- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Вече месец! А няма откровения :?
Здравейте на всички! Най-накрая успях да спечеля доверието на едно момиче с което много исках да съм! Тя е с 1 година по-голяма от мен! Мн е сладка.Отначалото когато пред всички приятели признах ,че мн я харесвам всички ми казаха ,че тя няма да ходи с мен да се оставям от рано.Всичките и приятели до сега са били по-големи.Но аз не се отказах.....както и да е проблема ми е че след перфектна НоваГодина се оказа че съм осъществил мечтата си! Аз наистина много я обичам. Когато заобичаш истински разбираш смисала на тези две думи "обичам те".Заедно сме почти всеки ден.На мен ми е супер приятно с нея.Надявам се и на нея да е така.Бях до нея в много труден момент от живота .... но това е друга тема! Мисълта ми е че до сега вече 1 месец тя не ми е казвала че ме обича или че и е приятно с мен.Това много ме притеснява,опитвам се да говоря с нея но тя винаги казва : "Ти как мислиш" и започва едно целуване та си забравям думитеКак мода да разбера какво чувства ???
![]()
Недей да я притискаш според мен. Изчакай тя сама да ти каже, че те обича, а не защото ти си и го казал и тя трябва също да ти го каже.
Нали си чувал- Любовта се доказва с дела а не с думи
Успех !
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
Не мисля че трябва да я притискаш да ти го каже, защото така ще я отблъснеш. И не мисля, че един месец е достатъчен да се влюби в теб, че и да реши да ти го каже... Изчакай я тя сама да реши кога![]()
Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...
мерси много хора наистина ми помагате сега разбирам че съм грешал до сега
хехе споко човечене я притискай, сичко е наред
![]()
Животът е адът описан в Библията!
lUbOvTa NE Se KaZvA , A se DokAzVA. 6t0m tI kAzVa toVA - ZnA4i Te ObI4A, nO mOje Bi e TaKaf 4oVEk ProSto
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
Ama ti maj leti6 a?Emi iz4akai q 4ove4e ne q nasilvai 6tom tolkova q obi4a6 i i obru6ta6 tolkova vnimanie i i otdelq6 tolkova vreme nqma kak da ne te zaobi4a!
![]()
Аз казах на приятеля ми че го обичам след 4 месеца, а вече сме заедно повече от 3 години
Някои хора имат нужда от повече време преди да разкрият чувствата си и сами да са сигурни в тях. Споко
hehe ще чакам с нетърпение аз много я обичам и бих дал всичко за нея .това звучи доста банално ама човек му разбира смисъла едва когато го почувстваПървоначално написано от 08mdam__
![]()
![]()
ami..az chakah priqtelq mi da mi go kaje sleed 7 meseca..taka che..1 mesec ne e nishto a i trqbva naistina da go pochuvstva za da ti go kaje..a ne prosto za d asi spokoen ti![]()
Не я притискай!Дай й време.Нека сама почувства момента,в който да ти каже,че те обича.
В последната ми връзка приятелят ми постоянно ми повтаряше обичам те обичам те на всеки смс и всеки път като се разделяхме и като говорехме по телефона което мен започна да ме дразни защото думите обичам те не се казват като здравей , здрасти а когато отвътре ти дойде да ги кажеш аз найстина го обичах но просто неможех постоянно да му го казвам в последствие започнах да му го казвам по навик ... което беше адски гадно затова според мен я остави тя си знае кога да ти го каже а и ти не прекалявай с употребяването на "обичам те" защото след време и да и го казваш тя просто няма да ти обръща внимание ще си каже "е да знам това го чувам всеки ден..." и просто няма да има никаква тръпка от това. Дано съм ти помогнала и си ме разбрал правилно![]()
А ве не ги слушай тея профани... как нема да ти кажеСледваштия път като ти каже "А ти как мислиш" и кажи, че мислиш, че не те обича и се направи на расърден да видиш как ше реагира! А ако не ти се занимава най - добре е да я наебеш, да ти изчисти стаята и да си ебава майката
![]()
Спокойно пич!Наистина няма нужда да я притискаш... Някои хора по-трудно казват ''Обичам те'' или нещо от сорта. Тя явно наистина държи на тази дума и това е страхотно!! Когата е най-сигурна ще ти каже че те обича.
Успех и много щастие!![]()
Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
Но го правим...
СъгласнаПървоначално написано от plamenka
![]()
Моят приятел не ми го казваше 2 години и 3 месеца, ама още съм с него и ми го повтаря ежедневно. Човек трябва да го каже, когато го почувства истински!Първоначално написано от sedcho
Първоначално написано от krem4et0
a v tozi period ti kazvashe li mu go ?
Един месец и искаш да ти каже "Обичам те"Аз на 3я не мога ,че камоли на 1вия.. А ако го кажа няма да вложа никакви чувства..
![]()
Един месец не е много време, просто може да не е готова да ти каже. Изчакай нека мине време, когато се поотпусне предполагам ще ти каже. Пък и за един месец... по-добре ли щеше да ти е да ти повтаря че те обича а да си хойка с други. Не я притискай когато го почуства ще ти каже.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
време време , тук всички говорите за време , ... а какво е то , част от ежедневието , отминалите часове отмерени от часовника , или падащия лист от календара , да и накрая се получава факта че сте стигнали докрая на нещо преди да сте се усетили , и тогава тази фраза "има време" става "имахме време" /// , а за да плучиш истинска люов не трябва да задушаваш същата . това което сам казваш че постоянно и го повтаряш е измисли нещо друго бъди по оригинален ако искаш и напиши поема , но да не от сорта "ах колко мн те обичам"![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Незнам за6то за едн месец очаквате да станат чудеса...Колко о6те гаджета 6те сменя6 и ако на всички казва6,че ги обича6...&те ти излезе прякор или не6то такова.
Първоначално написано от hooliganka89
е чак пък прякорJorHy LuBOf4iqtA
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Да бе в дне6но време тинейджърите са толкова злобно настоени няма майтап,аз просто в моя град като ги слу6ам какви ги дранкат имам чуството,че аз идвам от друга планета-те все едно са ли6ени от чуства.