- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срамувате ли се...?
Срамувате ли се от някой член на семейството?И ако да,защо?Говоря за близките ви-брат сестра,родители,леля,вуйчо и т.н.,не роднините ви до девето коляно,учасвали в 1вата световна
![]()
Не.Обичам семейството си и не виждам защо трябва да се срамувам от тях![]()
I don't need the sun
Don't need the moon
Now that you're here
God gave me both in you
I don't need to sleep
Only need to look at you
Then I'll be awake
Much more than any rest could do
Не се срамувам.Дори искрено се забавлявам в някои ситуации, когато уж се опитват да ми помогнат или да се представят в по-добра светлина, как само оплитат конците още повече. Ама то т'ва са бели кахъри.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Не
[size=7][b][u]fosse cos
Не. Аз обичам семейството си и му се радвам, когато съм с тях.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
ne!
мнем макар да не ме подкрепят за нищо което реша за себе си , но какво от това семейството си е семейство и трябва да се уважава като такова![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Няма причина да се срамувам от семействовото си.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Срамувам се само и единствено от себе си ,затова ,че когато можех не направих някои неща.![]()
Не напротив даже мн се гордея с тях мн са умни и готини и т.н.)))
В този смисъл не... Родителите ми и т.н. са образовани хора, от които един нормален човек не би имал причина да се срамува.Първоначално написано от miSs^SixTy
Но понякога майка ми ме засрамва, като почне да ми се кара на публично място, неловко е.![]()
Не се срамувам от семейството си....Майка ми единствено понякога ме кара да се чувствам неловко , когато започне да се прави на луда..../пее , танцува , вика рано сутрин/![]()
Просто добре че го прави само вкъщи
Иначе се гордея с цялото си семейство и страшно много си обичам всички
![]()
![]()
![]()
не,родителите ми са възпитани хора и няма за какво.
чувства липсват не разбра ли?!Има само чукай и пали!
Не съм от срамежливите.Не,не се срамувам,не виждам и защо трябва да се срамувам.![]()
И аз не се срамувам!мойте са супер големи веселяци,особено баща ми!мн смях ми прави този човек![]()
апък и никой не избира родителите си просто трябва да ти приемем такива каквито са и да им се радваме колкото може повече
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
И аз не се срамувам!мойте са супер големи веселяци,особено баща ми!мн смях ми прави този човек![]()
апък и никой не избира родителите си просто трябва да ти приемем такива каквито са и да им се радваме колкото може повече
![]()
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Малко ама само от мама като почне да ми вика миличко или да ме целува пред приятелите миИли когато почне да пее и танцува голям майтаб е
![]()
![]()
![]()
Човек не може да избира роднините си, но се срамувам от баба си и леля си.Такива са мундари и мързели.По цял ден пушат само, а ги мързи да изметат поне.Като влезеш в къщата им чак се отвращаваш.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Не съм от срамежливите,и въпреки,че нашите са постигнали много,пак се срамувам от тях,защото някой път просто не мога да повярвам колко неразумен може да е един възрастен човек....![]()
От майка си и баща си не се срамувам,защото са много хубави хора и много неща са постигнали в живота.Обаче се срамувам от брат си той е ебахти багабонтина супер лентяй е![]()
emi ..mai ne![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)