- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сгафих ли ?
ох кво д ви кажа... правих секс с гаджето, после се гушкахме окло 40-50 минути и после той ми го вкара 2-3 пъти, но този път без презерватив... а след първия път се изтри с една кърпичка.... и другото важно - вчера ми беше последния ден от менструацията... според мен няма прблем... а според вас?
п.с. и моля ви знам че трябва с презерватив, НЕ МИ ГО ПИШЕТЕ ...
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
ооо не съм много сигорна дали няма ни6то.Най-добре иди си купи един тест за бременност.Може и е много вероятно да е останала сперма по члена му,друият път се къпете след секс особено,ако пак 6те правите.Иди си купи тест.
тестовете не се ли правеха няколко дена след акта...![]()
Нищо няма да ти стане, някак е срещу природата да забременееш на първия ден след менструацията - лигавицата на матката не е готова да се загнезди ембрион в нея, пък и като не е свършвал още повече...
на съ6тото мнение съм... мерси .. успокои ме поне малко...Първоначално написано от Ани
Test se pravi nai-malko dva dena sled zakysnenieto!Първоначално написано от glezan4e
Spored men nqma golqma veroqtnost da e stanala belqta,no za vbydeshte se lishete ot podobni izpylneniq.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Аз ако съм 6те си купя един и 6те си го направя за да се успокоя,имала съм случай когато съм се самнявала,че може да съм бременна и само санувах бебета как имам голям корем ужас,голям стрес бе6е докато не си купих тест да видя,че е отрицателен и тогава ко6марите и претисненията изчезнахаДано да не си бременна.
Of.Kakvo znachi shte si go kupq i shte si go napravq kato testa nqma da otchete realniq rezultat!Rezultata e pravdopodoben edva 2 dena sled zakysnenieto na menstruaciqta.Първоначално написано от hooliganka89
Kogato ne znaesh neshto po-dobre pitai,otkolkoto da tvyrdish greshni neshta i da obyrkvash i drugite ne znaeshti!
P.S.Po-loshoto ot neinformiran chovek e greshnoinformiran!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Lorelei аз да съм казала кога да си го направи?Ти ли си информационното бЮро тук ? Съжелявам,ако съм объркала и другите незнае6ти,ама няма ни6то ти си тука да каже6![]()
ето защо правиш такива постове да четат децата малко преди д асе изчукатПървоначално написано от Psychopath*
![]()
![]()
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
не те разбрах..опитай пакПървоначално написано от utrevpetchasa
Psychopath виж си другия пост и ще разбереш![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
видях ,но не разбрахПървоначално написано от utrevpetchasa
Споко бе, стиа глупости не си бременна![]()
Let The BEAT Control Your Body