.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Мега фен
    Град
    София
    На колко сте ..
    [size=7][b][u]fosse cos

Хехе тя е на 13

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    На колко сте ..
    Експертите от форума, т.е. аз установих, че това е първият въпрос, който задаваш, при появата на нова тема

Град
    На изток от рая
    Пикла недна!
    Още е детско парче!

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    На колко сте ..
    Експертите от форума, т.е. аз установих, че това е първият въпрос, който задаваш, при появата на нова тема
    Е,и най-добрите правят грешки
    Експертът тоэи път е сгрешил.
    Питам единствено,когато темата и начинът,по който е написана ме навяват на мисълта,че авторът не е на повече от 11-12.Hапоследък подобни теми доста эачестиха,така че вероятно эатова така ти се струва
    Иначе браво,много си наблюдателна
    [size=7][b][u]fosse cos

Направо да отиде да го пита "Оти ша ма зимаш ли или да си ода?:.

Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от aciko
    Пикла недна!
    Още е детско парче!

+10
    I don't need the sun
    Don't need the moon
    Now that you're here
    God gave me both in you

I don't need to sleep
    Only need to look at you
    Then I'll be awake
    Much more than any rest could do

Цитирай Първоначално написано от samuel_vimes
    ei tva e na4ina !!!
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от sLaDkA_GrEsHkA
    Цитирай Първоначално написано от samuel_vimes
    ei tva e na4ina !!!
    Много ясно.!

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Просто да отиде и да каже можели да се запознаем.Той като е по голям и види тази мъдра постапка от 13 годи6на 6те се заинтригува

e, kak si predstavqte da otide i da mu kaje naprao. se pak toi si nema na ideq koq e...xaxa

е тоя форум ме попилея да се смея толкова простутия ето какво пълни главите на децата слупусти само дето писках на админа защо не ми дават да се регна без разрешително от родител като се писах по малко от 13 ми щото те на тая възраст по зле от нас на по 20 +
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Цитирай Първоначално написано от utrevpetchasa
    е тоя форум ме попилея да се смея толкова простутия ето какво пълни главите на децата слупусти само дето писках на админа защо не ми дават да се регна без разрешително от родител като се писах по малко от 13 ми щото те на тая възраст по зле от нас на по 20 +
    нали спокойно ... пий 1 студена водица ... гледай 2-3 клипчета на Джеф Дънам в ютуб разтовари се ... и как успя да пуснеш 150 поста за ден и половина :/ Lonestar - Amazed

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    На колко сте ..
    Е,и най-добрите правят грешки
    Експертът тоэи път е сгрешил.
    Питам единствено,когато темата и начинът,по който е написана ме навяват на мисълта,че авторът не е на повече от 11-12.Hапоследък подобни теми доста эачестиха,така че вероятно эатова така ти се струва
    Иначе браво,много си наблюдателна
    Естествено, че съм наблюдателна, няма как

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Otiva i mu kazva: "Iska6 li da se zapoznaem?"

x

ami neq kato q e sram tolkova za6to ne ide6 ti pri tova mom4e i da mu kaje6 izvinqvai ama taka i taka moita priqtelka e luda po teb i ako ti dopada i iska6 da se zapoznaite kaji i 2 dumi poneje se pritesnqva ot teb

Супер фен Аватара на sometimes_
    Всеки твой пост е лишен от смисъл и е изпълнен с хиляди правописни грешки... Моля те, направи ни услуга и престани да пишеш във форума.
    I`m trying to make your dreams come true...

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    нали спокойно ... пий 1 студена водица ... гледай 2-3 клипчета на Джеф Дънам в ютуб разтовари се ... и как успя да пуснеш 150 поста за ден и половина :/ Lonestar - Amazed
    ми защото масово флодю на всяка тема която има отворена , а за водата тенк мн помогна в случая , за музиката всико което не е жица не е за мен оставям това на теб
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Цитирай Първоначално написано от sometimes_
    Всеки твой пост е лишен от смисъл и е изпълнен с хиляди правописни грешки... Моля те, направи ни услуга и престани да пишеш във форума.
    хахах че трябва ли има смисъл в безмислието да пишеш нещо което е незначително дори за този за когото го пишеш всеки си има лично мнение и си предприема в краина сметка неговото , а да се науча да пиша ли НИКОГА П.С. ако имаш мерак наеми ми частен учител

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си