.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Град
    Димитровград-Eggenfelden

Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    олиганката ми какво взе за закуско обяд миличка
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    холиганке и утрев5часа мерси много хора за съветите беше ми нужно... а сега да ядем

Цитирай Първоначално написано от wersa4e
    холиганке и утрев5часа мерси много хора за съветите беше ми нужно... а сега да ядем
    от мен за нищо прав си за яденето утивам си слагам кубинките и бегом към столовата за обяд приятен ден
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Град
    Северен полюс
    хора знаете ли винаги съм се питал защо всичко трябва да е сложно и трудно.Не може ли да е простичко?

Град
    Северен полюс
    Цитирай Първоначално написано от utrevpetchasa
    от мен за нищо прав си за яденето утивам си слагам кубинките и бегом към столовата за обяд приятен ден
    чао надявам се някой път пак да се засечем

Град
    Северен полюс
    Цитирай Първоначално написано от utrevpetchasa
    чао надявам се някой път пак да се засечем

Мега фен Аватара на koalka
    Докато си мислиш, че "тя е единствената за теб и винаги ще я обичаш" още дъъълго време ще е така и за това ще си си виновен само ти...
    Защо?Защото вместо да се измъчваш всеки ден, като я виждаш, а не можеш да я целунеш и не можеш да я прегърнеш, най-добре е да се откъснеш от приятелството ви, да не се виждате, да преустановите контакт.Друг начин няма, иначе това измъчване не знам до кога може да продължи.И все пак се опитай да я забравиш, момичето ти е казало как те възприема, трябва да се отказваш.От толкова време си влюбен...надежди ли таиш някакви, не знам.

Живота е страхотен, просто ти в момента сънуваш един гаден сън...

Лошото е, че при теб продължава 3 години.

Съвети много могат да ти се изпишат - но основното е да разбереш, че с нея просто няма да стане.

Град
    Северен полюс
    но аз искам да съм с нея coolkiss тя е всичко което имам

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си