- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Перверэни ли сте
Според думите му, чак съм го плашела понякога.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Айде, понеже всички казват, че са, аз пък ще кажа, че не съм...(колкото и да не е вярно).Ако трябва да си говорим сериозно - в умерени граници, хах.
Да доста, дори повече от гаджетоПървоначално написано от Jesssy
![]()
Predpolagam,che za standartniq seks sym perverzna,no pred BDSM fenovete napravo si bledneq.
P.S.Zashto ne formulirame edna obshta definiciq za "perverzen",po koqto vseki shte moje da opredeli sebe si-E ili ne e perverzen?
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
дам![]()
Понякога много![]()
>>> House Music <<<
Я ме просветли по въпроса какво значи "перверзност" за теб?За мен проява на перверзност е да правиш нещо, което ти доставя удоволствие само на теб - примерно да втъкнеш на някой вибратор в задника без неговото съгласие
. В този ред на мисли - не, не съм перверзна
![]()
Ако ми дадеш дефиниция на 'перверзен', ще ти отговоря.Първоначално написано от Jesssy
Собственост на Canis_Dirus
Искаш ли да те вържа и да те спукам от бой, докато ти набивам голямо пластмасово дилдо отзад и да ти докажа, че не си первезен/на?Първоначално написано от lp_feelthless
П.С.
Нищо лично.
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от Presley`n`Sum
Първоначално написано от utrevpetchasa
Я...колко се доближава това мнение до моетомного е яко да ходиш с по малки момчета
Иначе не...не съм перверзна
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
rammstein :
от части
saglasna
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
"лявата ръка е много перверзна, а дясната я е страх от нея"Първоначално написано от MACKA prez no6ta
момичета! ако някой селски мазен сваляч ви е казвал,. че имате перверзно излъчване, то най-вероятно ви е излъгал - вие сте обикновени тривиални ванилки за които търкалящата се от сутрешното мюзли стафидка в леглото е върхът на сексуалните игри!
мноу![]()
мисля ,че да..защото всеки ден пия вагинални сокове..
![]()
Определено съм перверзна. Всеки втори човек който ме познава ми казва, чесъм мн перверзна и понякога извратена. Но не практикувам абсолютно всичко за което мисля и говоря.