- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ако си обръсна главата ?
abe hora chudq se ako si obrysna glavata i da se tatuiram dali she e qko ? a da otbeleja che sym momichekvo she kajete po temata
7 точка от правилата
moderated by Coki
ами аз това никога не бих го направила... и не мисля че ще е яко.. но въпрос на вкус..![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
emi prava si da nqkoq shibana "feshanka" nea go naprai tva ne sym se obrysnala oshte zaradi horskoto mnenie ama vse poveche zapochva da ne mi puka kvo govorqt horata i skoro moje da probvam ta ako e qko she spodelq tukuvish izleze na moda![]()
това че аз не бих го направила не значи че съм някояа просто не ми допада, но ако наистина имаш голямо желание не би трябвало да ти пука какво мислят другите, важно е на теб да ти е якоПървоначално написано от kopove
![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Първоначално написано от kopove
Ami bez da mi se sardi6... : Ako se obrasne6 glavata i si tatoira6 edin 4erep na zadnata 4ast na glavata 6te si mnogo grozna i 6te prili4a6 na izrod
Po temata... nqma kakvo da dobavq![]()
Everything is everything! DREAM AS IF YOU'LL LIVE FOREVER, LIVE AS IF YOU'LL DIE TOMORROW !
като те видя по улицата ще си казвам: убийте я с камъни и я удавте в слюнка...
сама си направи извода..
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Тва въобще не ми изглежда "яко",както ти го наричаш![]()
![]()
Нз просто от къде ти е хрумнала точно тази идея с бръсненето на косата,ча за капак и татоо
Абе все пак сама си решаваш какво да правиш ,щом ти харесва го прави ,но не очаквай позитивни мнения
![]()
П.С-Добре го обмисли преди да го направиш ,че после да не съжалявашАйде успех
Emin3m FoReVeR!
Di ft. Meo0o0o= BFF <333
Неее недеей го прави отвратително е , а и сигурни ще боли много
...
Mi spored men -NE!!!
КуЧкА сЪм БиЛа..Не ОтРиЧаМ!мРаЗиШ мЕ...ХаХа А щО мЕ зЯпАш КаТо сЕ сЪбЛиЧаМ?С ПрАвЕжИ гАдНи Ми ИзЛиЗаШ...И ТъПи ПуTкИ мИ ЗаБиВаШ...ВиНаГи сЕ ВрЪщАш НА МоЯтА врАтА...А КаЗвАш Не сЪм биЛа За тЕб сеГа!
neznam kolko she e iako
noo znam 4e sas sigurnost i mn opasno zashtoto tezi tato predizvikvat mn bolesti
глей са dude....аз нямам грам нещо фешънско в менеПървоначално написано от kopove
,но никога не бих се обръснала..изобщо не ми се струва яко
Ако не ти пука за хорското мнение тогава защо правиш тема във форум...върви се обръсни и татуирай и не ни питай нас уе
а само да питам заради някви ''скинхед скинхед да фърчим напред'' наклонности ли ше се бръснеш или просто те кефи =]
Според мен изобщо няма да е яко.такива неща изобщо не ми допадат.Има неща,които са си само за момичетата и такива,които са само за момчетата.Това с бръсненето е към второто.Ако толкова мн искаш татоо защо не го направиш на друго място,а точно на главата?
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
be ti nadrusana li si be![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P
Хмм...не мисля така няма неща които да са само за момичета или само за момчета..примерно роклите да кажеме, че са само за момичета т'ва не значи, че някой педераст неможе да облече[се пак живеем в демократична държава]Първоначално написано от valentinka_1990
тоест ако и харесва няма никъв проблем да се обръсне..всичко е въпрос на вкус dudes
![]()
определено ще е яко.
направо ше те черпа 1 бира ако го направиш.
probvai![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Абе то лошо няма...ама нещо ми подсказва че ще да го правиш,за да си от``различните`хуху
Кво ни питаш нас яко ли ше е...пфф
Това е адски уродливо....момиче да го направи![]()
Никога не бих го направила![]()
Правиш ли разлика между яко и извратеноПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
Нее,това ще е по-яко
![]()