак стана 1 пак 5 часа сън оле майкоо )
Иначе дискотеки етц , само обевявам де ше съм и няма проблеми ( обевяването е за да изпроса пари ако си имам и без него минавам )
когато си искам...ако ми кажат кога да де прибера се прибирам 1 час по-късно напук![]()
![]()
![]()
Ами аз съм на 13...
Сега трябва да съм си в къщи към 19, 19 и нещо![]()
Иначе през лятото до към 22:30.. Може и повече ако съм на улицата![]()
Нямам час, но гледам да се прибирам рано сутринта
we give it all.
Докато не почнат да ме издирват по телефона Лятото до 12 а зимата до 18 някаде
rqdko izlizam no kato izlizam nikoi nemi darji smetka koi/koga/kade![]()
![]()
2, 3, 9, 10 И 11т. от правилата.
em...az sum na 15 i sum do 9 i 30...predi bqh do 10 i 30 zimata,ama na na6te ne6to im pri6traka i...az sum precakanata....pfff,a lqtoto..do 11 i 30,12..a ako sum sus sestra mi..cqla no6t!!!![]()
![]()
![]()
![]()
С паРиТе нА мАйка сИ и кОЛиТе На БащА Си пРеД мЕн нЕ ВърВиШ...С дРеХи На АрмАни И ПраДа Си Бил,Е ПоВеЧе Ли Си!?ИзЧезни С ТазИ ДвОличНа УсМиВка......Не чЕ Се НаДуВам...СтИгА ОбСъЖДа КолКо СтрУвАм!РазБерИ...Не Се КуПуВаМ!
Ами аз съм на 14 и зимата ме пускат до 9 най-късно...лятото може и до 11 и то ако съм наблизо![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
на 15 съм и си стоя до колкото си искам![]()
![]()
![]()
Love is the sweetest pain in side.. ;(
на 15 съм иии... съм до 9
![]()
![]()
![]()
Да сме скромни ? Ооо,не мерси
Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!
Аз съм на 15 и наще ме пускат да съм навън до 22:00 или 23:00 най-късно![]()
Az sam mejdu 14 i 15 godini iii ve4eerniq mi 4as vinagi e razli4en nai ranniq e 21:00 a nai-kasniq 22:00 ama tva e prez zimata. Prez lqtoto e da po kasno da kam 2-3. Sardq se na na6te i zaradi tva stavat golemi skandali vka6ti no ot druga strana gi razbiam 6tot jiveq v malak grad iii vseki mesec ima golqm daje ogromen boi i az vse sam blizo daje prekaleno blizo.
След 2 седмици правя 17 и ме пускат до 12:30 на скоро се прибрах вав 12:45 и постоях пред вратата малко и ме пуснаха![]()
![]()
,но никога не ме питат каде съм защото и аз самия незнам каде ще бада кадето другите искат там съм и аз
От лятото почнах да се прибирам по касно парво кам 10:30 и ми званяха обаче един ден бях със едно момиче излезнал и нали те ми цакнаха да се прибирам ама аз не се прибрах и по касно като се прибрах и като почнах да им даржа един скандал че са ме изложили и такива работи казвам ви наще само седяха и нищо не казваха и от тогава почнаха да ме пускат до по касно
:P
do kolkoto si iskam. na 17 sum i moga da izlqza v 8 ve4erta primerno i da se pribera v 12 na obqd na sledva6tiq den ako poiskam
phah em sa ne6ty kum 10-10 i 30 ina4e si izlizam i prez no6ta i se vu6tam na sutrinta,no ve4e ne6to n go praa 6ot nqa s koi da izlezna prez no6ta,slu4valo se e i v 12 da se pribera,maika mi si be6e zaspala ve4e
mi az sum na 15 i zimata do 8 i 30 me puskat a lqtoto do 10 i ne6to ama priqtelite mi gi psukat do 11 i pove4e ama ko da praqv4era bqh na koncert kazah 4e 6te se pribera kum 8 i ne6to ama s epribrah v 9 i 45 nqkude no maika n mi se kara 6too znae6e 4e ne sum sama obadi mi se po edno vreme i i kazah 4e 6te sum s brat4edka si nagore i posle dori ima6e o6te dvama s nas i ne mi se kara pita samo kak mina "jivot bez droga" taka se kazva koncerta i tva be6e
![]()
На 15 сьм и се прибирам кьм 3-4 сутринта ама тва е само ваканцията
А сега се прибирам кьм 9-10 вечерта![]()
ami na 14 do 9:30 sega lqtoto 12 !i pove4e xaxaxa LQto e! :P se pak
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
na 19 xaxa nqmam ekstri kato nalagane na 4as ili data xaxa
на 17 съм и официално вечерният ми час е 11,но почти никога не го спазвам.А пък когато съм на купон дискотека или нещо от сорта нямам час...когато си преценя![]()
I MaY Be AwAy BuT I'm SuRe...EvEn WhEn We ArE FaR ApArT... DiSTaNcE CaN NeVeR ChAnGe ThE LOVE I HaVe FoR YoU in My HeArT... Thinking ot you...
на 17 съм и нямам час .. разбира се .. прибирам се винаги на време до към 10 - 10.30 се прибирам .. то никои не остава по това време никъде .. а ако ходя някъде на диско или някое парти .. просто казвам на наще къде съм с кого съм и нямам проблеми![]()
ПС: 1 съвет .. ако имате проблеми с това до колко Часа ва пускат .. просто спечелете доверието и няма да имате толкова големи проблеми![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<