.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Естествено ,че знанията

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Оценки !!! Повечето от учените неща в даскало не ми трябват за никъде, за какво да се тормозя ...
    [b][i]Je t'aime au-del

Знания. За оценките е важно да са над три. Общия успех от дипломата ще ви трябва, ако за определен университет имате една и съща оценка на изпита с друг човек, една и съща оценка във дипломата от профилирания предмет и се борите за последно място. Според мен е по-добре да се наблегне на 2-3 предмета, по които се трупат знания и с които се смята да се кандидатства. Там знанията трябва да са задълбочени и ако ви представлява интерес да четете нещо странично от урока, което е свързано с него Така намалявате шанса си да ви се наложи за някой университет да се борите за посленото място. Та ... при мен има определени предмети, които не ми представляват интерес и гледам да изкарам три, колкото да мина, но има други, при които петица много би ме вбесила ... има и трети ... при които се вбесявам на 5.50, ако някой има 6.00. И такива ми ти работи. Оценките просто показват временното ниво на знанията. Сега за преписването. Когато аз преписвам, лъжа учителя, не лъжа себе си. Много добре съзнавам, че определено нещо не го знам. Иначе нямаше да го преписвам. Лъжа, защото определени предмети не ми се отдават, а ми трябва що годе сносна оценка, за която да не ме утрепят у нас. Това е. И някой бееше писал, че бил в елитно даскало и някое селско парче щяло да му вземе мястото във ВУЗ. Не, дарлинг. Целта е точно обратната - оценката от матурата ти дава възможност да оправиш оценка от дипломата. В елитното даскало се учи повече и по-задълбочено, има повече изисквания и в крайна сметка възпитаниците на такива училища придобиват повече знания от другите. Матурата е една за всички - по-добрите ще я издържат, а некадърниците ще плачат.
    Memento moriendum esse!

Според мен всичко си зависи от предмета...Има предмети,по които ми трябват само оценки,но има и такива,по които по-важни са знанията.Затова по едни предмети преписвам,а по други просто уча
    П.П:Обаче има учители,при които не може да се преписва и дори и предмета да е маловажен пак трябва да се учи

еми попринцип уча,за да съм си спокойна!и така и двете са важни
    Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!

Цитирай Първоначално написано от 1n5ub0rd1na73
    Цитирай Първоначално написано от JustaMan
    То ще си покаже на кандидат-студентските изпити кой колко е учил и дали е имало файда от елитното му училище.
    Чети по-внимателно. Казах тези, които учат качествено. Да учиш качествено не винаги означава, че си в елитно училище.
    А така благозвучно наречените от вас "селски парчета" кои са?
    Това са комплексарски изказвания и извинения при евентуален неуспех.

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от JustaMan
    А така благозвучно наречените от вас "селски парчета" кои са?
    Това са комплексарски изказвания и извинения при евентуален неуспех.
    Дечица, с отлична диплома, които имат коефициент на интелигентност, сходен с този на патък.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Според мен едното води до другото....Но аз мисля,4е оценките са по-важни.Вси4ки у4ители казват,4е знанията били по-важни,но тогава за какво са ни оценките??? Само да от4итат знанията ни...Хъх...ако оцените не бяха важни,тогава защо на изпитите след 7ми клас сме така да се каже зависими от тях?!...НАли се гледат и те като канидатстваш...

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria

Re: знания или оценки

Цитирай Първоначално написано от angel4ee
    Кое е по-важно според вас оценките или знанията в училище?Заслужава ли си да препишеш и кого лъжеш учителя или себе си??
    Много по-важни са знанията отколкото оценките... а като преписваш лъжеш само себе си... на никой друг не правиш лошо...
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Супер фен
    Попринцип знанията са много по-важни, но мен повече ме интересуват оценките

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си