- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Лобов или Заблуда ? (Анкета)
Е .. Какво според вас е Любовта , а? Както се казваше в един филм .. " Любовта не е нищо повече от халюцинации на мозъка" .. нещо такова.. всеки ден гледам..чета теми , колко наранени хора има ..и наистина ако сегашната ми връзка по някакъв начин свърши ..или се разпадне..незнам как ще го преживея..още повече че няма да мога да погледна друго момиче в близкото бъдеще.. много боли когато някой те нарани.. незнам до сега не са ме..но знам колко ми липсва когато не е до мен .. когато е далече..Искам вашето мнение
Какво мислите за любовта ? ..
Liubov?-Ne ! ima nqkakvo momentno privli4ane i razbiratelstvo
има любов според менсега съм с човек който ми казва постоянно че ме обича и най-важното - доказва го
![]()
![]()
аз не сам я открила,но мисля,че ИМА !![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
Само френската любов![]()
Първоначално написано от Tazadar
![]()
![]()
![]()
![]()
За к0кошка няма пр0шка,за мили0ни няма зак0ни
Хаус фена няма мира-до смърт чалгара пребива
House rUlzZz...
Jimithesun - Ibiza (Original Mix)
Първоначално написано от sladuranka =)
Съществува разбира се,дори да не бях влюбена в момента пак щях да го твърдя,защото наистина вярвам че е така.![]()
Така е. И не само любовта към човек от противоположния пол, но любовта като цяло - към близки, роднини приятели... тя осмисля животаПървоначално написано от sic_fata_tulere
![]()
Хората няма да дадат название на нещо, което всъщност го няма.
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Може би има,не знам все още не съм я срещнала и не мога да кажа има или няма.Според мен има,но мн рядко се среща,а в тийн годините всички твърдят,че са я срещнали.Има или няма за всеки е различен отговорът.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Има любов, разбира се! Кво ще ми кажеш, че мама и татко не те обичат ли?![]()
Животът е адът описан в Библията!
Има, просто е нужно да поотраснеш малко за да ти се случи...
П.С. И преди да скочат всички тийнове, да становището ми е, че на 14 просто не си достатъчно зрял за да твърдиш, че знаеш какво е да обичаш.
nqma...
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
вечна любов не мисля че има....![]()
ест 4е има![]()
ако нямаше свтът щеше да е о6те по гаден
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
+1 не съм я срещнал затова нямаПървоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
Да, има. А тези, които казват, че няма, просто не са я открили все още. и е много тъпо да твърдят, че няма само защото са имали една неуспешна връзка на еди-колко си години и за тях това е била "любовта"; кой е казал, че тя трябва да се открие на по 15-16..?!![]()
няма обяснение на това което не се вижда , но според мен има![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Понякога ми се ще да я няма ... и тогава когато най-много см убедена че такова чудо не съществува,тя пак се появава .. Не знам до скоро мислех,че любовта е някакво временно чувство,пък сега не знам какво да мисля ...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
+1Първоначално написано от _miShlence_
срещах я 2 пъти и двата :/ не беше ....
Има любов. нима ти не обичаш родителите си, нима не обичаш себе си нима не обичаш пиятелите си? Тя любовта не може да се опие. Тя се крие зад усмивката на любимия, прегръдката на родителя, подадената ръка в нужда на приятеля.....