.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Hybrid View

Град
    Stara Zagora

12ти клас съм и искат да ме оставят без оценка,какво значи..

12ti klas sam i iskat po BEL da me ostavqt bez ocenka purviq srok... kakvo znachi tui?shte ostana li da povtarqm godinata?ili na izpit shte me vikat se qvq... vseki razlichno kazva q daite i vie nqkav suvet che drugi den svarshva sroka i mi e mn spekano

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

emi dokolkoto zn az tova ozna4ava 4e 6te ti se nasro4i data i 6te se qvi6 na izpit....

Изпит или служебна двойка за срока. Има за какво да ти е спечено, но сам/а си си го направил/а.
    Memento moriendum esse!

ako nqma6 ocenka ne moje6 da zavar6i6 godinata
    Kefi se na vragovete si, zashtoto si vinagi v glavata im, no nikoga v krakata im!!! :P

Re: Molq vi... q kajete neshtichko vurhu tova...

цитирам: i mi e mn spekano
    разбирам защо си без оценка

Фен
    Град
    c0фиR
    Цитирай Първоначално написано от ThunderGoddess
    Изпит или служебна двойка за срока. Има за какво да ти е спечено, но сам/а си си го направил/а.
    то ако е служебна двойка добре.Начи тряя да подадеш молба за удължаване на срока за да не останеш без оценка защото без оценка неможеш да завършиш.А ако причина за отсъствията не ти е основателна няма да ти позволят или др вариант ,КОЙТО НЕ Е ХУБАВ НО ПОНЯКОГА СЕ НАЛАГА плати ако има на кого

Град
    Vraca
    Wtf Slujebna dvoika?! No Way , slujebna dvoika e nai qkoto koet moje da ti se sluchi, shot sha si imash ocenka. Znachi v moito daskalo koet e PMG ... da go eba ... nemojesh da povtarqsh, i ako ostanesh bez ocenka edinstvenata ti alternativa e da stanesh chasten uchenik inache te hranqt s laina i otivash v nekoe propadnalo daskalo... gledai da ne te ostavqt bez ocenka! Nastoqvai si za 2kata.
    The Young and The Hopeless

ако си без оценка е кофти защото оставаш на изпит..ако пък е 2ка няма проблеми 2роя срок си стягаз задника и изкарваш поне 3
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    ако си без оценка е кофти защото оставаш на изпит..ако пък е 2ка няма проблеми 2роя срок си стягаз задника и изкарваш поне 3
    Nali znaesh,che troikata e nai-kofti ocenkata,zashtoto mnogo byrzo stava dvoika.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Абе каквото и да си говорим, който си го е надробил да си го сърба просто. Много забвано. Да повтарящ 12-ти клас ... или да ти удължават срока За мен служебната двойка също е доста гадничка - смисъл такъв не бих си представила да имам за срока по нещо 2-ка.
    Memento moriendum esse!

моят съвет е да се консултираш с директора/ката на училището ти :%
    процедурата за двойката е следната
    пишеш молба до директора след като си говорил с него за вписване на системна двойка...
    тази двойка може да е единствено и само първия срок...втория срок неможе да ти бъде вписана такава
    успех!

Голям фен Аватара на 50cent
    значи няма да повтаряш ами ще се явиш пред комисия която ще те изпитва или дедазнам кво дали тест дали устно незнам

и на мен щяха да ме оставят без оценка и тъкмо да се ява пред комисията и ми лепнаха 3ка

Голям фен
    Град
    stz/Varna

Re: 12ти клас съм и искат да ме оставят без оценка,какво зна

Цитирай Първоначално написано от Kpacu7o
    12ti klas sam i iskat po BEL da me ostavqt bez ocenka purviq srok... kakvo znachi tui?shte ostana li da povtarqm godinata?ili na izpit shte me vikat se qvq... vseki razlichno kazva q daite i vie nqkav suvet che drugi den svarshva sroka i mi e mn spekano

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Брех, от кое даскало си >>>??? :P

Аз в Вазов нямам проблеми
    ~ EviL DeViL ~

без оценка значи да нямаш достатачно оценки ,за да те уформят и учителя е длъжен да ти напише служебна двойка и ако това е и двойка за срока трябва да ти насрочат дата за испит или както при мен нищо не става и втория срок се стягаш искарваш 5 или 6 за срока и ти пишат 3 или 4 за годината и всичко е ок
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    питала съм, не се пише служебна двойка, служебна двойка се пише, ако не се явиш на изпита

обсъжда се от съвета и ти се насрочва изпит

бтв, без оценка могат да те оставят и ако не си правил класно по математика, БЕЛ или каквото и да е друго
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Супер фен
    Град
    Своге
    a vie nerazbrahte li,4e taq godina nqma uduljavane na sroka,a?
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

То и аз бих те оставил по БЕЛ. Вземи пиши на КИРИЛИЦА и по правилно

Re: 12ти клас съм и искат да ме оставят без оценка,какво зна

Цитирай Първоначално написано от Kpacu7o

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    ami kaji da ti pi6e 2 i 2 ri srok se stqgai

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си