знам че постъпих глупаво но ...
сега искам да разкажа какво се случи и да ми дадете съвет как да изляза от това тъпо положение!така:
имаше едно момче с което на скоро (преди Нова Година) се запознахме в местната дискотека и той много ми се радваше!после пак се виждахме!той ме търсеше обесняваше ми че ме харесва и че иска да продължим да се виждаме! обаче разбра че съм се сдобрила с гаджето си но все пак реши че дори като приятели пак можем да излизаме. до тук всичко ок но снощи го търсих и исках да си поговорим просто ей така той каза че ще ми пише като тръгне да идва! но аз ходих на кафе и там го видях и него а той дори едно "здрасти" не каза, направи се че не ме познава!както и да е реших че го е направил защото е с приятелите си и като се прибрах му писах в скайп като е на компа си да ми пише.исках да ми обесни какво става и му казах да излезем за да се разберем.но той не пожела и каза ни в клин ни в ръкав че нямал чувства към мен!адски кофти ми стана най-малкото защото незнам какво го накара да се промени така! горе долу това е историята
кажете сега къде сгреших и какво да правя?
и Предварително брагодаря!