- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Живота е гаден.
utrevpetchasa аз прекарвам малко време пред монитора през повечето време съм сред хора така че недей да съдиш без да си подготвена и още нещо коментарите ти са малко остри
абе аз пъя сам си го избирамПървоначално написано от nicolepcd
и няма да бера дюли в гората, а ще отида на луната да бера гъби щото не ми пукааа
![]()
нали така?
вий донякъде си права но едва ли ще, но едва ли ще те разбере , малко момчета разбират момичетата другите се правят че ни разбират , а и според повечето момчета това е глупуст че като не го е харесала 1 път надали после ще се проемни и дори да се получи нещо между тях би било без чувства мое мение а до това да наистина го пращаш в непознати води за него не го оплитаи толква мнПървоначално написано от nicolepcd
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
знаеш ли аз съм от този 1% който истински разбира момичетата.Не изобщо не се хваля, но аз много съм патил и съм си научил урока разбираш лиПървоначално написано от utrevpetchasa
Първоначално написано от wersa4e
добре кукло я кажи сега мене разбираш ли ме или като ти чета творенията ти идея си нямаш какво правя![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
wersa4e
Мислела съм си,че обичам не един не два пъти и ,аз съм изпадала в такива депресий да си мисля,че идва края на света,ако съм без този човек.Но сега ако мога да върна времето няма6е да си слагам ни6то на сърцето и 6тях да променя много не6та.Не си мисли,че като си на 17 и си голям доказано е,че момчетата се развиват по-бавно от момичетаНе се коси.
права си момчетата , но пък и ние не знаем какво искаме на тая възраст в крайна сметка ....Първоначално написано от hooliganka89
ок "кукло" разбирам те че като четеш творенията ми ми обръщаш внимание и май по някакъв начин се опитваш да ми влезеш в положението но за това не съм сигурен. Обаче разбирам и че не вярваш изобщо на момчета. Това е така защото някое момче ти е направило нещо лошо и си намразила нашия сортправ ли съм или не съм?
![]()
Казваш, че се падате некви си роднини.. Еми малко ще ти е трудно да имаш нещо с нея тогава.. А иначе ако тя не иска да е с теб, нищо не можеш да направиш..
Животът е адът описан в Библията!
ае готин ако те мразих щях да те ругая до полуда просто си ми смешен ядосваш се толкова мн за дреболиики , няма значение дали си повърхностен или не просто трърдиш неща който не са тъка ,,, трудно е да разбереш харектера на някого който не си виждал , а въпреки това ти твърдиш че го можеш е ако си ехтрасенс сори бебчо незнаехПървоначално написано от wersa4e
![]()
еми към 3 братов4еди сме. Да но аз искам да съм с нея което е най големия проблем ама то насила хобост неставаПървоначално написано от MiMcHeToOo
![]()
проблеми няма стига да искатено маи ти си се загубил даже не просто влубил в даден образ,,, защо просто не утидеш да я видиш някой път без значение къде живее
пффф абе вече нищо няма значение момичетаа и това не е дреболия НО НЯМА ДА СИ ГО СЛАГАМ НА СЪРЦЕТО и още нещо не съм екстрасенсПървоначално написано от utrevpetchasa
нито съм ти бебчо :P
Оки Миличък не си кукличка ти си пухчостава ли беиби?
е то това е лесно но след това ...Първоначално написано от utrevpetchasa
виж сега бейби ти слънце такова не можеш да ме наричаш на галено освен ако не си моето мило мишле ок?Първоначално написано от utrevpetchasa
![]()
след това защо мислиш за тогава защо са ти планове направи нещо импулсивно , не може винаги да си планираш живота стъпка по стъпка искаш ли нещо бори се за него докажи че го искаш то на приказки тук и аз мога да правя мн неща но няма да е същото , стига да имаш такава воля да го направиш няма да мислиш дали след това ще те убият вашите или пък тя нещо няма да и е наред и ще се разделите просто няма да имаш догатки по тая тема ще ти се разясни къртинката и ще караш напред
Надявам се да бяхме полезни wersa4eНадявам се да не страда6 много,той живота така е устроен,но има хора страдат има хора друго не правят.А колкото до въпроса ти незнам дали бе6е към мен или към
utrevpetchasa ама тя ти отговори и аз мога да ти кажа,че са ме наранявали то тва си е нормално част от ежедневието ама аз малко тежко го понясам това тай като имам голямо самочуствие и не обичам да ме тапчат то едвали има хоеа дето обичат ама аз много мразя да се подиграват с мен и мразя да гледам как някои си играе с чуствата на някой другТака имах едно момче днеска ме иска утре ре6ава,че иска да сме приятели после пак ре6ава,че аз съм всичко за него следва6тата седмица пак мухи,че трябва да сме приятели и така...докато не му теглих една майна и тва е ама не е приятно да те разиграват.
но ако направя това което казваш ще я загубя ли като приятелка?Първоначално написано от utrevpetchasa
Отивам дА Си купя закуска,че умирам от глад от вас не мога да хапна![]()
но ако направя това което казваш ще я загубя ли като приятелка?Първоначално написано от utrevpetchasa
само тъка душкоПървоначално написано от hooliganka89
еми Версачи , това зависи от нея дали въобще те приема като доверен човек , аз лично мн уважавам приятелите си , и наи мн държа на тях защото за мен са по ценни и всякакви други взаимоотношения понеже може да се разчита на тях всякога ,.. и трудно се печели човек за приятел ,,,, тъка че зависи как те приема досега дали и толкова доверен човек или някой просто на който да си излива мъката , но за всеки няма да ти обърне изцяло гръб , в това съм сигурна ,,, но може пък и да е странна птица просто опитай тъка или иначе нищо не губиш ще разбереш мн неща за нея и тя за теб че си решителен , а ти за нея какво значиш , дали въобще те е приемала като приятел ... и т..н. просто ще се утървеш от тези терзания който са те налегнали сега ...
Първоначално написано от hooliganka89
вземи и една на мен че доста огладнях и аз
![]()
Първоначално написано от wersa4e
хех милите ми , ее поне на мен ояда ми е сервиран във 13:10 няма да ходя никъде само да правя нещо и да купувамно не отказвам почерпка
![]()