- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Срамувате ли се...?
Не ..![]()
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
срамувам се от себе си, доколкото мога да съм си близък член на семейството![]()
Не... само от баба ми![]()
Нали знаете... вече е изперкала и ме излага пред другите. Иначе родителите ми са много печени немам проблем с тях.
![]()
![]()
![]()
.........
Не
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
В никакъв случай !!!
Бих се чувствала ужасно,все пак това са семейството ми,домът ми,най-близките хора,никога не съм изпитвала срам от тях и не мисля,че ще се случи.Просто всички наистина се познаваме добре и и си се приемаме.![]()
"Аз съм това,което оцелее от мене."
Не.Те са си откачени понякога,но в това им е чара,с тях никога не е скучно,плюс това са се доказали достатъчно и хората ги уважават.Има 1-2ма които не харесвам,но не са ми близки,а има няма смисъл да се срамувам заради тяхни действия и начин на живот,то си е за тях..Накратко-обичам семейството си и не бих го сменила никога,обичам ги с тяхните добри черти и с тяхните кусури,всички сме хора а аз далеч не съм по-добра от тях
![]()
Ами не , наще са печени , весели хора , тате например е с акъл близък до моя , така че доста шоу пада у нас ;д
Роден да бъде злобен. .
Еми не,не се срамувам въпреки,че не всички са перфектни ам...все тая.Главно наще си ме интересуват,а те са си добри.Но се сещам сега като бях малка,че малко ме беше срам щото някой родители имаха по-добри професий от нащеБаси тъпото лапе съм била.
![]()
не,дори като застана до сестра ми аз се срамувам,като се има предвид какво е постигнала до сега,а е само на 22![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Не. Те са ми семейство и нямам причина да се срамувам от тях.![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Неее ... даже всичките ми авери обожават майка ми .. ще почна вече да ревнувам от нея![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
срам ме е от братовчед ми и леля ми, които си идват веднъж годишно, а понякога и на две.. срам ме е първите 15 мин де.. после всичко си е наред
![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
понякога майка ми псува магазинерките в лицето... иначе сиг останалите от сем. а и от родата ги е срам от мен
![]()
![]()
Мдам,дядо ми почва да изпитва приятелите ми по география история или квото се сети и те се плашат![]()
Първоначално написано от thismodernlove
![]()
мен понякога от баща ми, когато почне да се прави на интересен и велик пред др-те хора и да им се хвали с нз си кви работи (тва като е пиян де :д)
Естествено,че НЕ!!!!!!!![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Доведеният ми брат е много зле...Постоянно се забърква в глупости,не уважава никой и се интересува само от пари и ебане.НО тъй като не ми е истински брат,а и скоро може да се изнесе от нас-не,няма от кой да се срамувам.
Не, не се срамувам..
Да се срамуваш от роднините си и да не се срамуваш..същата работа,твои са си и не можеш да го промениш XD