.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Вие всичко ли казвате на майките си бе

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Чакай сватбата
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от BrokenHeart
    Не е задължително да споделяш всичко..а ако пък толкова искаш да и кажеш и го кажи след известно време,щом сега не може да те разбере...
    Точно, всеки човек си има неща, които несподеля...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Според мен е хубаво, че си споделяш толкова много с нея. И аз си споделям много с майка ми, но не абсолютно всичко. Аз й казах същата вечер като го направих. Ти сама прецени дали ще й кажеш, аз бих те посъветвала да й го кажеш

Re: Да споделя ли с майка си?

Цитирай Първоначално написано от love_love_love
    С майка ми съм сравнително близка.
    Споделям 95 % от нещата от живота си и я чувствам близка.
    Тя винаги ме изслушва и често и разбира.
    Но когато стане въпрос за секс,мненията ни се разминават.
    А аз смятам,че съм готова за това и не бих искала да я лъжа/премълчавам.
    Но просто начинът ,по който ще ме гледа след това , начинът,по който ще мисли за мен..страх ме е какво ще се промени в отношението й към мен и отношенията ни изобщо.
    А ако премълча - ще ми е гузно и няма да се чувствам комфортно.
    какво да правя?

т.7
    krem4et0
    И аз съм в същото положение,но мисля,че е по-добре да й кажеш малко след това
    offline forever!

Ако не си правила секс,а просто ти се прави и искаш да споделиш..недей не е нужно,но ако си правила и искаш да и кажеш направи го ...ако ти стиска на мен не би....

но пък за споделяне мисля ,че са приятелките
    Веднъж свалих американски бомбандировач,като го посочих с пръст и казах БУМ!!!: ) xixixixi

az imam sa6tiq problem s maika si premal4avam 4e vodq polov jivot poneje hem znam 4e nqma da mi se kara ili ne6to podobno no znam 4e 6te se razpla4e mnogo e 4uvstvitelna taka 4e preceni kak bi reagirala tvoqta maika i pomisli dali si zaslujava da nau4ava ot teb ili vatre6no da si znae i vse pak da se pravi na glupava

xAx macko imam s16tiq problem i s1m re6ila da i kaja 1 p1t i bqh nameknala ama ni6to osobeno....no sega s1m re6ila da govorq s neq daje s1m napravila tema ...da kaja ili da ne kaja se kazva 6tot mn mi e trudno da go zapo4na toq razgovor...bahti...ama spored mene i kaji ako naistina ste blizki 6tot i az po s16tiq na4in ako ne i kaja nqkak si 6e s1m na tr1ni i se edno s1m q izlygala i posle nqma da moga da q pogleda v o4ite....ne trqq kogato go pravi6 za 1-vi p1t spored mene da ima ne6to koeto da te pritesnva.....

явно в днешно време ние младите (ехехе :Р) не споделяме много с родителите си. Първият ми път беше на 14, сега съм на 17 и майка ми още не знае, или поне не съм и казвала. За баща ми изобщо да не говорим. Може би майка ми се досеща, но не съм сигурна какво точно. Веднъж, когато бях на 14 те разбраха по някакъв начин за гаджето ми, по-скоро прочетоха едни неща, където той ми беше писал, че съм имала хубаво тяло, ала-бала, но тогава още не го бяхме правили. Попитаха мве съвсем нормално имала ли съм сексуален контакт с него, аз им отвърнах отрицателно, но така и си беше. Баща ми тогава каза, че е почти сигурен, че съм имала, но аз отрекох и случката проключи. Не след дълго с приятеля ми го направихме и с него още сме заедно, но на наще за сега нищо не съм казвала, а аз и нямам навика да споделям, което не е мйного хубаво, но нямам особено желание.

Град
    София-Младост4
    И азсъм близък с наще,но когато го нарпавя за първи път мисял да и замълча за известно време.Спорд мен така ще е най-добре и ти да направиш,но сега вече си идва и до колко стабилна психика имаш и дали наистина няма да ти е много гузно,макарче,не си нарпавила нищо лошо!
    Любовта,волейбола и downhill-а над всичко!

Но просто начинът ,по който ще ме гледа след това , начинът,по който ще мисли за мен..страх ме е какво ще се промени в отношението й към мен и отношенията ни изобщо.
    какво да правя?

т.7
    krem4et0
    mi nz az li4no sam na principa kakvoto i da pravq dasi go znam samo az i mom4eto s koeto sam ,nikoi dryg,a i horata ,koito sa tyk,no tva ne se broi

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от a6laka
    мани ги бе - бащите винаги разбират по-добре от майките
    И аз това казвам.

4e sho shte i kazvash tfa si e tfoq li4en sexoalen jivot

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Би трябвало да й кажеш.Аз споделих на моята и не е станало нещо кой знае какво-не са ме изселили..в последствие и татко разбра и си реагира нормално..Кажи й..поне на нея..няма смисъл да го криеш.По-добре е да знае..а и помисли,че след време и ти ще имаш дете..и то може да скрие това от теб..Как ще се почувстваш тогава..?
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Би трябвало да й кажеш.Аз споделих на моята и не е станало нещо кой знае какво-не са ме изселили..в последствие и татко разбра и си реагира нормално..Кажи й..поне на нея..няма смисъл да го криеш.По-добре е да знае..а и помисли,че след време и ти ще имаш дете..и то може да скрие това от теб..Как ще се почувстваш тогава..?
    А ти на колко си била тогава като си й казала
    offline forever!

Град
    В далечината... еййй там ;]

Рискувай...

Ехе рискувай - кажи и ... пак каквото стане не сваршва живота ... обсъди го с нея може пък да разбере
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Предлагам ти да я поканиш на дефлорацията ти и така няма да се чувстваш гузна!
    В градината се слуша само наша музика --> http://www.vbox7.com/play:58df8dfc

какво да правя?

т.7
    krem4et0
    предлагам безплатно моето разбиране по темата - в живота единственото хубаво нещо което можеш да получиш е да си имаш човек до себе си (без значение гадже ,приятел или родител) с който да можеш да си споделиш цялата душа -мечтите си , мислите си , чувствата си и дори извратените си намерения , и да знаеш че въпреки всичко което кажеш този човек винаги ще продължи да те изслушва с интерес и никога няма да те намрази - така че ако чувстваш че няма да сгрешиш й кажи - жената няма да те намрази и според мен ако е умна и тактична дори ще остане доволна че си имала характер да и споделиш нещо толкова лично вместо да я държиш в неведение все едно сте некви познати просто

Аз не споделям мнението на повечето хора тук. Според мен оптималното количество информация, което трябва да споделя човек с родителите си е около 5% Разбира се, зависи от самите родители, но бяхме наскоро дискутирали тази тема с приятели и приятелки и такъв беше генералният извод: родителите трябва да се държат в неведение. Особено на тема секс

az kato bqh na 13 i vednaga se pohvalih na tati, toi mi dade 10lv vika - teq sa za kaputi, vikam dobre ba6ta mi
    ama az sum mom4e, pri mene e drugo, maika mi btw o6te ne znae za moite prikliu4eniq ot 13 do 16 ama predpolaga 4e sega prava sex ni6to 4e sum ot 2 godini na suho
    ni6to ne se promeni sled kato im kazah, osven 4e ba6tata mi dave6e pove4e djobni mi izdeistva da nqmam ve4eren 4as ta se pribirah kum 12 obiknovenno
    samo 4e pri tebe moje da stane i obratnoto taka 4e si govori pove4e s neq na taq tema i kato useti6 4e po4va ve4e da uzrqva za misulta togava i kaji

Повече от фен
    Град
    Варна
    Ти първо влез в крак с живота - за 10 момчета говоря , ама минимум. Записвай си имената им в тефтерче и накрая го покажи на майка си и й кажи - е маме тва прая в свободното си време. При това напълно безплатно!

Ше се сближите орпеделено.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    А ти на колко си била тогава като си й казала
    на 16
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си