- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Живота е гаден.
Хора защо все на мен се питам. Обичам едно момиче от 3 години ако искате вярвайте тя е единствената за мен. Историята е, че ми се пада някаква роднина и съм им най-добрия приятел. Казвал съм им отдавна, че я харесвам и искам да имаме връзка. Оставих и време за размисъл и след 2-3 дена тя ми отговори, че ме харесва само като приятел.От тогава ми е много трудно, защото ние си излизаме само като приятели и ми е много непосилно да се контролирам да не я целуна или прегърна и внимавам да няма любовни намеци или такива закачки направо ми се къса сърцето всеки път когато я видя, НО Е МНОООГО ТРУДНО. Затова наскоро не издържах останахме двамата сами и и признах, че я обичам и искам да опитаме да сме заедно, но тя ми каза, че не иска, защото съм им много скъп като приятел и не иска да ме нарани и не може да ме обича освен като приятел.
Аз винаги ще я обичам тя си остава единствена за мен и това съм им го казал. Аз няма да спра да я обичам и ще продължавам да страдам. Вече незнам какво мога да направя, аз не просто я обичам, сърцето ми има нужда от нея.Ако сте се сблъсквали с този проблем МОЛЯ ВИ дайте някой съвет.Живота е един гаден сън ...
Първо на колко сте години с вапросната госпожица?
Да ти кажа тва е нормално да изпитва6 чуства сега за6тото знае6,че не може6 да я има6,ама 100% си малак и сега си мисли6,че я обичА6 и няма втора като нея ама не е така и , аз колко съм си мислела,че ги обичам а сега не им помня имената.
ее все на мен ли тъ все на мен , я се поогледай не си сам на тоя свят ето ме и мен и свички други това че не знаеш хорските проблеми не значи че от това което ти се е случило света ще се разпадне![]()
просто сте свикнали да ревете за всичко и си мислите че само това е в живота
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
животЪТ не е никак гаден,ако не се вкарваш във филми и не се иэживяваш като главен герой в съпунен сериал![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Да на най-добре не си слагай ни6то на сърцето!
hooliganka89 аз съм на 17 както и тя изобщо не сме малки и знам много добре, че всички си имат проблеми и не е все на мен и изобщо не рева а страдам ужасно utrevpetchasa, но гадния живот си е факт а лично аз мисля, че след като незнам "хорските проблеми " е време да споделите . Благодаря за отговорите![]()
Presley`n`Sum
аз не се вкарвам в филми а и най-много мразя сапунките и изобщо не желая да играя във такъв не искам да съм главен герой изобщо.Дори мразя да ме вкарват в такива тъпи филми обикновенно, но просто така се случи, но ти не разбраш
Ем кво да ти кажа странно е,че не сте казали на никой.Ти зададе ли й въпроса за6то не иска?И ако си кажи ми какео ти е казала тя и тогава 6те мога да ти кажа не6то по конкретно.Аийде чакам и по живо с отговора.
да hooliganka89 попитах я а тя отговори че не иска да ме нарани примерно нали ще тръгнем но все ще се появи някоя кавга и тогава тя напада и просто не иска аз да съм срещу нея. Заради приятелството ли е незнам ...
Раэбирам,раэбирам.Първоначално написано от wersa4e
[size=7][b][u]fosse cos
Странна работа,мога да ти кажа,че приятелката ти е гледала много филми и си прави някви малки театарчета за по интересно.
Ами много гадна ситуация... Не мога да разбера как може да има приятелство между момиче и момчеМи не мисля, че е хубаво и правилно да си казваш, че тя е единствената за теб...
Има много момичета, едвам на 17 си, ще намериш "по-добра", и ще си запазиш приятелството с това момиче
Разбирам я до известна степен, защото аз познавах едно момче, с което не сме роднини, но пък сме МНОГО близки... т.е. бяхме... той също ме харесваше, но до един предиод... вече не се срещаме, в различни училища сме... всичко се забравя
Не си казвай, че НЯМА друга като нея, защото ще си провалиш живота... Питай я още веднъж, два... и ако наистина няма НИКАКВИ чувства към теб, освен приятелски... наистина няма смисъл...
![]()
hooliganka89 ами незнам и аз, но явно аз искам да ме нарани за да спра да я обичам и да мисля за нея трябва наистина да ме заболи
zabraviq....popadala s1m v s16tata situaciq(bqh na mqstoto na momi4eto razbira se)za tova ti kazvam da q ostavi6 namira.6tom ne iska ti ni6to me moje6 da napravi6 po v1prosa...tq qvno iska priqtel a ne gadje
Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Знаеш ли nicolepcd много хора наистина се питат как момиче и момче може да са приятели и сигурно са ми задавани и на мен безброй такива въпроси. Знам че не ехубаво да си казвам, че е единствена, но тя е единственото нещо което ме прави щаслив и единствения човек който ме разбира и ако не я познавах хмм щях да бъда още по зле. Тя е готова на всичко за мен както и аз за нея, когато тя е щастлива и радостна и аз съм щаслив, когато тя е тъжна и аз съм тъжен, когато на нея не и е добре и им е кофти и на мен ми е кофти. Как можеш да обясниш това?
е добре ти се фен а слушаш ли БиитаЛсПървоначално написано от wersa4e
![]()
Mи ще обясня според моето виждане... Значии... Щом "може да направи всичко за теб", защо не може да отвърне на чувствата ти???Първоначално написано от wersa4e
А за това, че е "единственото нещо, което те прави щастлив"... Ти опитал ли си се да намериш друг човек, който да те прави щастлив??? Не ми се вярва... живееш в една заградена територия, в която има едни и същи хора... ми вземи и разбий оградата, намери други хора... Не знам, не съм имала същият проблем, не съм се "влюбвала", а и съм на 15... какво разбирам аз
Ако искаш ме слушай, ако искаш недей... твой си е живота, ти си решаваш
![]()
то къде да опита от чата нищо не става , не ценят контактите очи в очи![]()
utrevpetchasaти какво правиш тук
сигурно ти е много забавно а ако беше на мое място щеше да полудееш ама явно на тебе всичко ти е в ред (в което не вярвам, защото всеки си има проблеми просто на едни им пука)
ААА ЗНАЕШ ЛИ КАКВО не съм слушал Бийтълс нито съм фен ама ти явно си
![]()
nicolepcd може би си права ( а може би не) само времето ще покаже а дотогава... любовта може да изблиднее но явно тя не е единсвена
жалко аз мн обичам бииталсПървоначално написано от wersa4e
ами какво да ти кажа какво правя ли опитвам се да успокоя някои ако мога , а дали мога незнам според мен не , ако све пък съм помогнал на някой ще се радвам .... а не ми е всичко на ред дори си губя времето в момент вместо да уча за испит но виж , това ви е проблема днес мн сте обладани от киберпространството , опитайте малко контакти очи в с някой тогава ще разберете кои какво деиствително испитва иска и прочее , гледаите хората в очите не гледай смао монитора тои не говори , освен ако не е някой модификация ...
![]()
виж ако съм те засегнала извиняваи , просто проблема ти е такъв че .... но всеки със мъката си ...
Ти ако чакаш времето да показва, ще станеш на 47 и 6 месеца, и ще се замислиш "Защо нямам жена до себе си"Първоначално написано от wersa4e
"Ми все някога ще дойде, времето ще покаже"... Или дерзай, питай я пак, поговорете... НО НЕ Я ПРИТИСКАЙ... или остани си приятел с нея, и махни оградата
А и знаеш ли какво ще ти кажа... Момичетата са доста странни, и може би тя не отвръща на чувствата ти, защото знае, че си си винаги до нея, и няма да я оставиш... и тя мисли (може би), че си и като резерва... Излизай по-често, запознай се с повече хора... и може би ще осъзнае, че ти си най-важният... а и човек оценява нещата, чак когато ги загуби [-o< Айде чао, аз тръгвам на училище
![]()
nicole полека не го пращаи да бере дюли в гората![]()
Пращам го в правилният пътПървоначално написано от utrevpetchasa
Според мен, де
![]()