do predi dva dena imah priqtel,zaedno sme ot po4ti tri godini,naposled1k mn se d1rpahme,ama 1rzo ni minava6e,predi dva dena bqhme v edna priqtelka da praznuvame R.D.-to mi! osamotihme se i ......toi sloji v1zglavnica v/u glavata si,pomislih 4e se bazika i iz4akah 5-6 secundi no toi ne q mahna i togava sprqh i zapo4nah da se obli4am!izlqzohme nav1n i toi zapo4na da mi kre6ti:ti mene za igra4ka li me vzima6(v smsi1l 4e p1rvo sam mu kazala da doide v drugata staq,a posle se otkazvam)na men mi be6e tolkova gadno i ne mi se os1jda6e v momenta ni6tu i mu kazah kato mi mine na drugiq den 6te si pogovorim,no toi zapo4na da me bl1ska,rita ,udrq,ima6e dvama 4oveka nablizo az zapo4nmah da vikam i prosto nqma6e kakvo da napravq za da me ostavi da se pribera i za da ne stane golqma dandaniq i horata da doidat kam nas ,mu kazah 4e mi e pisnalo ot nego i ne iskam da go vijdam!ne6tata koito mu kazah bqha mn silni no prosto iskah za v momenta da me ostavi,kogato se pribrah i obmislih,4e 6tom mi e posegnal i to nevedn1j ne me zaslujava!