.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Най-добрата ми фр си отиде....

Хора кажете ми какво да правя...Съсипана съм....Най-добрата ми приятелка имаше много слаби оценки и днес в даск ми казаха , че ще я махат....Не мога да повярвам....Цял ден плача.....Не знам къде да се дяна.....Криво ми е....Толкова много я оби4ам.....А техните много пъти са я заплашвали , че ще я махат , но тоя път било със сигурност и от утре е в ново училище././//.....Ревахме днес и двете като луди....Избягахме от всичките часова , за да сме заедно , но просто......... Толкова много я оби4ам , а нея вече я няма,....МОля ви , дайте ми съвет как да го преодолея

Град
    Sve7a na Mech7it3
    Ами... кофти ситуация наистина. Все пак недей да забравяш, че ви разделят само в училище и това не значи че няма да си останете пак най-добри приятелки! Пак ще можете да се виждате след училище, да прекарвате свободното си време заедно и така. Недей се отчайва, все пак момичето е живо и здраво!
    Хайде спокойно и се усмихни!

Мистерия е, как се влюбваме, в кого се влюбваме, защо се влюбваме.
    Но го правим...

Nali 6te se mesti samo v drugo u4ili6te nqma da hodi na kraq na sveta. Malko po-spokoino ne e kraq na sveta. Znam 4e e trudno no 6te sviknete.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Позволи ми да направя малко неуместен коменатар, но го мисля. Ако прекарвахте повече от времето си не в бягане от часове, а в минимални усилия за по-висока оценка и тя влагаше повече старание, нямаше да се стигне до тук. Колко му е да изкараш 3 и 4, на повечето места тея оценки ги пишат даром. За да е толкова закъсала с оценките, то съвсем не се е явявала на даскало или не е правили и минимални усилия, за да си оправи успеха. Едно слушане внимателно на урока, докато учителят предава, ти гарантира поне 4...Да не говорим, ако седнеш у вас да четеш допълнително...
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Ами аз попринцип не бягам , но днес не исках да си загубя времето в руски , като знам , че със сигурност я местят и няма какво дасе направи Много пъти съм и казвала да учи.....Винаги съм и помагала и съм искала да изкарва високи оценки , но какво да направя....Не мога да седна и да и налея урока в главата Много ми е гадно....Наистина съм съсипана....Техните въобще не се интересуват от нея , не идват на род. срещи и сега изведнъж като изкара няколко слаби оценки /не им е казала/ и като рабраха хайде да я местим....Попринцип ние с нея сме много различни , но все пак се виждаме и извън училище...Ходим на кино/на кафета и т.н. , но сега ще е много различно , защото техните и взимат компа и телефона....Направо ще се побъркам

Ще се виждате извън учебно време какво толкова,аз си помислих като видях заглавието,че става дума за някакво нещастие и си е отишла завинаги... Споко,дори сега ще то е по-готино като се виждате,защото не сте се виждали цял ден и ще си разказвате преживяното и няма да имате търпение да се видите ...Наистина ще оцените приятелството,което доскоро е било просто ежедневие...
    Успех!
    А и все пак вразуми малко приятелката си да учи поне малко,че да не се стига пак дотук !

Ти гледай покрай нея да не направиш много неизвинени и слаби оценки,защото после доста трудно ще излезеш от устите на учителите (ако ще искаш по-висока оценка де).А за приятелката ти нищо не можеш да направиш-ще се виждате след училище и пак ще се забавлявате И пак ще е по-добре за теб,защото няма да бягаш от часове и да се разсейваш Дано се оправят нещата

Ако наистина толкова много я обичаш
    ще ти липсва
    и т.н
    еми премести се и ти
    не е края на света все пак (:
    представи си,ако се премести в друг град/държава

леле като прочетох заглавието и първите думи в поста ти си помислих че нещо се е случило с приятелката ти извини ме, но според мен имаш много посредствено мислене местят я само в друго училище.....ако наистина сте толкова добри приятелки тфа че тя е в едно училище а ти в друго може да ви попречи да сте прителки.. ами то според твоето мнение като завършиш 12 клас приятелствата създадени в даскало трябва да се изпарят защото всеки тръгва по своя път
    Детенце осъзнай се приятелката ти е жива и здрава...е там няма да има малко телефон и комп....дреме ти...е виж ако след това си загубите дирите това означава само и единствено че никога не сте били добри приятелки!!!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

като прочетох заглавието си помислих че е умряла ако сте толкова добри приятелки неможе училището да ви раздели може да се виждате по кафета и т.н.

Хора....имам перфектната новина Момичето е убедило техните да не я местят и сме си още заедно....Много съм щастлива

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Живи и здрави.Май се вдига много шум за нищо, ама както и да е важното е, че няма да се разделяте.Считам темата за приключена.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си