.

Виж резултатите на анкетата: Да и предложа ли за 14 февроари

Гласували
21. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

10 47,62%
  • Да

11 52,38%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Да й предложа ли?

Искам да помоля за съвет. Запознах се с едно момиче в сайт за запознанства. Виждахме се , излизахме заедно и на мене страшно много ми хареса даже мога да кажа че се влюбих в нея, обаче тя има приятел. На профила на скайпа си пише че обича другия а на мене ми пише че ме обича и ми праща целувки... не е курва но незнам какво да правя сега за 14 Февроари дали да и предложа след като има друг.

т.7
    krem4et0

Град
    Малката Виена т.е Русе
    Pitai q kakvi 4uvstva ima kam teb i dali te obi4a... Ako teb te haresva pove4e ot nego probvai...Ako pravi zaobikolki nedei probva kolkoto i da q obi4a6...

Не естествено! Що искаш да си втория...?!
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

амм че ако празнува 14-ти с теб ,,, защо пък да опиташ около малко преди 12 вечерта да и предложиш в някой паркче под луната светлина стига да е хубаво времето
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Имаш шансове щом ти пи6е 4е те оби4а,но дали оби4а гаджето си пове4е и дали е готова да го зареже заради теб.За6тото може да те оби4а доста пове4е,но да не е ре6ителна и да ти откаже .....
    Пожелавам ти успех(каквото и да ре6и6 да направи6)

--------------------------------------------------------

Голям фен Аватара на sapphirr
    след като ти праща целувки и ти казва,4е те оби4а,питай я кво прави с другия...и тогава предлагай

14 феврУари ?

Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    след като ти праща целувки и ти казва,4е те оби4а,питай я кво прави с другия...и тогава предлагай

мхм мн правилно , пък и нищо което не получаваш на живо не е стойностно запомни го докато не дойде пред очите да ти каже мн те обичам и почне да те целува не и се предоверявай
    I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    ФеврОари е хубав месец.

Ама не и предлагай . И не си мисли ,че не е курва.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

WOSH ае не сички са е

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от utrevpetchasa
    WOSH ае не сички са е
    Така....Нека помислим.
    Тя казва,че го обича, а обича и другия=> обича 2-ма=> е курва.

Елементарна логика.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Първо разбери какви чувства има към теб,че това да обича двама малко смешно ми изглежда.Не може да обичаш по 18 човека наведнъж,обича се само един.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не,не и предлагай!Тя има друг-ти ще си само утешителна награда.

Mersi mnogo na vsi4ki koito se otzovaha no mnogo q obi4am i vse oshte se dvoumia kak da postapia. Kak da q nakaram da izbere men pred drugia

не !

Ти па и цела анкета си направил ...
    Знаете ли, мили деца, какво означават тези две думички "Обичам те", с които така небрежно се играете?
    Абе не че нещо, амааа .. ти не я обичаш и тя теб не те обича! Запознали сте се в сайт, пращате си целувки по скайп, тя ходи с друг ... В кой свят живееш бе???
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мерси на всички за отговорите - вече знам има чувства кам мен и на мен неми остава нищо друго освен да действам мери пак на всички ...

Моля модераторите да затворят темата !!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от sapphirr
    Мхм, +1

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си