- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Sv.Valentin
samotnite surca kakvo 6te pravite na sveti valentin![]()
миличко ела при нас няма да си съмотна![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
пиаца....ебавам се.задължително ли е да се прави нещо тва е ден като ден,легаш и спиш
![]()
примерно
да долу горе е тъка "примерно"Първоначално написано от sapphirr
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
ми така де,има хора дето и Трифон Зарезан празнуват,който е казал и отсякъл,4е Св.Валентин трябва да се празнува,а на мене ако никое не ми се празнува.
че кой те кара въобще да го рпазнуваш прави каквото си искаш просто момичето пита и да не нагълтат вълци кът тебе и предлагам женска компания![]()
еи само за пиене и жени мислите големи сте олигофрени е![]()
1во съм жена
2ро не ме дразни ,защото и без друго съм пред нервен срив в момента
3то просто се шегувам,въпреки 4е и до шеги не ми е
и не съм вълк,ако искам оба4е мога и да съм звяр..
прибирам се от даскало .... уча. ... играя Wаrcraft и лягам .... няма гуши муши ... няма цуни - гуни ... няма романтични подаръчета ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
миии самотните ще празнуват "Трифон Зарезан"![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
НямаааПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
за сметка на тфа май ще се пие яко..Поне при мен
![]()
:P