- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Основателна ли е причината за раздяла?
идиот!не ти трябва... колкото и да се е обидил, няма право да те "удря, рита, блъска"
![]()
Леле , тая шибана смотана свиня трбява да го изнасили някой и да види после как ще му е гадно !Милуууууууууууу, заеби го и го пречукай !![]()
![]()
![]()
Е , дали не е основателна причината ?!
OMGtfa momche da ti p0segne i da te udrq :X:X kf0 se 4udi6 zarqzvai go vednaga!!!!! kak 6e se ustavi6 taka da te unijavat i t0 pred h0rata :X
6tom tie posegnal edin put zna4i i pak bi g0 st0ril !!!!!!! ...
CuKk <~ m0lq glasuvaite za t0va momiche![]()
Удря...блъска...рита...![]()
Напълно основателна е...тоя за къв се мисли....И си изкарала с него почти 3 години...? Май си си губила времето...
Причината е напълно основателна...Примерно да ти се беше разцупил само...без да ти посяга...на другия ден щяхте да се видите и да се опраите...Ама да те удря...В никакъв случай...
Предполагам е излишно да споменавам че ако сега се върнеш пак при него не е изключено и друг път след тва да ти посегне...
Е знам че някой ще каже че може просто да се е ядосал...ама...за такова дребно нещо...
С моя ако нещо се скараме се пошляпваме такива...напълно по детски..и ни става смешно...и се сдобряваме...Никога не ми е посягал...Моля се и за напред да не го прави... : ))
Потърси някой...който те заслужава и може да те оцени...Някой,който знае как да се държи с теб... : ))) Успех : ))
леелелети що не му нацепи една?!?!?
е такива малки лайна най-много ги обичам ше посяга на момиче ГОЛЕМИЯ МЪЖ нема що...
и какво питаш дали е основателна причина...малко ли ти е?!Заеби го тоя боклук и си намери друг(не че свестни се намират...)
Da,ne se sd1rjah i taka si zametnah 4antata i go udarih pravo v liceto,prosto trqav6e nqkak da se za6titq! I na vsi4koto otgore dori edin sms ne prati ads e izvini,se edno nikoga ni6tu ne e stavalo,nikoga ne sme se poznavali!Първоначално написано от CaSsIe
Първоначално написано от hooliganka89
е и мене ме ядосва на моменти ама никога не съм и викал а пък да я удрям няма и д си го помислям , брат ти нема да го коментирам въпреки че познавам хора които бият приятелките си за без причина.. пф хора..
+1/2 Намират се...Първоначално написано от CaSsIe
![]()
--------------------------------------------------------
nqma kvo da se pla6i6 ne e posledniq muj na zemqta :P bii mu shuta i ne go misli
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
+1 Прави сте!Махни го от живота си тоз бухъл.Никога няма да ударя момиче пфф това е срам за мене да ударя жена (освен ,ако не е някоя серийна убийца на балъци като менПървоначално написано от utrevpetchasa
тогава ще крещя ще хапя ,ама жив ще остана
)
П.П. Покажи му вратата и да го няма ,ако не иска да излиза в кофата им е на боклуците мястото!Желая ти следващото ти гадже да е 10 пъти по-добър от този!
Първоначално написано от ScionOfStorm
3 години и чак сега си го осъзнала какъв е!!но може отскоро да е такъв побойник незнам....зарежи го най -добре![]()
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Първоначално написано от Ани
тегли му една майна на тоя , аз съм момче и хич не толерирам такова отношение спрямо момиче зае*и го
Ako Nqma Kyde Da Otide6 Ela Na Sebe Si !!!