- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- До колко часа сте навън
Ами след по-малко от месец ставам на 14иии..до 21.00-22.00,а пък ако ще седа до по-късно им клипвам да знаят
![]()
Yo ho, yo ho, a pirate's life for me.
We kindle and char, inflame and ignite,
Drink up, me 'earties, yo ho.
We burn up the city, we're really a fright,
Drink up, me 'earties, yo ho.
ами до към 10 и 30 11 но винаги се прибирам към 7 8 наий късно просто защото няма какво да се прави след това![]()
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
Не сте виновни вие,че родителите ви са гадниПървоначално написано от koman
И аз бях така и кво стана от мене![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
А някога си мислех,че мойта мама е най-строга,от 15г. съм си за по цели нощи,лятото и дни и седмици.Така беше...сега съвсем си живея живота.
ами аз съм на 15 и точно в момента ме пускат до 9.30.след тоз час започват да ми званят по ГСМ и да ми казват да се прибирам.
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
юли месец прая 15 а и вече наще на ма питат докога ще съм наван ОСВЕН освен ако не ми цакнат по тела иначе преди
лято-10:30-11:30(Рядко)
зима-17:00
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
на 15 съм през ляото до 10 някъде а ако измоля или на по-специялни случаи може и до 10.30 иначе зимата да към 8.30-9
na 16 sym i nqmam chas![]()
амии на 15 съм азии сега ме пускат до 7 - 7.30 (но това е рядко
аа миналото лято беше до 9 |( надявам се това лято да е до по късно
![]()
на 17 години съм и нямам вечер час.
"Във всеки звяр се крие капка милост.Във мен я няма-значи звяр не сам"
До колкото си искам.Трябва само да кажа на нашите къде съм/кога ще се прибера и нп..ако пък незнам казвам излизам с фр нз кога ще се върна ... На 17 съм..Всичко е до това да си спечелиш доверието им, а аз съм го направил отдавна и то мн пъти ;p
ПС. Нали има ГСМ-и за тая работа![]()
The Spark
на 15 сам и сам до 22:00 а иначе,(лятото 24:00 със закаснения)
.KyKlA_nA_eDiN-IgRa4Ka_nA-NiKoGoO
.
Puskat em do kum .. 9-10... ina4 epo kuponi i t.n. do kum 1... ama idvat da me vzimat , 4e nali sum "malkoto momi4ence na mama i tati "![]()
![]()
da ne mu se slu4i ne6ty
![]()
![]()
prez zimata i dokato sym na u4ili6te 20:30
kato se stopli vremeto i o6te sym na u4ili6te 21:00
a prez lqtoto 21:30-22:00
kakvo da se pravi taka kazvat na6te![]()
Нямам час.
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
до 10![]()
Нямам вечерен час.Ако имах щеше да е много кофти!
На 15 години съм...Не е хубаво така да нямаш вечер час , защото сега като ме пускат седя до 10 часа , а когато имах вечерен час много исках да се прибирам късно.Сега вече е еднообразно и се прибирам 9-10 от нямане на какво да се прави.
Просто не ми се седи до по-късно!
До колкото си поискам. Може и на другия ден по светлоМинало ми е времето за вечерен час, апък и никога не ми е бил поставян такъв. Дори и в детските ми години.
![]()
на 17 съм ..и се прибирам различно .. понякога по рано понякога по касничко![]()
Пак онази лудата в мойто огледало видях,
как гримира болката и те пуска в своя свят....
Когато си искам. Най-късно съм се прибирал в 9 сутринта.![]()
ми до 3 дена треа да съм се прибрал иначе много почват да питат![]()
Никога ли не сте се замисляли над това, защо в детството момчетата си облизват устните, а момичетата си смучат палците?
ami zavsi ... zimata sum do 8:30 nai mnogo do 9:00 a lqtoto do 10:30 nai mn do 11:00 abe dovolna sum![]()
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.