- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Падате ли си по...?
Мда, доста тъпичък въпрос, без да се обиждаш. Ако харесам някой човек, това не става на базата на физиката му или на това с какво се занимава. С 2 думи, съдържанието ме интересува повече от опаковката. За мен красотата на един мъж не е в челната тройка на качествата, които трябва да притежава, за да го харесам. Принципно спортисти не харесвам, поради факта, че повечето от тях са красиви, но не могат да се похвалят с особен интелект (дано и тук не обиждам някой).
спортът като цяло не ме кефи...да не кажа,че ми е най-омразният (и не мога да играя), но пък за тва всички баскетболисти ,които познавам са мн хубавки...определено...всъщн ост падам си по всякакви спортисти
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
прекалено са ми високи по мой вкус
ммм да падам си по баскетблисти защото съм мн висока и ми е трудно да намеря "идеалният размер"Първоначално написано от basketbolist4e
![]()
![]()
![]()
![]()
Не ги избирам по това ,а ако някоя го прави ,значи е много повърхностна![]()
емиии.. аз лично не
+ не ме бърка дали през свободното се време играе баскетбол, волейбол and so on..
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Е боксйорчета не харесвате ли![]()
hahyxi kakvi izvrateni mozyci
При повечето спортисти ми харесва, че са високи, имат адския релеф и обикновено имат разни медали, купи, което показва, че са добри в областта си, а това си е бонусче![]()
Но за сметка на това... спортистите залагат на спорта, а не на знанията и поради тази причина са си тъпички, при което губят доста бонусчета...![]()
Няма значение дали е футболист, баскетболист, хокеист, лекоатлет и т.н, има много други неща, които според мен са на първо място, за да го харесаш даденото момче, ако тренира, добре, харесвам момчета, които се поддържат, спортуват и т.н, но както казах има и други по-важни неща - като това как се отнася с теб даденото момче, дали те обича и още много много други![]()
ооо ника ти много ми харесваПървоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
, не харесваш и спорта ,бас ловя ,че караш на диети с по 1 морков на ден , слагаш 5 тона грим и... да не продължавам
![]()
Спортът е здраве и не е задължително всички или повечето спортисти да са тъпи!
драги потребители, ето тук вече наистина резонно можете да употребите думата комплексар![]()
Лично аз не си падам по тях ... има ги къде по хубави ... лично мнение![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
Като ги знам моите другарчета кви са... НЕ! Обичам баскетбола, но не и басктебудалистите :D
да![]()
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
i az shot moito milo trenira voleibolПървоначално написано от Jeuelle
![]()
ujs si4ki sa gramadni..gadno e trqbva da si nosq stol az i bez tfa sam niska
ne razbiram kfo im xaresvate..ili puk na futbolistite...
![]()
![]()
xxx
![]()
![]()
![]()
oo nie pushim ... 4akai
![]()
az predi trenirah basket tfa zna4i li 4e nqqm mozak ... v glavataseki ima mozak
i vkusen mnou obi4am mozak na svinq
![]()
![]()
![]()
dilated dead not an option
Баскетболисти.... Да-да-Да-даааааааа![]()
какво ли не съм правила на момчетата докато играем баскетбол.....
това му е хубавото можеш да ги одариш кадето не трябва и да кажеш без да искама и мен много ме възбужда докато играя сред момчетата :P баскетболистите са супер
![]()
![]()
^![]()
По темата: Ти нека си супер мега хипер ултра грозен, пък и ако ще и баскетболист, все същия 'уй![]()
ми да що да не...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
+1Първоначално написано от baby_bitch
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii