Хора защо все на мен се питам. Обичам едно момиче от 3 години ако искате вярвайте тя е единствената за мен. Историята е, че ми се пада някаква роднина и съм им най-добрия приятел. Казвал съм им отдавна, че я харесвам и искам да имаме връзка. Оставих и време за размисъл и след 2-3 дена тя ми отговори, че ме харесва само като приятел .От тогава ми е много трудно, защото ние си излизаме само като приятели и ми е много непосилно да се контролирам да не я целуна или прегърна и внимавам да няма любовни намеци или такива закачки направо ми се къса сърцето всеки път когато я видя, НО Е МНОООГО ТРУДНО. Затова наскоро не издържах останахме двамата сами и и признах, че я обичам и искам да опитаме да сме заедно, но тя ми каза, че не иска, защото съм им много скъп като приятел и не иска да ме нарани и не може да ме обича освен като приятел. Аз винаги ще я обичам тя си остава единствена за мен и това съм им го казал. Аз няма да спра да я обичам и ще продължавам да страдам. Вече незнам какво мога да направя, аз не просто я обичам, сърцето ми има нужда от нея.Ако сте се сблъсквали с този проблем МОЛЯ ВИ дайте някой съвет.Живота е един гаден сън ...