.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    идиот! не ти трябва... колкото и да се е обидил, няма право да те "удря, рита, блъска"

Леле , тая шибана смотана свиня трбява да го изнасили някой и да види после как ще му е гадно !Милуууууууууууу, заеби го и го пречукай ! Е , дали не е основателна причината ?!

OMG tfa momche da ti p0segne i da te udrq :X:X kf0 se 4udi6 zarqzvai go vednaga!!!!! kak 6e se ustavi6 taka da te unijavat i t0 pred h0rata :X 6tom tie posegnal edin put zna4i i pak bi g0 st0ril !!!!!!! ...
    CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche

Такива "момчета" аз наричам утрепки... Не ти трябва да се занимаваш с такъв човек. АЗ съм на мнение, че щом веднъж ти е посегнал ще го направи пак.. Заслужаваш някое момче, което те уважава и не би те наранил по подобен начин. Успех!
    Танцът е вертикалното изразяване на хоризонталното желание...

Удря...блъска...рита...
    Напълно основателна е...тоя за къв се мисли....И си изкарала с него почти 3 години...? Май си си губила времето...
    Причината е напълно основателна...Примерно да ти се беше разцупил само...без да ти посяга...на другия ден щяхте да се видите и да се опраите...Ама да те удря...В никакъв случай...
    Предполагам е излишно да споменавам че ако сега се върнеш пак при него не е изключено и друг път след тва да ти посегне...
    Е знам че някой ще каже че може просто да се е ядосал...ама...за такова дребно нещо...
    С моя ако нещо се скараме се пошляпваме такива...напълно по детски..и ни става смешно...и се сдобряваме...Никога не ми е посягал...Моля се и за напред да не го прави... : ))
    Потърси някой...който те заслужава и може да те оцени...Някой,който знае как да се държи с теб... : ))) Успех : ))

Голям фен Аватара на CaSsIe
    леелеле ти що не му нацепи една?!?!? е такива малки лайна най-много ги обичам ше посяга на момиче ГОЛЕМИЯ МЪЖ нема що... и какво питаш дали е основателна причина...малко ли ти е?!Заеби го тоя боклук и си намери друг(не че свестни се намират...)

Цитирай Първоначално написано от CaSsIe
    леелеле ти що не му нацепи една?!?!? е такива малки лайна най-много ги обичам ше посяга на момиче ГОЛЕМИЯ МЪЖ нема що... и какво питаш дали е основателна причина...малко ли ти е?!Заеби го тоя боклук и си намери друг(не че свестни се намират...)
    Da,ne se sd1rjah i taka si zametnah 4antata i go udarih pravo v liceto,prosto trqav6e nqkak da se za6titq! I na vsi4koto otgore dori edin sms ne prati ads e izvini,se edno nikoga ni6tu ne e stavalo,nikoga ne sme se poznavali!

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Насилието е нещо отвратително
    Преди месеци играх в една пиеса за домашното насилие,има много случай в семейства в които мъжат тормози физически съпругата си и това е непростимо.Аз имам голям брат и той си има приятелка от 4-5 години и той стабилно я бахте до синини и не мога да си обесня тя как може да е с такова животно като него И аз имам приятел който често нервирам и съм му казвала,че може да вика и да се нерви,но посегне ли на мен да ме забрави и когато го изнервя ходи да удря вратите което също не е нормално,но поне не удря мен.

Браво,че си го зарязала!Не бива да се връщаш при него и през ум да не ти е минало!!!

е и мене ме ядосва на моменти ама никога не съм и викал а пък да я удрям няма и д си го помислям , брат ти нема да го коментирам въпреки че познавам хора които бият приятелките си за без причина.. пф хора..

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от CaSsIe
    +1/2 Намират се...

--------------------------------------------------------

nqma kvo da se pla6i6 ne e posledniq muj na zemqta :P bii mu shuta i ne go misli
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от utrevpetchasa
    Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    ako priqtela ti be6e prase 6tqh da ti kaja da mu tegli6 noja! ama toi e istinska svinq za tva mu tegli edna maina na tva jivotno!!!!!!!!
    тва е мила действай
    +1 Прави сте!Махни го от живота си тоз бухъл.Никога няма да ударя момиче пфф това е срам за мене да ударя жена (освен ,ако не е някоя серийна убийца на балъци като мен тогава ще крещя ще хапя ,ама жив ще остана )

П.П. Покажи му вратата и да го няма ,ако не иска да излиза в кофата им е на боклуците мястото!Желая ти следващото ти гадже да е 10 пъти по-добър от този!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

3 години и чак сега си го осъзнала какъв е!!но може отскоро да е такъв побойник незнам....зарежи го най -добре
    ~ Рицар или Дявол ~
    Обичам те и пак ще те обичам
    дори да ме презираш ти.
    Сърцето си на теб обричам
    пъди ме, но не ме мрази
    Във моите мечти си рицар
    с лъскави доспехи,а може би
    и крал дори,но не си ли просто
    дявол с ангелски очи?!?

Мисля, че темата е изчерпана- всичко е ясно.
    Знаеш вече кое е правилното решение, така че аз не знам дали има нещо за допълване.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Цитирай Първоначално написано от Ани
    Посяга ти Соре, че така се изразявам, ама му е** п****** майна!!! Мъж, който посяга на жена, е боклук, особено ако е собственото му гадже/съпруга!
    тегли му една майна на тоя , аз съм момче и хич не толерирам такова отношение спрямо момиче зае*и го
    Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си