- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да й предложа ли?
Искам да помоля за съвет. Запознах се с едно момиче в сайт за запознанства. Виждахме се , излизахме заедно и на мене страшно много ми хареса даже мога да кажа че се влюбих в нея, обаче тя има приятел. На профила на скайпа си пише че обича другия а на мене ми пише че ме обича и ми праща целувки... не е курва но незнам какво да правя сега за 14 Февроари дали да и предложа след като има друг.
т.7
krem4et0
Pitai q kakvi 4uvstva ima kam teb i dali te obi4a...Ako teb te haresva pove4e ot nego probvai...Ako pravi zaobikolki nedei probva kolkoto i da q obi4a6...
Не естествено! Що искаш да си втория...?!
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
амм че ако празнува 14-ти с теб ,,, защо пък да опиташ около малко преди 12 вечерта да и предложиш в някой паркче под луната светлина стига да е хубаво времето![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Имаш шансове щом ти пи6е 4е те оби4а,но дали оби4а гаджето си пове4е и дали е готова да го зареже заради теб.За6тото може да те оби4а доста пове4е,но да не е ре6ителна и да ти откаже .....
Пожелавам ти успех(каквото и да ре6и6 да направи6)![]()
--------------------------------------------------------
след като ти праща целувки и ти казва,4е те оби4а,питай я кво прави с другия...и тогава предлагай
Първоначално написано от sapphirr
мхм мн правилно , пък и нищо което не получаваш на живо не е стойностно запомни го докато не дойде пред очите да ти каже мн те обичам и почне да те целува не и се предоверявай
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
ФеврОари е хубав месец.
Ама не и предлагай . И не си мисли ,че не е курва.
WOSH ае не сички са е
Така....Нека помислим.Първоначално написано от utrevpetchasa
Тя казва,че го обича, а обича и другия=> обича 2-ма=> е курва.
Елементарна логика.
Първо разбери какви чувства има към теб,че това да обича двама малко смешно ми изглежда.Не може да обичаш по 18 човека наведнъж,обича се само един.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Не,не и предлагай!Тя има друг-ти ще си само утешителна награда.
Mersi mnogo na vsi4ki koito se otzovaha no mnogo q obi4am i vse oshte se dvoumia kak da postapia. Kak da q nakaram da izbere men pred drugia![]()
Ти па и цела анкета си направил ...
Знаете ли, мили деца, какво означават тези две думички "Обичам те", с които така небрежно се играете?
Абе не че нещо, амааа .. ти не я обичаш и тя теб не те обича! Запознали сте се в сайт, пращате си целувки по скайп, тя ходи с друг ...В кой свят живееш бе???
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Мерси на всички за отговорите - вече знам има чувства кам мен и на мен неми остава нищо друго освен да действам мери пак на всички ...![]()
Моля модераторите да затворят темата !!!
Мхм, +1Първоначално написано от sapphirr
Животът е адът описан в Библията!