.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Въпросче???

Вижте сега,чувала съм мн. различни мнения по този въпрос.Затова искам да чуя и Вашето.
    Въпросът гласи:"Според вас, на колко години е нормално да започнеш да водиш полов живот?"
    Много се извинявам,ако вече има такава тема
    След мъж и трамвай не се бяга,защото винаги идва следващ.

Град
    Белград/София
    Ох, миличка, мама не ти ли е казвала, че моментът силно зависи от това кога ти се почувстваш готова? Няма някакво "правило" регламентиращо сексуалния живот на хората . С две думи - когато ти се почувстваш готова, тогава е нормално да започнеш. Може да е на 15, може да е на 18, може и на повече.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    13

Град
    Белград/София
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    13
    Мдааа...ако живееш в циганската махала и на 13 си девственица вече си стара мома и почват да те водят по врачки и да те налагат с билки .

на колкото се чувстваш готова :P
    На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
    www.impulse.bg/PeYcHeV
    Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!

хахаха давай под 16 че в днешно време и не само циганите смятат че да си на 13 и да си девтвеница си стара мома хахахаха

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Marina__
    Цитирай Първоначално написано от Psychopath*
    13
    Мдааа...ако живееш в циганската махала и на 13 си девственица вече си стара мома и почват да те водят по врачки и да те налагат с билки .
    е какво?

според мен отговора "когато си готова" не е напълно изчерпателен.....че тя може и да е "готова" на 10....ще тръгне ли да прави секс... според мен по-правилния отговор е "когато си достатъчно информирана и образована" и какво имам предвид....да се знаят последиците от секс...начините за забременяване...контрацепт вите. а не на 12-13-14 като ги засърби отдолу те да си мислят че им е е***....и после д апишат по разни форуми..."бременна съм" "май сгафихме" "какво е ескапеле и как се ползва" и прочее....
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    Белград/София
    Цитирай Първоначално написано от rubi
    според мен отговора "когато си готова" не е напълно изчерпателен.....че тя може и да е "готова" на 10....ще тръгне ли да прави секс... според мен по-правилния отговор е "когато си достатъчно информирана и образована" и какво имам предвид....да се знаят последиците от секс...начините за забременяване...контрацепт вите. а не на 12-13-14 като ги засърби отдолу те да си мислят че им е е***....и после д апишат по разни форуми..."бременна съм" "май сгафихме" "какво е ескапеле и как се ползва" и прочее....
    Еми именно задаването на подобни "интелегентни" въпроси предполага, че човек не е готов да прави секс . На 10 просто няма начин да се почувства готова, тъй че сравнението ти е доста...лишено от смисъл. Като казах, че трябва да се "почувства готова" имах предвид, че освен физически готова, трябва да е добре запозната с начините на контрацепция и всички болести предавани по полов път. Което, съгласи се, на 12 или 13 е доста трудно постижимо. Но все пак разни хора, разни идеали.

Супер фен
    Град
    Панацея
    Знаеш ли достатъчно за въпросите около половия живот? Как да се предпазваш и т.н. ? Мислиш ли, че вече можеш да го направиш? Задай си тези въпроси.
    Всичко зависи от теб.
    П.С. Честно да си кажа, момиче което е над 16 год и не са я "минавали", просто ми се издига в очите : )
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

16...18 ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Айде да пишете само в 1 тема, а?
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=154639

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми