.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Дечица ...

Re: Свети Валентин-подарък?

Цитирай Първоначално написано от LoF_YoU
    Здрасти на всички Ми значи моя приятел е малко по-особен,по-точно той е от тоя тип,така наречени "лоши момчета" и мн. се колебая какво да му подаря за Свети Валентин Не съм сигурна че ще му допадне някакво плюшено меченце или сърчице Моля ви се дайте ми някви идейки за подходящи подаръци Мерси предварително

ми според мене му вземи някакъв пръстен гривна или някуф ланец или синжир за врата тва най много сигирно ще му хареса ако не до свети валентин ще измислиш и аз още не сам решила със сигурност апак и се пак е свети валентин подаряваш нещо на някой не защот да му хареса а защото го обичаш апак и каквото му порадиш ако те обича сичко ще му хареса

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Цитирай Първоначално написано от LoF_YoU
    Оххх,незнам Мислех си примерно за някви боксерки с някво надписче и да ги сложа в някво малко подаръчно пликче.И примерно кат се видим на празника да му ги дам и да му кажа: бих искала да видя как ще ти стой това Ко ше кажете :P :P :P

Самоче трябва да се подготвиш, както беше казъл някои преди /не помня кой/ - подготви се за праскане на сливата

мисля, че се повтарям, но...

- тениска на любима група или забавна щампа
    - сребърна варижка или нещо подобно
    - книга
    - ако колекционира нещо...
    - диск
    - ролери/кънки/скейтборд или нещо подбно
    - някакво спортна екипировка(каска и тн)
    - слънчеви очила
    - бутилка уиски/водка/ракия... маркова хД
    - направи сама нещо
    - дървено човече
    - разклатена фанта

Град
    Враца
    Нарисувай му рисунка с маслени пастели.
    еlsy

Zdraveyte,a az kakvo da podaria na moia priatel koito e na 30 godini?? Zaedno sme veche niakolko godini no mi se iska podaruka da e originalen..Daa,znam che sega niakoi veroiatno shte kajat: ti si go poznavash naoi-dobre i t.n. blq blq blq no kakvo ot tova che si go poznavam nai-dobre? Tova ne znachi che imam nai-dobrite idei za originalen podaruk...Chakam pomosht ot Vas!!! Ostava 1 den

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Искам БОМБА!!!!!

1 букет е достатъчен Важното е да е от сърце

Много ли е лош? mmmmm подари му пистолет с капси
    Най-пухкавия
    LOVE Най-Пухкавата (H)

Цитирай Първоначално написано от keep_smiling
    защо не му вземеш нещо оригинално, ти си го познаваш... помисли за нещо, за което никой друг не би се сетил, нещо, което до сега никой не би му подарил и за в бъдеще също... (може да се пробваш да направиш дори и нещо сама) а това че е 14-ти февруари не означава непременно, че трбва да е плюшено розово или червено нещо, албум, рамка, статуйка с двама влюбени и всякакви такива неща, които можеш да намериш почти навсякъде
    Ако искаш нещо наистина оригилано, можеш да разгледаш сайта за онлайн подаръци -> www.podarac.com Можеш да си поръчаш магическа чаша, пъзел със снимка, чаша за бира със снимка, кристал с гравирана снимка, възглавница и много други.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Риза.И му кажи,че искаш да го видиш само по нея.

Темата е от преди 2 години.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си