.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Град
    Варна

Какво да правя?

Още една тема тип: "Харесвам го, какво да правя?!"
    Става въпрос за едно момче, с което учихме заедно от 1ви до 4ти клас. На скоро имаше среща на стария клас и там се видяхме. Не се бяхме виждали цели 6 години, а от 1седмица си пишем в Скайп. Та той седна срещу мен и през цялото време ме гледаше. След това в дискотеката буквално се залепи за мен под претекст, че нямало място ... Пуснаха една бавна песен, той седя, гледа ме в очите и не смее да ме покани, накрая аз го дръпнах за ръката и той сякаш това чакаше. Като се разделихме ме прегърна и каза, че ще се обади следващата седмица да ходим пак на дискотека.
    Пускайки тази тема, искам да чуя вашите мнения, кво да го правя?! Попринцип нямам проблем с момчетата и направо си казвам пък квото ще да става ... но този път ме е страх да кажа или направя нещо, за да не го загубя и като приятел. Той сякаш още е на акъл "Всички са ми приятели" и е от този тип момчета дето още го е страх да се забърква с момичета ... офф абе и аз не знам. То се е видяло, че аз трябва да направя първата стъпка, но как за да не го уплаша?!

mislq 4e toi te haresva,ami kvo d naprai6 prosto budi sebe si ako e ubeden v 4uvstvata si 6te te posledva ne mislq 4e kakvoto i da e bilo 6te razvali priqtelstvoto vi taak 4e ne se bezpokoi i deistvai mila

А бе скъпа, кво те бърка? Кво приятелство вие не сте се виждали 6 години... действай хич да не те бърка...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Нямаш проблеми с момичетата , а те е страх да направиш първата стъпка ... Действай! И между другото ако искаш нещо от това момиче бъди готов да я изгубиш като приятелка. Или приятелка или любовник ... Никога не и двете.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от matador
    Нямаш проблеми с момичетата , а те е страх да направиш първата стъпка ... Действай! И между другото ако искаш нещо от това момиче бъди готов да я изгубиш като приятелка. Или приятелка или любовник ... Никога не и двете.

кхъм ... аз съм момиче

Град
    Sve7a na Mech7it3
    Съгласна съм с всички мнения до сега. Бъди себе си и давай! Няма от какво да се притесняваш
    Успех!
    Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
    Но го правим...

Голям фен Аватара на sapphirr
    вътрешно в себе си много добре знаеш какво да правиш,моя съвет е само да забравиш страха.нужда от пове4е съвети нямаш..а от дейност!

еми праите каквото знаите, утиващ и му скачаш и т.н...
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Повече от фен
    Град
    ТаиТи
    действай пък каквото ще да става няма от какво да се притесняваш пък и как така той приема всички като свой приятели!щом толкова голямо внимание ти е обърнал тогава значи иска да стане нещо

Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН

прай си кото знаеш ... той шом не може сам ... ще ти се въже на акъла

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си