- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да му подарявам?
Imam nujda ot s1vet...s priqtelq mi napravihme 1 mesec predi 2 dena
i toi mi podari edna 4ervena roza i kaza 4e 6te mi podarqva o edna vseki mesec i 6te gi pazim...kakvo e podhodq6to az da mu podarqvam vseki mesec?Nqkoi ako ima predlojenie da pi6e...blagodarq vi predvaritelno!
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Идеята му е хубаво.![]()
Но не мисля,че е нужно
и ти да му подаряваш нещо
всеки месец.Достатъчно е ,че
той ще ти дава по една роэа.
Жестът е хубав,а и това ще стане
нещо като ваш общ ритуал.![]()
But all the miles that separate,
They disappear now when I’m dreaming of your face.
Tova s rozata e mnogo milo ,naistina ne e nujno i ti da mu podarqva6 po ne6to.Prosto go obi4ai i mu vzemi ne6to gotino za sv. Valentin
+1Първоначално написано от mon4eto
Животът е адът описан в Библията!
нещо малко но от сарце
една малка шишарчица ще е яко![]()
![]()
драсни ако искаш да ти метна![]()
nqma koi znae kakvo pitaite 6te vi otgovorqq...
оуу колко мило от негова страна,но съм съгласна няма смисъл и ти да му правиш подаръци..така де трябва да му правиш ама нз...идейки...тва с карти4ките е адски забавно...ако умееш да рисуваш,нарисувай му нещи4ко...мойе д аму подаряваш всеки месец твоя снимка,ама тва е малко тъпи4ко...нз друго
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
И ние си подаряваме всеки месец по нещо.
Той на мен всяки месец ми подарява слонче и някакво сърчице. Колекционирам и двете. Вече съм насъбрала сигурно 3 големи стъклени купи със сърца, камъчета и звездички.
А аз на него монета. Колекционира си ги.
Но наистина не е задължително да му подаряваш нещо.
При нас е станало традиция, но гледаме винаги да е нещо различно за месеца, понеже иначе се превръща в навик.![]()
Да и двете идеи са много хубави.Ти можеш картичка да му подарявашПървоначално написано от alex4o
![]()
offline forever!
Хах...явно съм много задръстена!Аз съм от година и половина с моя приятел, подарявали сме си доста неща, с повод и без повод...но скъпи мои...вие, вашата любов само с подаръци ли се измерва?! Защо всеки път като мине един месец трябва да си подарявате нещо?!
Неговата идея е доста оригинална, наистина и доста мило от негова страна...Но пък не мисля, че ти си задължена да му подаряваш каквото и да е било...Може примерно, когато имаш желание да го зарадваш, заведи го някъде където много иска да отиде там, а досега не го е направил, подарявай му преживявания с теб!
хех това с розата е много хубаво![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
ami po edna karti4ka s originalen text) she imash po edin mesec za nadpisvaneto na karti4kata mislq che she ti stigne da izmislish neshto
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
eeeeeeeE mn mn vi thank za mneniqta
naistina bqh o4arovana kogato mi spodeli za rozite.....blagodarq vi mnogo0o
i vse pak nqkoi dr ako ima dr mnenie da pi6e![]()
Идеята с розите наистина е хубава, макар, че това, че знаеш че всеки месец ще получиш вече не е изненада.Аз си падам по изненадите - предпочитам един подарък, но неочакван...Пък и не съм съгласна само аз да получавам - трябва и той да получава подаръци - все пак по тоя начин и той ще види, че мислиш за него...
Не за вражда, за обич съм създадена!
blagodarq vi mnogo0o a nqkoi bili mi pomognal v izbora na podar1k za sveti valentin....?