- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Перверэни ли сте
Е,темата е ясна![]()
Перверэни ли сте или не ?
SMILE MORE OFTEN...
u6imu6i@abv.bg - Ако имате някакъв проблем и искате да споделите,пишете на тоэи и-мейл.Гарантирам отговор при първа въэможност.
аз мисля че съм. ама тфа ми харесва :P
Да,перверэна съм![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Аз понякога си мисля странни не6та ама не ги практикувамЗначи съм
скрита перверзница...ахахаха
Ami mislq che da. Suznanieto mi e, a az gledam da pravq vsichko, koeto si predstavq. Ne izpadam do nqkakvi izrodshtini i nqmam nqkakvi izrodeni naklonnosti, no haresvam da pravq vsichko v obshti linii.
Eating isn't cheating - Arnold
Аз пак гледам не всичко което ми дойде на ум да го практикувам,че да мога да се отличавам от животните![]()
Ami vinagi ima edin moment v sexa, kogato tq iska da sum kato jivotno. I togava stavam takova. I dosega sum nqmal reklamacii.![]()
Eating isn't cheating - Arnold
да но не съм много крайна![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
определено съм![]()
Тук-Там![]()
мн обичам някой странични неща от нормалното който не се харесват на момченцата , пък и затова ходя с по малки от мен да нямат мн думата и правят каквото им кажа ... е май и аз съм
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Според зависи...
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
po4ti si4ko koeto se kaje purvo go svurzvam s ne6to mrusni4ko i togava ve4e v osnovnoto mu zna4eniet.e perverzen sum
Ти какво разбираш под 'перверзни'? За някои 'дъвченето' на уши е перверзно...за други камшика и неговите производни...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
И аз съм на това дереджеПървоначално написано от hooliganka89
![]()
аз съм умерено перверзна![]()
No martini .. no party..
![]()
Знам ли...
Може би![]()
![]()
Робинята на Quench
Zavisi kakvo razbira6 pod perverzen pr za mene e da se postaraq momi4eto mi da se gar4i ot kef dokato si q opravqm tova pravi li me perverzen? ... Strogo individualno e ...
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
с приятелката ми бих направил сичко![]()
перверзията рулз![]()
Да, но ва разумни граници да не стресна съвсем приятеля си!