Според мен, всички, апелиращи за оценките, са повърхностни. Знанията преди всичко! Никой не ти иска тъпата диплома с измислените оценки, а реално можещи и знаещи хора, а за предприемачите да не говорим - те трябва да имат още по-специални качества. 90% от учениците са неграмотни, срам ме е.
Някой по-горе се изцепи, че знанията, придобити в училище, не ти помагат никъде и няма смисъл от тях в живота. Драги многознайко, това важи само за дечицата от първи до осми клас, като и там е доста относително, тъй като тогава се придобиват основни знания и умения. Но тогава, да вметна, децата наистина учат и знанията съвпадат с оценките. След осми клас, когато всеки учи профилирано - по дадена специалност, всичко е от значение - рядко има незначителни неща. И тези, които си мислят, че са над нещата с тяхното преписване, подсказване и другите подобни глупости, лъжат само себе си. Вярно, че ще вземат стипендия, обаче 21 лева някого да го топлят?! Не мисля.
Друг заблуден съфорумник сподели, че наученото се забравяло след две седмици - мога само да се изсмея на коментара ти. Определям такива хора само с една дума - зубрачи. Бич са тези, не ги уважам. Никого не го интересувало какво знаеш... Щом така си мислиш, успех ти пожелавам - ще си говорим пак след време.
Твърдо съм ЗА знанията, а не за неграмотните зубрачи и позьори, мислещи ограничено и тъпо.