- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Свети Валентин-подарък?
Здрасти на всичкиМи значи моя приятел е малко по-особен,по-точно той е от тоя тип,така наречени "лоши момчета" и мн. се колебая какво да му подаря за Свети Валентин
Не съм сигурна че ще му допадне някакво плюшено меченце или сърчице
Моля ви се дайте ми някви идейки за подходящи подаръци
Мерси предварително
![]()
![]()
![]()
Господи пРости ИМ![]()
![]()
![]()
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
xAxa...abe dayte predlojeniq che i az malko se pozatrudnih....V smisal i az si imam priqtel ot skoro toest nqma i sedmica ii.....
kak da go kaja nz tochno kakvo da mu podarq za Sveti Valentin :P ....emii kato za tvoeto losho momche
ohh nqasitina ne znam :S ....toi moq si e angel ii po lesno shte resha :P ......emiii nz nqkakva kozmetika ili neshto simvolichno i malko....
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Ey ey sexy po-krotko![]()
.......emiii chudesno zvuchi
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
като е лошо мом4е-белезници,гривни с шипове,камшик и такива!
синджир , гривна , часовник , пръстен ...
bezsmisleni sa tiq temi deto puskate...v kraina smetka vie go poznavate nai-dobre i 6te precenite..a nie nito go poznavame, nito ni6to
"Ще й купя мъничко рубинено сърчице от Сваровски с платинена микроскопична верижка.
Ще й купя и елегантен букет с рози и ще я заведа в някой шикозен ресторант.
Ще ядем салати с морски дарове. После ще я заведа в нас, ще запаля ароматни свещи и ще постеля найлон навсякъде, ще взема чука за месо и ще я пердаша като шаран в мивка тъпата кучка, ше ми къса постоянно нервите писна ми от нея, баси"![]()
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
Москвича рулира
![]()
![]()
абе, дали бутилка Иванчо пешеходеца /демек Jonny Walker/ black label става за подарък, а?
моля за мнението на момчетата...![]()
Две неща имам на земята - любовта и свободата.
Живота безвъзвратно дал бих за любов,
любовта да дам за свободата съм готов!
Подаръка определено става!!!![]()
Ама мисля 4е е за 20-22 годи6ен 4овек.По малките се радват на материалните не6та
![]()
--------------------------------------------------------
Ама аз не разбирам мн мн само на 15 съм!Тука са нужни батковци..
![]()
![]()
![]()
--------------------------------------------------------
Аз мисля,че един часовник е хубав подарък или гривна може и парфЮм или риза![]()
пфф тея неща по свети валентин са нараво влудяващи. в крайна сметка всеки си познава полвинката и си знае най-добре. един съвет от мен: НЕ му взимаи часовник. чувала съм че е на раздяла
nikoi ne e dostatychno dobyr za moq ad !!!
щом е от лошите момчета му вземи пистолет...базикам се
може гривна,пръстен... нещо по-гъзарско
Руса кукличка
олеле ПОЛУДЯХ!![]()
един шамар зад врата .. нали е лош тряя малко се успокои![]()
![]()
![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
...Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
Правилно...
И все пак ако трябва да сме честни... нещо от някой секс шоп...
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
защо не му вземеш нещо оригинално, ти си го познаваш... помисли за нещо, за което никой друг не би се сетил, нещо, което до сега никой не би му подарил и за в бъдеще също... (може да се пробваш да направиш дори и нещо сама) а това че е 14-ти февруари не означава непременно, че трбва да е плюшено розово или червено нещо, албум, рамка, статуйка с двама влюбени и всякакви такива неща, които можеш да намериш почти навсякъде![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Вземи му от Tribal медальоните на Bico.
Можеш също да разгледаш сайта. Има още яки неща. Но от сайта все още е трудно да се поръча, така че ако се интересуваш - прати едно ЛС и ще ти кажа къде се продават![]()