.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 177
    от наще - не
    ама баба ми доста често говори дето не и е работа

дам .. ама тва вевче е мн лично иначе от "дядо" ми и то не само аз ...
    Не съМ сТанДартНия модеЛ-мИс курВа [!]. Не се вПечаТляваМ леСн0,нЕ хаРесВам префъРцуНЕни, НаДути лигАви и МазнИ хорица..ЖивеЯ си В моя свЯт и не ме интересуват правилата.Имам св0е виЖдАне зА нещАтА.ОтдАвАм се нА мАх зА приЯтЕлитЕ ми,тЕ са м0я жив0т...

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    хМ.. не .. Не се срамувам от никой!
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Ми да се срамувам чак не. Ама баба ми и майка ми много са нервя кат ме излагат на публични места.

nem daje mn se gordeq s tqx:]

Фен
    Град
    Somewhere between Heaven and Hell...
    Твърдо НЕ!

НЕ! Твърдо и категорично, те са ми семейство все пак! Макар че брат ми понякога здраво изпростява ... Което е по-скоро смешно.
    *HaPpiLY EvEr AfTeR*
    But no matter what you'll never see me cry...

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Не, не ме е срам от социално положение, образование и такива разни тъпотии... Само че и мен баща ми ме засрамва много често пред приятелите ми!

Повече от фен Аватара на mihichkaaa
    нем

Като бях по-малък да!Защото си мислех ,че е срамно да се разкарваш примерно с родител. И все виках мани са незнам си какво! Сега когато съм по-голям вижда, че няма нищо срамно от това , да се разхождам с родителите си!Особенно с баща си бих отишал с него на бар даже!А и не само за излизане.Баща ми е голям комик всичките ми се възхищават какъв баща имам...тези който го познават дЕ.И никога не бих се срамувал...

Град
    У дома пред компютъра
    не и никога не бих се срамувала.

Не!
    Даже се гордея и ми е кеф, че имам такова готино семейство.
    Що за въпрос
    Кой човек би се срамувал от хората които са го създали и са му дали живот ?
    Каквито и ще да са, не трябва да се забравя, че те все пак са твой родители.

Da..sramuvam se ot bashta mi ! Te sa razvedeni s maika mi otdavna no..imam chuvstvoto che toq chovek e bolen! Durji se kato dete-misli samo sa fitnes,jeni,piene,pushene...govori pred mene za liubovnicite si..oshte ot malka ni e izostvail s mama..ne mi e za tova ne mi puka daje izobshto zashtoto sam sviknala da go nqma v jivota mi no kogato se vijdame ot vreme na vreme slusham samo za negovite liubovnici,v koi hotel e pravil sex s neznam si koq..na kakuv mach e hodil s priqtelite si..riskuvah vednuj da go zaveda na kupon pri moi priqteli a toi s nai golqmoto si nahalstvo zapochna da govori za liubovnicite si pred vishckite mi prqtelki..umrqh ot sram predstavqte li si vashiq bashta da govori ttaka??! Mrazq go i se radvam che go nqma v jivota mi..sram me e ot nego ujasno mnogo! Blagodarq na maika mi che me e otgledala tolkova dobre i che ne se nujdaq ot nishto blagodarenie na neq! Gordeq se s neq !
    When You Live Forever,What Do You Live For??

Не.
    В живота винаги
    става така,
    че обичаш този,
    който бяга от теб,
    а бягаш от този,
    който те обича...

Не, аз имам идеалното семейсто и много забавни родители, дори забавното е че много мои приятели след като се запознаят с нашите идват у нас дори да си пият кафенце с нащи

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    няма причина да се срамувам от семейството си , аз го обичам !

Супер фен
    Вече не .. откакто умряха баба и дядо в интервал от 1 месец разбрах че трябва да се уважават всички близки, защото по-късно ще съжаляваш за всяка изказана лоша дума по техен адрес, но няма да можеш да се извиниш

Ами не,срамувам се единствено от себе си .. защото аз засрамявам семейството ми с нещата и глупостите които правя .. много съм ненормална и се опитвам да се сдържам .. Иначе не виждам причина,поради която да се срамувам от семейството ми ..
    Да сме скромни ? Ооо,не мерси

Абе няма ли да се научите кога се пише '' и '' и кога се пише '' й ''?!!

Не се срамувам, може понякога да ме дразнят малко някои представители ама тфа е друг въпрос
    даже се кефя, че с моите родители мога да си говоря спокойно и не ме ограничават много, разчитат на самоконтрола ми

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Nein
    The Spark

ot ba6ta mi ma e sram malku - 6toto e maj vse pak ne moa mu kaja tate az sq sam na 4erveno... i onq den govorih s baba mi det e u4avstvala v 1vata svetovna ama v sani6tata si... =D =D=D
    :P :P :P :P

Град
    В АдА
    Само от единия ми дядо доскоро и името ми незнаеше

Град
    Троян :o)
    Не се срамувам.Все пак са ми семейство,няма от какво да ме е срам.
    шОkолuзupaнаааа

Не. Въпреки че не им го казвам и показвам често много държа на семейството си.
    Много по-лесно е да събудиш у някого любов, отколкото да я запазиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си