- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали ще ми купи подарък за Свети Валентин?
Ta moq priatel predi 1 sedmica mi podari orginalen parfiom ei taka bez povod i kogato mi go podari ne kaza 4e tova mi e podaraka za sv valentin ili ne6to drugo, be6e pro6to taka.Vaprosa mi e dali 6te mi kupi podarak i za sv valentin???Az ve4e sam mu zela podarak i mislq 4e toi dori i da ni mi zeme tva ne e vajno a i parfioma e napalno dostata4en.
т.7 от Правилника!
Модерирано от sh3_1s_7h3_0n3
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
Епа аз отде да знам, дали приятеля ти ще ти купи нещо. Обади се на врачката Светлина, тя ще знае.
И ай донт кеър,че са ти взели парфюм.
Ами може би ще ти вземе нещо по-малко.Аз обаче бих била много благодарна дори и нищо да не ми вземе, все пак подаръка,който ти е дал е много хубав.
обади се на някой от ясновидците по Скатсамо те могат да ти кажат със сигурност дали ще ти вземе нещо за Св.Валентин!
![]()
Ше ме иМаШ ти ... на П*ткиН ДеН
Теб защо толкова те интересува дали ще ти подари нещо? Подаряваш му ти и толкова. Нали уж важен е жестът и вниманието? Или ти ще му подариш подаръка, ако и той ти подари нещо?
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Е,какво толкова си се затормозила
нали вече си му купила
и не ти пука :P
+10Първоначално написано от w0sh
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Би тряяло , то щом без повод ти подарява кфо остава за Свети Валентин
I`m busy..you`re ugly..Have a nice day [!] [:
Вие пък не разбрахте ли че момичето иска да се похвали че са и взели огиринален парфюм ...![]()
![]()
![]()
So free
Първоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
![]()
![]()
тенк че разясни понеже не ми се четеше на горе но сега ще прочета
![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
shte ti kupi , nqma da ti kupi .... onche bonche schupeno pironche riba shtuka mahai se to tuka ... eee shte da moje bi da ... dai sa na alabala nicaalaala nica ,,, amm vsetyki zvezdite mi go govorqt prigotvi se za neshto golqmo koeto ti predstoi taq sedmica a podaryka go zabravi ako tolkova mn go iskash prosto mu kaji iskam podaryk ili umri i toi nqma kak da ne ti kupi
P.S. : zvezdite mi go govorqt (veche spomenah) D![]()
I've seen a place where hearts cannot be Bought or just borrowed.I've seen the sun hidden in your soul,Shining on me.Shining on me like a guardian Covers me, warming me in this coldness... My whole life!
Според мен ще ти вземе нещо ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Върви на гледачка,тя ще ти каже!![]()
sh3_1s_7h3_0n3 otnostno izkazvaneto mi taka e vajno e vnimanieto ne tolkova i jesta za6toto toi e pravil mn jestove za men i az si mu davam podaraka pri si4ki polojeniq sas ili bez parfiom i sas ili bez dr podarak.Misalta mi be6e 4e sled kat mi napravi toq podarak nqma za6to da kupuva i za sv valentin..pitah prosto za mnenie za koto blagodarq na vsi4ki koito sa si go dali![]()
Dobrite momi4eta otivat v raq, a lo6ite kadeto si poiskakat!
тъпа,повърхностна,вдетенен а,разглезена,инфантилна,не орасла,лигава ОВЦА!Сори ама просто си доста зле щом те интересува само това какво ти е и какво смята да ти подари гаджето ти.Може да ти подари може и да не ти подари както вече ти казаха ние не сме изворските врачки да ти кажем.Нито познаваме момчето нито нищо...само знаем,че е доста търпелив...
Първоначално написано от dark soul
![]()
Е кво ти пука?
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
+1Първоначално написано от w0sh
--------------------------------------------------------
Ам и аз имам подобен проблем.Напуснах България за да мога да живея с приятелят си и сега как 6е му купя подарак като съм безработна?Някой да иска да ми прати 20-30 евро,че да не си мача акала от каде да взема кинти да му купя подарак![]()
Да, ама хабиш много време и енергия да мислиш глупости. Сама казваш, че няма значение дали той ще ти купи, или не.Първоначално написано от MACKA prez no6ta
![]()
Ако ти вземе - добре, ако не ти вземе - пак добре. Нали ти така или иначе ще му вземеш подарък и ще му го подариш. Мисли за това, което ти ще направиш за него, а не това, което той ще направи за теб. В момента то е по-маловажно. Той да се оправя.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.