.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 2 от общо 2

Град
    Sofiq

За татуировките

Преди малко про4етох статията относто татосите тук и искам да ви споделя че не съм много съгласна с някои табута..Много хора са ми казвали че много искат да се татуират но ги е страх от болката...
    Е аз преди 1 седмица си направих голяма татуировка на лявата част на кръста...Болката е слаба..и не е точно болка,а по-скоро нещо като драскане по кожата.Дори бих казала че всеки от нас е изпитвал много по-силна болка.
    Първите 2 дни се носи опаковано с фолио отгоре за да не цапа дрехите с мастилото и да предпазва самата татуировка.Почиства се с Гентамицин(пяна) и се мие с хладка жода и сапун на всеки 3 4аса но само първите 2 дни.После наилонката се маха,но продалжава да се по4иства с Гентамицин докато се обели.За една седмица е напълно зарасналоНо един съвет от мен ако искате да се татуирате много добре помислете каква ще е татуровката и на кое място,защото после мойе да сажалявате
    I don't need the sun
    Don't need the moon
    Now that you're here
    God gave me both in you

I don't need to sleep
    Only need to look at you
    Then I'll be awake
    Much more than any rest could do

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Не толкова болката ми е кофти а това че като си я направиш връщане назад няма...Ама от друга страна точно това е якото на татуировката,че остава за цял живот
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си