.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

сгафих ли ?

ох кво д ви кажа... правих секс с гаджето, после се гушкахме окло 40-50 минути и после той ми го вкара 2-3 пъти, но този път без презерватив... а след първия път се изтри с една кърпичка.... и другото важно - вчера ми беше последния ден от менструацията... според мен няма прблем... а според вас?

п.с. и моля ви знам че трябва с презерватив, НЕ МИ ГО ПИШЕТЕ ...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    ооо не съм много сигорна дали няма ни6то.Най-добре иди си купи един тест за бременност.Може и е много вероятно да е останала сперма по члена му,друият път се къпете след секс особено,ако пак 6те правите.Иди си купи тест.

тестовете не се ли правеха няколко дена след акта...

Нищо няма да ти стане, някак е срещу природата да забременееш на първия ден след менструацията - лигавицата на матката не е готова да се загнезди ембрион в нея, пък и като не е свършвал още повече...

Цитирай Първоначално написано от Ани
    Нищо няма да ти стане, някак е срещу природата да забременееш на първия ден след менструацията - лигавицата на матката не е готова да се загнезди ембрион в нея, пък и като не е свършвал още повече...
    на съ6тото мнение съм... мерси .. успокои ме поне малко...

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от glezan4e
    тестовете не се ли правеха няколко дена след акта...
    Test se pravi nai-malko dva dena sled zakysnenieto!
    Spored men nqma golqma veroqtnost da e stanala belqta,no za vbydeshte se lishete ot podobni izpylneniq.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    не си бременна о.О

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Аз ако съм 6те си купя един и 6те си го направя за да се успокоя,имала съм случай когато съм се самнявала,че може да съм бременна и само санувах бебета как имам голям корем ужас,голям стрес бе6е докато не си купих тест да видя,че е отрицателен и тогава ко6марите и претисненията изчезнаха Дано да не си бременна.

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от hooliganka89
    Аз ако съм 6те си купя един и 6те си го направя за да се успокоя,имала съм случай когато съм се самнявала,че може да съм бременна и само санувах бебета как имам голям корем ужас,голям стрес бе6е докато не си купих тест да видя,че е отрицателен и тогава ко6марите и претисненията изчезнаха Дано да не си бременна.
    Of.Kakvo znachi shte si go kupq i shte si go napravq kato testa nqma da otchete realniq rezultat!Rezultata e pravdopodoben edva 2 dena sled zakysnenieto na menstruaciqta.
    Kogato ne znaesh neshto po-dobre pitai,otkolkoto da tvyrdish greshni neshta i da obyrkvash i drugite ne znaeshti!
    P.S.Po-loshoto ot neinformiran chovek e greshnoinformiran!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Lorelei аз да съм казала кога да си го направи?Ти ли си информационното бЮро тук ? Съжелявам,ако съм объркала и другите незнае6ти,ама няма ни6то ти си тука да каже6

Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    не си бременна о.О
    ето защо правиш такива постове да четат децата малко преди д асе изчукат
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от utrevpetchasa
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    не си бременна о.О
    ето защо правиш такива постове да четат децата малко преди д асе изчукат
    не те разбрах..опитай пак

Psychopath виж си другия пост и ще разбереш
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Град
    Bikini Bottom
    Сперматозоидите имат къс живот. Незнам колко точно но провери в гугал. Според мен, не би трябвало да си бременна, но все пак след месец ще разбереш

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от utrevpetchasa
    Psychopath виж си другия пост и ще разбереш
    видях ,но не разбрах

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Споко бе, стиа глупости не си бременна
    Let The BEAT Control Your Body

Правила за публикуване