- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Добре..какво е това??
Ами има едно момиче с което толко години се знаем били сме заедно обичам я и аз пък тя ми обяснява как може да си такъф нещастник боклук къф е тоя твоя живот и некфи такива. Е какво е това като ме обича ще приеме това какъв съм и какво правя и къв живот живея напрау мн се дразна разправя ми ти как може да напраиш еди кво си на еди кой си.. ти си бил безчувстен бил съм егоист и всякакви такива .. просто мн се дразна ии незнам как да и докажа че си заслужава въпреки това какво правя и заради всички проблеми дето имам и че сичко сам съм си го правел и някви такива как да и покажа че може да ми има доверие и че си заслужавам въпреки всичко ??
мале да ти има пунктуацията.
вместо да се тръшкаш и да се дразниш за простотии помисли дали няма право да те съди ,за това което правиш и дали не иска всъщност да ти помогне.живота може и да си е твой,но истински важните хора,който са също 4аст от него,не биха се опитали да те променят от егоизъм,а от загриженост!
Напълно подкрепям мнението!![]()
--------------------------------------------------------
ee kvo tolkova prava be pff mi kazah i 4e moje i da se promena mi ok moje bi naranqvam pove4e hora noo ne go prava umi6leno kvo da naprava takuv sum da me prieme 6tom me obi4a
бате, "тва да ме приема като ме оби4а" колко си мислиш ,4е ше трае.ше те оби4а,ше оби4а,накрая ше и писнеш и ше ти тегли майната
тука не става въпрос дали ако като те обича ще се съгласи да бъде с теб!това че ти държи сметка какво правиш трябва да ти говори че на нея и пука за теб и за това ти какво правиш!ако и беше безразличен нямаше да си прави труда да ти говори кое е правилно и кое не е!казал си и че можеш да се промениш,ама то само с казване не става...седни поговори с нея за това нея какво я дразни в теб и стигнете до някакво решение...и не да и казваш че можеш да се промениш а да и го покажеш!Ти би ли си се съгласил да си с курва която много обичаш и която ти казва "аз мога да се променя"...аре стига глупости....
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
e nie sa dori ne hodim zaradi tova 4e sum bil takuf ne6tastnik .. mi ok segi pravi gre6ki i az sgre6ih sujalqvam za tova koeto napravih i za tfa kolko hora naranih edinstvenoto ne6to koeto tq mi povtara e 4e sum liglio,4e sum bil s golqmo samo4uvstvie i 4e sum bil super problemen ;(
е хуу де какво толкова си направил за да ти го натяква постоянно....
![]()
amii .. az dokato razbera kvo e skusa me i mi kaza 4e e za6toto sum se zaribqval s dr momi4eta hodil sum na kafeta s tqh i za tfa 4e sum bil nadut i mn ligav puk predi nqkolko dni mi kaza 4e e za6toto razbrala 4e sum spal s gadjeto na nai dobriq mi prqitel i 4e predi sedmica sum go povtoril .. i zaradi tova..
а ти в крайна сметка зарибявал ли си се с други момичета и спал ли си с приятелката на твоя приятел?
![]()
хаха за какво говорим изобщо!ти си се издърнил супер яко а сега се чудиш защо тя се държи така!Покажи и по някакъв начин че си се променил и че искаш да си само с нея и че няма да има повече такива издърнки!
![]()
em tq se durji kofti i sega mi govori am nekfa distanciq durji znam 4e me obi4a i i puka za men za6toto tfa e ot nqkolko godini i sega znam 4e napravih mn tupi ne6ta za koeto sujalqvam super mn .. puk i tq mi kaza ne mi puka 4e si spal s neq dokato sme bili zaedno a za tova 4e si predal nai dobriq si priqtel i znam 4e e taka i toi sega ne mi govori noo prosto iskam da oprava ne6tata a nz kak
Божеее,аз гащите щях да ти запаля бе,приятел!!!!!...даже си късметлия,4е само те отбягва
Ама и ти си един... как може да спиш с гаджето на най-добрия си приятел... и да позволиш да те ХВАНАТ???? Като си решил да влизаш в играта, опитай първо в селската лига и тогава се бутай в "А" група... Колкото до мацето, не е виновна тя, че теб не те бива. Като не можеш да лъжеш качествено, не очаквай да ти вярват...Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
няма да ти е никак лесно!колкото и голяма дистанция да държи ако я помолиш да седнете и да поговорите не мисля че ще ти откаже,пък и дори да ти откаже отначало бъди малко по-настоятелен!и и кажи колко съжеляваш и че искаш да бъдеш с нея,че си си осъзнал грешките и си си взел поука от тях и не мислиш да ги повтаряш!кажи и какво изпитваш към нея и просто я питай по какъв начин можеш да и покажеш че наистина си се променил!и ако се оправят нещата с нея после седни и поговори с този твой приятел....дай му някакво обеснение за това което е станало и така!ако вече той реши че не иска да бъдете повече приятели..нищо не можеш да направиш..поне според мен!но мацето можеш да си го върнеш стига наистина да я искаш и да си готов да направиш доста компромиси за нея!
![]()
Според мен пък това,че тя е казала,че не и пука затова че си спал с онази изобщо не е вярно....Тя може да го е казала,но 100% я боли от предателството,а това няма как да го поправиш!Ще те посъветвам да не ходиш след гъза й и да и се извинявш и да й казваш,че си се променил ами да и го покажеш.Започни с извинение към приятеля си,опитай се да изгладиш нещата 1во там,за да й покажеш,че наистина си се променил...Оправи си държанието...не те познавам,но от начина,по който пишеш ми става ясно,че се имаш за голям гъзар и сваляч и все пак ако ти пука за нея и я обичаш както твърдиш ще се постараеш тя да забележи,че вече не си такъв надут...Все пак се постави на нейно място...Това е най-важното за да разбереш болката й и ако наистина сте от отдавна заедно ще знаеш тя какво очква от теб и как да оправдаеш тези очаквания...Айде успех
haha purvo tq ne e tolkova nevinna tq e pravila mnn po gadni ne6ta i mi e izneverqvala samo 4e tozi put si bqhme obe6tali da e razli4no no qvno ne se polu4i a puk za tfa 4e sum spal s gadjeto na nai dobriq mi fr to tfa be6e mai mesec minalata godina i ot togava ni6to pove4e do predi sedmica dve kogato az bqh pil pove4e ii moq fr be6e na rabota i nie 2ta se zapuskahme tfa onova ama tq kvo i stana drupna se razplaka se i kaza nemoga da mu go pri4inq tova ii nikoi ne me e hvanal taq tupata se razprikazvala iii taka vsi4ki razbrali .. puk iskam da se opravqt ne6tata za6toto i 2ta praim mn gre6ki ii i kazah 4e tfa nqma se povtori tfa onova puk tq vse vika mn si glupav![]()
Ми права си е....честно казано аз не виждам защо ще се събирате пак.....То ваща луда работа...единия изневерил после другия да не остане по назад,после пък на косъм пак да не стане....Ми съжалявам ама не виждам що за любов ми приказваш тука....Абе вие си знаете ама според мен вече няма смисъл щото следващия път(ако се съберете пак) отново някой "ще сгази лука"...![]()
най-добре забрави за нея и гледай напред...
![]()
ami daa taka e to ve4e 3-ta godina se razigravame edin luje dr luje i taka daje ponqkoga se 4uda kakto i v momenta dali q obi4am .. ili prosto sum sviknal da buda s neq i zaradi tova. hmm za purvi put ot mn vreme se zamislih 4e moje bi vsi4ko m/u nas 2-ta mn otdavna e prikliui4ilo i se opitvame da zapo4nem otna4alo samo 4e si4ki gre6ki dety sme pravili i vsi4ki ne6ta v minaloto vse o6te se pomnqt ii boli ot si4ko tfa :S
hmm qvno da ot 3 godini nasam mai naistina razbrah 4e vsi4ko svur6i mejdu men i neq haha i trqbvashe da go osuznaq ot nqkuf forum tctcct hmm mi qvno taka e pisano az i tfa momi4e da ne sme zaedno hmm dori ne mi e kofti zaradi neq prosto haha kakto i da e ms na si4ki