- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Падате ли си по...?
iskam da popitam momi4etata dali si padat po basketbolisti ??
i ako e taka zashto ??
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
мн тъп въпрос![]()
Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!
ооо да...много са сладки високи и мускулести....аз имам един познат баскетболист лел като го видя ми омекват колената....като спорт не ме кефи ама самите спортисти стават
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Aз си падам по мъже... въобще не ме интересува баскетболисти ли са, футболисти ли са, тамагочовци ли са, к'ви са.Има много други качества според които ми допадат повече или по-малко.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от him4e_f
![]()
![]()
![]()
Напълно съгласнаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
zashto vaprosa da e tap![]()
защото неможеш да определиш някой човек като е баслкетболист за супер як.. а като е футболистче начи е някъф мърьовсеки си има характер и.... това не определя нищо за него
уф пропуснах да спомена че говоря само за външемн вид...ако нема акЪл в главата не ми трябва...![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Първоначално написано от rubi
ето това имах предвит :P
ами моя приятел е баскетболисттака 4е казвам дааааа харесват ми
![]()
много е висок-над 2м и е страхотно защото самата аз съм доста висока за моми4е(някъде към 176-177см)и тялото му е перфектно за мен
така 4е за външен вид да много ми харесвати като виждам колко моми4ета го заглеждат смятам 4е баскетболистите са доста харесвани
![]()
Ме туПървоначално написано от MrS.bEpS
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Предпочитам волейболисти![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Какво значение има дали е баскетболист или не, ако го харесвам това няма да е от значение![]()
Mnogo typo mislene.Не мога да отговоря с да или не за всичките баскетболистиМоже един пък да ми хареса ,защото е хубав и е мой тип ,а не ,че е баскетболист . . . за мен е все тая какъв ще е .Просто трябва на мен да ми допадне
![]()
ами по принцип не ме интересува дали е баскетболист или футболист или шахматист или какъвто и да било ... но ако трябва да бъда чесна винаги съм харесвала футболисти имам някакво привличане към тяхвсе на такива налитам
![]()
No martini .. no party..
Не бих казала че можем да определим качествата на един човек по това дали е баскетболист или не. Той може добре да изглежда физически, но да няма и грам мозък. Разбира се има и умни момчета.
Но като цяло не можеш да определиш характеристиката на един човек според този критерий. Обикновено момичетата, които казват, че харесват баскетболисти, го правят единствено поради физическите качества на момчето без да гледат другото като начин на държание и т.н. Просто тези момичета са повърхностни.
Зле си...
нямаш грам самочувствие![]()
Horata ne trqbva da se razdelqt po takyv nachin!!!
Spored men nikoi basketbolist ne moje da opredeli cqlata gildiq kato krasivi,grozni,muskulesti,typi i t.n.Glupavo e!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
ами аз главно с такива ходя ( ауе въобще със спортисти ) ... защото съм доста висока... иначе баскетбола в никакъв случай не ми е от критерийте
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Пф не, изобщо не ме радват![]()
Let The BEAT Control Your Body
теб май доста те подхвърлят спортиститеПървоначално написано от glezan4e
![]()
А я си кажи кое баскетболистче си :Р да те разконспирирам аз
*ДЯВОЛСКИЯТ АНГЕЛ* ЗАБРАНЕНО ЗА ХОРА СЪС СЛАБИ НЕРВИ!