.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас

Как да действам?

Аз съм на 15 години.Преди 4 месеца добър мой приятел ме запозна с 2 моми4ета от неговият клас.Аз се увлякох по едната,оба4е другото моми4е ми стана мн добра приятелка и аз споделях вси4ко с нея.Тя ме подкрепя6е в мн не6та.Преди месец и половина аз осъзнах,4е съм бил много заблуден и 4е тя е моми4ето за мен.Тя е мн мила сладка и добра,сопделя по4ти вси4ки мои интереси и ме разбира напълно.Тогава тя си има6е гадже и аз не предприемах ни6то.Но сега той я заряза и аз мисля,4е е врема да предприема не6то.Но проблема е 4е тя не си влиза в скайп и нямане как да комуникираме (понеже сме от разли4ни у4или6та в разли4на смяна).Просто незнам какво да направя,мн я харесвам и мамам основания 4е и тя ме харесва.Не искам да си пропилея 6ансовете като седя безу4астно.
    Моля ви даите съвет....

т.7
    krem4et0

--------------------------------------------------------

Мега фен Аватара на koalka
    Щом няма скайп, не може да няма телефон...Обади й се, интересувай се какво прави, как е и т.н.Не може да не схване намека, но се замисли - струва ли си да се рискува едно хубаво приятелство заради една връзка, която не е ясно колко и дали ще продължи.

Град
    Бургас
    Имам и телефона но проблема е, 4е не съм излизал с нея еи така 2мата и искам о6те малко да се опознаем,за да мога да събера смелост да и се обадя.Пък и до ся ме съм и давал знаци 4е я харесвам и ми изглежда малко странно еи така да и звънна изведнъж.... просто нз какво да правя .. И ло6ото е 4е мн малко хора си дават мненията..

А скайп... Мани го скайпа - звъниш по телефона...

"Хей сладурче - кво правиш как си... и с мен всичко е на 6 - айде да те видя тези дни, че съм се затъжил за теб - примерно в сряда в 18.00 на попа - Супер - айде до тогава"

Цитирай Първоначално написано от coolkiss

"Хей сладурче - кво правиш как си... и с мен всичко е на 6 - айде да те видя тези дни, че съм се затъжил за теб - примерно в сряда в 18.00 на попа - Супер - айде до тогава"

Град
    Бургас
    Хмм...не мисля 4е е толкова лесно.За6тото не сме си об6тували 4ак толкова много,4е спокоино да и се обадя еи така и съм сигурен 4е тя не би го о4аквала...

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София

тъпо...

Пич, бъди малко по-решителен! Ти си мъж, а тя е просто едно момиче. И наистина махни този скайп! Свалката става в реалния свят. Винаги поемай инициативата ти! Успех!

Голям фен Аватара на sapphirr
    и край като не влиза в скайп каузата е обре4ена така ли тцтц ми извинявай аз дет не съм в тая ситуация,още преди да съм ти про4ела темата докрай измислих 100 варианта.най-елементарното след като се познавате отдавна свържи се с ваши общи приятели,такива не може да няма,най-малкото мом4ето което ви е запознало се води за такъв!!!

да бе действаи
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Град
    Shumen
    Emi...nz izlizayte,govorete si po telefona...takiva ti razni.Mojesh da napravish nqkoi kupon ii.........tam da i se obqsnish ....Taka napravi moq priqtel.I mi se struva odachno ...ostanete nqkade nasame i i go kaji.Hayde uspeh
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Бургас
    10х На вси4ки за съветите.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Като не влиза в скайп й се обади по телефона,предполагам такъв има.Покани я да излезете и действай,преди някой пак да ти я отмъкне.

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*

тъпо...
    Дечко, с такива тъпотии аз еба... а ти правиш по 3000 мнения по форумите

брат и аз бях в подобно положение само 4е ние се познавахме от много време от на4ало не потръгна но аз много държах на нея и вси4ко се нареди
    Хайде късмет и дано вси4ко да е наред,ти сам каза 4е има6 основания не се отказвай

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Имам и телефона но проблема е, 4е не съм излизал с нея еи така 2мата и искам о6те малко да се опознаем,за да мога да събера смелост да и се обадя.Пък и до ся ме съм и давал знаци 4е я харесвам и ми изглежда малко странно еи така да и звънна изведнъж.... просто нз какво да правя .. И ло6ото е 4е мн малко хора си дават мненията..
    Изобщо не е странно,да и званнеш,не се колебай,а го направи,няма да загубиш нищо.Успех.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Щом няма скайп, не може да няма телефон...Обади й се, интересувай се какво прави, как е и т.н.Не може да не схване намека, но се замисли - струва ли си да се рискува едно хубаво приятелство заради една връзка, която не е ясно колко и дали ще продължи.
    Така е. Хубаво си помисли, после може да съжеляваш много..

Животът е адът описан в Библията!

Град
    Somewhere over the rainbow*

+1
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Абе как става този номер - хем сте близки, споделяте си, тя има като твоите интереси и те разбира, а пък не смееш д ай се обадиш по тела и тя не би го очаквала?!? Ако си й приятел няма лошо да й се обадиш, питая я как е, не е нужно при първия разговор да я поканиш на среща, излезте пак с момчето, което ви е запознало и така...Вие всъщност колко пъти сте се виждали на живо?
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city

Re: Как да действам?

Цитирай Първоначално написано от BlueFace
    Аз съм на 15 години.Преди 4 месеца добър мой приятел ме запозна с 2 моми4ета от неговият клас.Аз се увлякох по едната,оба4е другото моми4е ми стана мн добра приятелка и аз споделях вси4ко с нея.Тя ме подкрепя6е в мн не6та.Преди месец и половина аз осъзнах,4е съм бил много заблуден и 4е тя е моми4ето за мен.Тя е мн мила сладка и добра,сопделя по4ти вси4ки мои интереси и ме разбира напълно.Тогава тя си има6е гадже и аз не предприемах ни6то.Но сега той я заряза и аз мисля,4е е врема да предприема не6то.Но проблема е 4е тя не си влиза в скайп и нямане как да комуникираме (понеже сме от разли4ни у4или6та в разли4на смяна).Просто незнам какво да направя,мн я харесвам и мамам основания 4е и тя ме харесва.Не искам да си пропилея 6ансовете като седя безу4астно.
    Моля ви даите съвет....

т.7
    krem4et0
    пич имам пресен опит и ако искаш да знаеш подробности от истинския живот пи6и едно ЛС. иначе накратко: просто действай(покани я да излезете (излизайте редовно) станете по-близки и т.н.), а ако не знаеш как то тогава не си готов. ина4е знам какво ти е за6тото и аз бях в подобна ситуация на тоите години. сега съм на 17 и наистина се чувствам напълно готов, макар именно днес да останах на сухо. успех

Взимаш и номера от "другата", обаждаш и се...предполагам би искала да излезете някъде...после ти си наред пък и така...Айде успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си