- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Industrial Piercing!
кажете какво мислите за този пиърсколко ви струваше, какви грижи полагахте и т.н. всичко за каквото се сетите го напишете - информацията ми е нужна! Благодарско предварително
![]()
![]()
На моя скоро ще му умре долната дупка![]()
Но пък е доооооооооста по як от този на снимката![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
да имен ме интересува ...и аз смятам да си направя индустриал супер як е ! проблема ми е само 1 , че трябва да го крия от наще ... иначе суперрррррррррр мно ме кефи ... ! и май лятото ще си направя ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
мен ме кефят тези с прозрачния ...прът![]()
men pak mi e int kak podqvolite lejat na tazi strana bi trqbvalo da boli
ina4e e spuper qko![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Спиш на другата, докато заздравее... ?Първоначално написано от hex_girl
За моя не полагах някакви особени грижи, мазах го с някво мазно... нещо. Беше подобно на антибиотик. Като се пробиеш - ще ти кажат как точно се процедира.На мен ми струваше към 30 заедно с обецата... но това беше преди година и половина, ама се съмнявам да се е променила цената, де. :Р
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
EJI4eTy:азз не мога да си сложа такова Crying or Very sad вече имам дупка на хрущяла Cool иначе бих си направила , доста яко седи Very Happy
-e ok ma nali nqma6 samo 1 uho-moje6 da si sloji6 na drugoto-a ina4eto az imam takav piarsing i mn bavno mi zarastna ma stoi super qko
Оф, какво значи не ти дават... като искаш - отиваш, слагаш, край. Пред свършен факт са.![]()
Абе зависи, виждал съм такива, които стоят много зле... и такива, които ме правят много стрейт![]()
Специално този тип не ми харесва особено.
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
...Мен биха ме накарали да я махнаПървоначално написано от пор
![]()
Smile! It's the second best thing you can do with your lips
и аз имам и аз и аз![]()
http://vampirefreaks.com/picview.php...&g=1&s=3&fid=0
Хм аз не съм го мазала с нищо само го почиствах с кислородна вода .. не помня колко струваше обаче да се оплача че още като ме духне вятър ме боли ... а за спането същност изобщо не ми пречи - просто се научих да си слагам ръката вместо под, над възглавницата и си облягам главата на ръката а дупките ми остават между пръстите .. ако ми сфанахте мисълта![]()
Ааа... ок.Първоначално написано от EJI4eTy
Лелеее, аз на 12 не знаех какво е пиърсинг, бре.
![]()
Имах голям проблем със спането.. няколко месеца беше немислимо да дремя на лявата страна. Сега също ме боли понякога. :/ Ама кво..![]()
Абе зависи от формата на ухото ти.., шото са на някво криво и като се опъне едно дълго щтифтче, не ме кефи.
На мен ми харесва как стои ма по-малки уши..
Мойто уши са миниатюрни![]()
Иначе аз нямах проблем със спането или най-много първите няколко дни. Кфо.. спиш си на възглавницата.. то е меко там о.О
На Boot беше много добър, не знам дали сега още е с него![]()
с него е, но скоро ще му умре едната дупчица...![]()
Защо?!?!!?Първоначално написано от Boot
не позволявай това да се случи!![]()
Еми изтъня ми кожичката там (то е долната дупка, която е само на кожа, без хрущял), защото се разкарвах 2-3 седмици без шипче на долната част и нещо се бъгна. Ама аз ще го продупча малко по-нагоре и пак ще си е чук![]()
Първоначално написано от Boot
А така!
абе надявам се тфа за кривото и голямото ухо да не беше за мойта снимка![]()
Иначе мен не ми е правило някви проблеми, само дето не мога да си отвия самата обица не знам как са я затягали![]()