Iskam da vi spodelq ne6to,pak vie se nadqvam da spodelite nqkakvo mnenie..
Ot dosta vreme sama v lubovta i ve4e si mislq,4e donqkade e v men pri4inata.Ne sam nqkoya groznica,e ne sam i manekenka,de.....no mai sam po osobena po xarakter.V momenta ne se oplakvam ot lipsa na obojateli,no no ei taka ot pusta gordost i nai ve4e ot tva 4e sam stradala mnogo ot spodelena i nespodelena lubov ne jelaya az da pravq parva kra4ka v lubovta.
Stra6no sam naranena i ymorena ot nesgodi v lubovta i mi e pisnalo ot vsi4ko.Vsi4ki me mislqt za nqkoya nadyvalka,no ne sam imam si i dobri 4erti.
Da si priznaya ponqkoga sam kaprizna i direktna sprqmo majete.Dosta sam mnitelna i se boya ot novo razo4arovanie.
Daje i az da xaresvam nqkoi ot obojatelite si ei taka na inat ne predpriemam parva stapka kam nova lubov.
Ponqkoga 4yvstvam,4e s tva svoe povedenie nqma da stigna do nikade i si navrejdam,no sam si takava.Pravila sam opiti da se promenq.no...efekta e za momenta i posle otnovo sam sa6tata.
Ne tarpq da me komandvat,no ne se
nalagam prekaleno mnogo na mom4etata.Vse pak pak,kato mi vleze nhqkoi pod kojata stavam mnogo dobri4ka,ponqkoga daje pokorna.No kato me razo4arova nqkoi otrqzvam go ot raz i trudno pro6tavam.Ne zabravqm tva koeto mi e pri4ineno.
Sigyrno 6te kajete taya e napravo "LEDENA KRALICA",no ....ne moga da namerq na4ina da se promenq...
A moje bi vie 6te mi pomognete....,a.......sas saveti...

т.7
krem4et0