- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срамувате ли се...?
ne![]()
Вече не.. преди много се срамувах когато с майка ми приятеля й,сестра ми,неговото дете и аз отидем на обществено място и те направят нещо много неловко, ама се им се хиля и не обръщам внимание![]()
ене ме е срам
Не,не ме е срам...цялото ми семейство и роднините ми са прекрасни хора,постигнали всички с много труд!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ако се срамувам от родителите си то следователно не искам да си представям какав срам би ме хванал от приятелите ми.Лично аз за чак толкова голяма срамежливост не съм чувал не съм изритвал и надали ще изпитам към някой от семейството си![]()
Срамувам се,че ме мислят за малък,а аз не съм и в действителност в къщи не се държа както на вънкаПървоначално написано от miSs^SixTy
![]()
НЕ!
offline forever!
Не се срамувам и никога няма да се срамувам!
Обичам семейството си.
Говоря за всичко с тях-за училище,за секс,за каквото и да е![]()
Бъди такъв,какъвто си!
Като цяло не...
гордея се с олигофренията на баща ми![]()
От мен си не ме е срам,па от тях...
По скоро тях от мен...деазнам
НЕ! И никога не бих се срамувала!![]()
Everything happens for a reason..
Не, не се срамувам правя каквото си искамв нас си позволявам много неща,но като съм навън си "свивам перките"
:P
не.. все ощя няма причина за да се срамувам..но знае ли човек и това време може да дойде![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
Еби му майката...Първоначално написано от sh10_1sh0_7h3_0n3
![]()
Можеш ли да скъсаш желязна верига подсилена с възел от цветя...?
И при мен е тка!Дори по-зле!Не прави нищо за мен,не се интересува от мен,но иначе има притенции за това,как ми е родител и как трябва да го уважавам,а не си е мръднал пръста за мен.Първоначално написано от sh10_1sh0_7h3_0n3
![]()
![]()
![]()
ТвЪрДо Не :P Аз ДаЖе Се ГоРдЕя С м0еТо СеМеЙсТв0![]()
+1 ама си го обичам кво да го правяПървоначално написано от miSs^SixTy
Иначе и от мен си се срамувам,щото наще очакват некви супер луди неща от мен па аз само лайна правя деа
![]()
Първоначално написано от AnincetoSexy
еми от майка ми, баща ми и сестра ми не се срамувам, но понякога ме хваща срам от поведението на единия ми чичо и баба ми, и от дръгата линия - дядо ми понякога се е напивал и много гадно ме е злепоставял.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Срамувам се от баща ми,просто толкова пъти ме е злепоставял и излагал,идвало ми е да направя незнам какво,но не си заслужава да си хабя нервите за него..
Не и не виждам смисъл да се срамувам от някой член от семейството ми.Все едно някой от моето семейство да се срамува от мен.НИКОГА НЕ СЪМ СЕ СРАМУВАЛА И НЯМА ДА СЕ СРАМУВАМ ОТ СЕМЕЙСТВОТО И ПРИЯТЕЛИТЕ МИ!!!
Just haters make me famous! εĭз
Не !!! Гордея се със тях,прекрасни хора са всички.
Не се срамувам.
Не .. от никой не ме е срам .. и за нищо , за квото и да ме питат ...
Е , сега като ме питат за приятелка .. чудя се кво да кажа , за момент бузите ми зарумяват , но отговарям ..
Иначе ... пак да кажа , от никой не ме е срам ..
Независимо пред кой съм и т.н. ... на купон с непознати , аз като първия пич си ставам по боксерки , всеки се е настегал максимално облечен , и ме гледат като извънземно ... защо съм по боксерки ... тях ги е срам , да ме гледат ..![]()
![]()
![]()
Site : vtuning-bg.net
Site2 : webpodaraci.com
Който каквото го интересува за мен - скайпа е за всеки